Herkes Telekinezi Yapabilir Mi?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
gesta

Re: Herkes Telekinezi Yapabilir Mi?

Okunmamış mesaj gönderen gesta »

tammdr bide onu deniyim arada bi fark olursa yazıcam
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

emtrem yazdı:
byfreestylerap yazdı:gabrielgray arkadaşımızın dediği durumları yaparak düzaenli çalışırsan başarabilirsin önce psi-wheel'in yanına ellerini koyarak çalış sonra uzaktan daha sonra büyük psi-wheel kullan en son olarakta kap içinde bunları başarabildikten sonrada artık bize neye nasıl çalışacağını sorma ihtiyacın kalmayacak artık başka cisimlere geçeceksin:)
dediğiniz şey yanlış!
tamam psi-well etrafına ellerini koyabilir ama kesinlikle cam kase v.b şey koyması gerekir yoksa psi-well elimizin sıcaklığından doner. e sonuç bole oluncada onune gelen ben telekineziyi yapabiliyorum diyor.o zaman madem psi-well i dondurebiliosun hadi kaşıkta bükebilirsin. sadece farklı metod aynı odaklanma.

dikkat edin kendinizi kandırmayın!
burada ilk günden kap içinde dönderecek biri tanımıyorum uzaktan dönderebilmeleri içinse en az 1 hafta
emtrem

Okunmamış mesaj gönderen emtrem »

ne alaka neye göre zaman biçiyorsun?
belki sen 1 haftada yaparsın diğeri 1 ayda diğeri belkide ilk denemede belli oluyor ki sen bu işi çok zor görüyorsun herkes yapamaz çok çalışmak lazım gibi düşünüyorsan yine söylüyorum yanlışın var!
emtrem

burada ilk günden kap içinde dönderecek biri tanımıyorum uzaktan dönderebilmeleri içinse en az 1 hafta
ya uzaktan döndürse nolcak belki kapının altından gelen bir esinti veya arkadaşın nefesi etkiledi psi-well i?
ordaki cam kase enerjine bir etki etmez sadece rüzgarı kesmek amaçlı. demek ki sen bu sitede telekinezi yapabilen birini tanımıyorsun....
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

tmm kardeş Çalış da 1 günde yap söyleyecek söz var fakat amacım bu değil basit birşey için tartışmak istemiyorum:)

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

ya uzaktan döndürse nolcak belki kapının altından gelen bir esinti veya arkadaşın nefesi etkiledi psi-well i?
ordaki cam kase enerjine bir etki etmez sadece rüzgarı kesmek amaçlı. demek ki sen bu sitede telekinezi yapabilen birini tanımıyorsun....
Arkadaşım dediğine hak veriyorum fakat telekinezi yeteneğinden çok işin bir de enerjisel boyutu var.Telekinezinin beyinsel işlemini yapsan bile vücudunda biyoenerjin yeterli miktar da olmayınca olmuyor.Demek istediğim herşey telekinezi değil.Bu işin bide enerjisel tarafı var.Bunun içinde ayrı çalışmalar yıllar emekler verilmeli.Evrenden enerji çekmek ve bunu cisime yansıtabilmek için yıllarını veren hint fakirlerini örnek verebilirim...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

criminal_1994 yazdı:
emtrem yazdı:
burada ilk günden kap içinde dönderecek biri tanımıyorum uzaktan dönderebilmeleri içinse en az 1 hafta[/quot

Arkadaşım dediğine hak veriyorum fakat telekinezi yeteneğinden çok işin bir de enerjisel boyutu var.Telekinezinin beyinsel işlemini yapsan bile vücudunda biyoenerjin yeterli miktar da olmayınca olmuyor.Demek istediğim herşey telekinezi değil.Bu işin bide enerjisel tarafı var.Bunun içinde ayrı çalışmalar yıllar emekler verilmeli.Evrenden enerji çekmek ve bunu cisime yansıtabilmek için yıllarını veren hint fakirlerini örnek verebilirim...[/quote]
O kadar da uzun süre değil.Gelişim yıllar almaz.Düzgün bir çalışmayla birkaç ayda iyi bir konuma gelinir...
Sınanıyorsunuz...
emtrem

arkadaslar kendimizi kısıtlamamak gerekir ben ilk denemelerimde sonuçlar aldım ve ben kendimi diğer insanlardan üstün bir yanım olduğunu görmüyorum. sadece aklınızda telekinezi vb. metodlarını ancak bioenerji topladıktan sonra yapabilirim gibi kısıtlamalar getirmeyin lütfen.unutmayın ki insanın ilk önce yapabilirim demesi lazım. hangimiz daha çok çaba ve sabır gösterirsek o kadar çabuk sonuç alırız.
Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

Tamam bu konu tartışmaya gider gibi..O zaman şöyle diyelim..Herkesin başarma süresi farklıdır..
khcr

Okunmamış mesaj gönderen khcr »

anlamadım yani siz simdi dokunmadan kağıt döndüre biliyorsunuz hadi canım