yorum eleştirilemez.. adı üstünde 'yorum' ;)criminal_1994 yazdı:Alakası olmayan yorumlar yapılmış...
ve ben piramitlerin büyü tarafından yapıldığını iddia ediyorum
ve paylaşım için teşekkürler
yorum eleştirilemez.. adı üstünde 'yorum' ;)criminal_1994 yazdı:Alakası olmayan yorumlar yapılmış...
necro2618 yazdı:bence gayet yanlızız.hep dünyadaki ilk canlıyı tartışıyoruz.halbuki evren var big bang dediğimiz olay var.hiç bişey yoktu( hiç bi şey yoktu yanlış materyalistlerin ve Nietzsche cilerin sözü) 0 ötesinde bi durum .bir anda hiç bişeyin olmadığı biyerde bi patlama oldu ve dünya falan cıktı bu ALLAH ın kur-an da anlatıldığı gibi ''ol'' demesidir.O BİR ŞEY İSTERSE OL DER ODA HEMEN OLUVERİR.insanlar hep sığınacakları bir yaratıcı aradılar.kutsal kitabımızı okumaktansa kendine bilim adamı diyen bikaç zirzopun varsayım olan teorilerine inandılar savundular.türk ve islam düşmanlarının yapmak istediğide bu zaten islamdan uzaklaştırıp kafamızı karıştırmak bu saçmalıklarla(uğraşma o zaman bu saçmalıklarla) uğraşıp günlerimizi heba edip ölüp gitmemizi istiyolar.kimseye akıl veriyo değilim yanlış anlamayın.(aklı, aklı olanlar verir.)
biz burda kaşığı bükemezken peygamberler(peygamberler ve diğer insanlar arasındaki farkı unutmuşsun) binlerce insanın önünde denizi ikiye ayırdılar doğar doğmaz konuşmaya başladılar hz. Muhammed ay ı ikiye ayırdı.bunların hepsini bırakıp kasığı biraz yamultan adamların adını dilimizden düşürmez olduk.kaşığı büktüğümüzde hayatımızda çok fazla şeyin değişeceğini sanmıyorum.sadece yemek yerken biraz zorlanırız çünkü kaşıkların hepsi yamuk pek faydası olan bişeyde değil.:D
bende bu kadar.
sleons52 yazdı:necro2618 yazdı:bence gayet yanlızız.hep dünyadaki ilk canlıyı tartışıyoruz.halbuki evren var big bang dediğimiz olay var.hiç bişey yoktu( hiç bi şey yoktu yanlış materyalistlerin ve Nietzsche cilerin sözü) 0 ötesinde bi durum .bir anda hiç bişeyin olmadığı biyerde bi patlama oldu ve dünya falan cıktı bu ALLAH ın kur-an da anlatıldığı gibi ''ol'' demesidir.O BİR ŞEY İSTERSE OL DER ODA HEMEN OLUVERİR.insanlar hep sığınacakları bir yaratıcı aradılar.kutsal kitabımızı okumaktansa kendine bilim adamı diyen bikaç zirzopun varsayım olan teorilerine inandılar savundular.türk ve islam düşmanlarının yapmak istediğide bu zaten islamdan uzaklaştırıp kafamızı karıştırmak bu saçmalıklarla(uğraşma o zaman bu saçmalıklarla) uğraşıp günlerimizi heba edip ölüp gitmemizi istiyolar.kimseye akıl veriyo değilim yanlış anlamayın.(aklı, aklı olanlar verir.)
biz burda kaşığı bükemezken peygamberler(peygamberler ve diğer insanlar arasındaki farkı unutmuşsun) binlerce insanın önünde denizi ikiye ayırdılar doğar doğmaz konuşmaya başladılar hz. Muhammed ay ı ikiye ayırdı.bunların hepsini bırakıp kasığı biraz yamultan adamların adını dilimizden düşürmez olduk.kaşığı büktüğümüzde hayatımızda çok fazla şeyin değişeceğini sanmıyorum.sadece yemek yerken biraz zorlanırız çünkü kaşıkların hepsi yamuk pek faydası olan bişeyde değil.:D
bende bu kadar.
O kadar çok köle insan.Ölümüne çalıştırılınca bence büyüye gerek kalmıyor :)qHydroKinetic yazdı:yorum eleştirilemez.. adı üstünde 'yorum' ;)criminal_1994 yazdı:Alakası olmayan yorumlar yapılmış...
ve ben piramitlerin büyü tarafından yapıldığını iddia ediyorum
ve paylaşım için teşekkürler