S.A arkadaşlar telekineziyi öğrenişimi kısaca özet geçeyim: tam 1 sene önce telekinezi çalışmaları yapıyordum,
çok başarısızdım "nasıl yapılır?" yazılarında yazılan önemli şeyleri umursamıyordum (mesela bir şey düşünürken yapmaya çalışıyordum) sonra sinirlenip bıraktım bu yılbaşı 2015 i başından sonuna kadar beynimde izledim aklıma telekineziye merak sardığım 2015 başları geldi sonra bugünlerde tekrar merak sardım. (bir senede çok sabırlı olduğumu,ve bir şeyleri önemsemeye başladığımı bende fark ettim)
telekinezi yaparken yaptığım şeyler şunlar
* Pek fazla çalışma yapmıyorum hem daha bugün çalışmaya başladım 5 dakika çalıştım sadece (ama daha önceden 30 dk çalışmalar yapmıştım 1 ay önce bir kaç gün)
* Geçen senede "yapamıyorum ben ya" diyordum ama bu sene "yapamıyorum diye düşündüğüm için yapamıyorum " diyorum kendime (bu da beni karizmatik hissettiriyor

) (merak etmeyin telekineziye inancım sonsuz çünkü çok örnek gördüm, mesela: ben ilkokulda okuyan bir çocukken okula bir ilizyonist gelmişti okulda gösteri yapacağını söylemişti parayla o gösteride " elimdeki kaşığa odaklanın ve kollarınızı, vücudunuzu kaşığa doğru uzatın demişti" kaşık sapından kopup düşmüştü. (bu sadece bir örnek dahası da var bu kanlı canlı gördüğüm ilk örnek)
* Salonda yapıyorum çünkü yalnızlık korkum var boş odalara gidip yapmaya çalıştığımda kötü hissediyorum
* Kaç gündür başlamak için hiç bir şey düşünmeme çalışmaları yapıyordum (çalışmaları sessiz boş odada rahatça yapabiliyorum)
*düşünmeden telekinezi yapmaya çalışmıştım bir ara (ve biraz başarı gördüm ondanda hemen şüphe etmiştim 1 ay önce)
* hala "nasıl yapılır" yazılarında bazı şeyleri yapmasamda olur diyorum (elinizden bir enerji hortumu çıktığını hayal edin gibilerini gerçek ısı,elektrik enerjisiymiş gibi düşünüyorum)
Nerede hata yapıyorum?
Biliyorum biraz karmaşık yazdım ama acelem var daha sonra anlatamadığım yerleri sorarsanız anlatabilirim
EDİT: Yaparken ellerim elektrikleniyor bazen
Bence benim en tarafsız ve en doğru sözüm: "Hayal etmek seni başarıya ulaştırmaz, başarı çalışarak elde edilir. Hayallerin ise sadece başarıyı elde etme şeklini belirler"
Aslında İstanbulda yaşamıyorum seçmek zorunlu olduğu için yazdım.