Durugörü Yardımıyla Kayıp Eşyaları Bulmak
kayıp eşyaları bulmak, kayıp eşya nasıl bulunur, kaybolan eşyayı bulma, kayıp eşyayı bulmak için, ruhsal teknikler
-
Re: Durugörü Yardımıyla Kayıp Eşyaları Bulmak
Yeni başlayanlar için güzel bir alıştırma.Bu sayede bir ileri seviyeye atlayabilirsiniz.
Ψ Psi
-
Teşekkürler ama durugörü ile ilgili sitede daha fazla paylaşım olması gerektiğini düşünüyorum.
gözünüze gelen şekillerin isimlerini düşünmek ya da içinizden söylemek yerine o şekli bir kağıda çizin böylece gördüğünüzü en doğru şekilde ifade edebilirsiniz.
- gabrielgray
Denedim ve oldu =)
2 gündür kulaklığımı arıyordum. Bir gece bunu deneyeyim dedim gözlerimi kapattım ve kulaklığımı düşündüm.. 2 sn sonra salondaki vazo gözümde belirdi. Gittim içine baktım ve oradaydı :)
Ama anahtarımı da kaybettiğimde bunu denediğimde başarı sağlayamadım. Yinede çok mutlu olmuştum :D
2 gündür kulaklığımı arıyordum. Bir gece bunu deneyeyim dedim gözlerimi kapattım ve kulaklığımı düşündüm.. 2 sn sonra salondaki vazo gözümde belirdi. Gittim içine baktım ve oradaydı :)
Ama anahtarımı da kaybettiğimde bunu denediğimde başarı sağlayamadım. Yinede çok mutlu olmuştum :D
En son gabrielgray tarafından 10 Haz, 20:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- msafacetin
bunu okuyunca tv kumandasını arıyım dedim kapadım gzlerimi dşndm çok geçmedi 5 sn sonra aklıma yeşil taban üzerine kab artmalı yeşil çizgiler geldi ve bizim koltukların deseni bu sanırım buldum paylaştığın için tşkkrler çok yararlı oldu
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
ben bunu kullanıyordum :) avatardaki toph gibi ayaklarımdan dalgalar yayınldığını imaje ediyorudm ve ayağımın sağ-sol yanı ağrıyordu ağıran tarafta eşyayı arıyordum ve orda çıkıyordu 3 kere yaptım 3'nde de oldu şans deildir heralde :)))
Nothing Else ...
-
çok saol kimliğimi kaybettim bulmam lazım :)
- arekkesu
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
bu nu örendiğim iyi oldu bende kaybettim esyaları bulabilirim bunu paylaşanlara cok tesekkurler
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
değişik bişey ama güzel saol
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
Durugörü en hoş yeteneklerden biridir bana göre sağol...
-