Dün dönen psiwhell bu gün dönmedi yardım eder misiniz?

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Dün dönen psiwhell bu gün dönmedi yardım eder misiniz?

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

haLLowen yazdı:naptın kardesim ben yeni basladım korktum yav :D

Ben döndürüyorum daha bugün başladım ama her zaman olmuyo tabi iyice yoğunlaşmak gerekiyor eğlenceli şeyler bunlar severim böyle şeyleri ustalaştıktan sonra psi pet yapmayı planlıyorum :)
Gözünde büyütme ne kadar çok ve doğru şekilde çalışırsan başarıyı o kadar çabuk yakalarsın.
Ayrıca psi-pet etkili olsun istiyorsan psi-ball da iyice ustalaşmalısın. Ben birkaç ay önce psi-pet yaptım her içime koyduğumda beni çok hızlandıryordu artık içime koymadan da çok hızlıyım.

Not
Hava elementinden çita yapmıştım.

“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”

Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

psi-pet e inanmıyorum :D(gerçi psi ball a da inandığım pek söylenemez) ama şaşırdım şimdi senden duyunca :D yalan söylediğini sanmıyorum :D
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
Kullanıcı avatarı
fotino

wolfman yazdı:psi-pet e inanmıyorum :D(gerçi psi ball a da inandığım pek söylenemez) ama şaşırdım şimdi senden duyunca :D yalan söylediğini sanmıyorum :D
Neden olmasın ki bende ilk başlarda inanmıyordum ama yaptıktan sonra gerçektende beni hızlandırdı 4-5 ay öncesine kadar çok yavaş koşuyordum şimdi ise çok hızlıyım.Bir arkadaşım ile yarıştığımda o bile inanmadı nasıl yaptın? eskiden çok yavaştın, dedi. Ama yine de bir şartlandırmada olabilir. Fakat ne olursa olsun gerçektende bayağı bir etkisi var.
Kullanıcı avatarı
SamedTarik
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen SamedTarik »

konudan ayrılmayalım lütfen :D ayrıca başlık için teşekkürler kim koyduysa artık :D
Beyler saolun ben kendi problemimi buldum ve sorunu çözdüm. Chi enerjisi azalmışta biraz şarj ettim :D Bide döndürürken kafamı boşaltmayı unutmuşum :) Dün akşam döndürdüm yine. Bide Ozinacığım sabırlıyımdır ben 10 hatta 15 dk bile tutabilirim tutuyorumda :).
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
Kullanıcı avatarı
fotino

SamedTarik yazdı:konudan ayrılmayalım lütfen :D ayrıca başlık için teşekkürler kim koyduysa artık :D
Beyler saolun ben kendi problemimi buldum ve sorunu çözdüm. Chi enerjisi azalmışta biraz şarj ettim :D Bide döndürürken kafamı boşaltmayı unutmuşum :) Dün akşam döndürdüm yine. Bide Ozinacığım sabırlıyımdır ben 10 hatta 15 dk bile tutabilirim tutuyorumda :).
Herkes çok sabırlı olamayabiliyor, mesela ben 1 dk da dönmediğinde bırakıyorum ama neyseki çoğunlukla oluyor.

fungsclup
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen fungsclup »

Psi-Pet diye birşey yok...Yeni başladıysan benim başlangıç planlarımı yazıyım...
Benim ilerleme aşamamı söyliyeyim ;

Psi-Wheel (2 Gün)
Psi-Ball (1 Hafta - aslında psi-ball tamamen saçmalık sadece enerjiyi tek noktaya yönlendirebilmeni sağlar)
#ELEKTROKINEZIYE BAŞLANGIÇ | Şifa/Eşya Kontrolü bunu sen seçersin ben elektrokinesisi seçtim |
-Ampul patlatma(1 hafta başarısız)
-Telefon bataryası(2 hafta başarılı -sonuç zarar oluyo ama olsun :D)
-Ampul ışığı ve patlatma(2 hafta başarılı)

Şuanda uzaktaki bir ampulü 6-7dk kadar odaklanarak patlatabiliyorum.(Patlama dediysek öyle havaya uçmuyo,sadece fazla ısıdan dolayı elektrik geçimi engelleniyo.Orta okul fen dersinde bile bunun mantığı anlatılır.Florasanlar da mantık biraz daha değişik o yüzden denemedim :D )

Kısacası 1-1.5 ay içerisinde seviyelerde uzmanlaşabilirsin.Bir de bunun haricinde 1 ay boyunca tamamen enerji kontrolü üzerine çalıştım.
Kullanıcı avatarı
fotino

fungsclup yazdı:Psi-Pet diye birşey yok...Yeni başladıysan benim başlangıç planlarımı yazıyım...
Benim ilerleme aşamamı söyliyeyim ;

Psi-Wheel (2 Gün)
Psi-Ball (1 Hafta - aslında psi-ball tamamen saçmalık sadece enerjiyi tek noktaya yönlendirebilmeni sağlar)
#ELEKTROKINEZIYE BAŞLANGIÇ | Şifa/Eşya Kontrolü bunu sen seçersin ben elektrokinesisi seçtim |
-Ampul patlatma(1 hafta başarısız)
-Telefon bataryası(2 hafta başarılı -sonuç zarar oluyo ama olsun :D)
-Ampul ışığı ve patlatma(2 hafta başarılı)

Şuanda uzaktaki bir ampulü 6-7dk kadar odaklanarak patlatabiliyorum.(Patlama dediysek öyle havaya uçmuyo,sadece fazla ısıdan dolayı elektrik geçimi engelleniyo.Orta okul fen dersinde bile bunun mantığı anlatılır.Florasanlar da mantık biraz daha değişik o yüzden denemedim :D )

Kısacası 1-1.5 ay içerisinde seviyelerde uzmanlaşabilirsin.Bir de bunun haricinde 1 ay boyunca tamamen enerji kontrolü üzerine çalıştım.
Belki sadece bir şartlandırmada olabilir ama yine de işe yarıyor :D
Kullanıcı avatarı
SamedTarik

ne diyonuz siz ya :D hic bisey anlamadim :D bide psi ball konusunda supelenmeye basladim yav :S gercekte varmi psiball veya dont c. combat?
Kullanıcı avatarı
fotino

SamedTarik yazdı:ne diyonuz siz ya :D hic bisey anlamadim :D bide psi ball konusunda supelenmeye basladim yav :S gercekte varmi psiball veya dont c. combat?
Psi-ball galiba yok sadece enerjini yoğunlaştırmana yarıyor ama no contact combat var .
Gerçek olanları anlaman için aşağıdaki linkte birçok video bulabilirsin.

https://telekinezi.com.tr/ileti45303.html#p45303
Kullanıcı avatarı
SamedTarik

fotino yazdı:
SamedTarik yazdı:ne diyonuz siz ya :D hic bisey anlamadim :D bide psi ball konusunda supelenmeye basladim yav :S gercekte varmi psiball veya dont c. combat?
Psi-ball galiba yok sadece enerjini yoğunlaştırmana yarıyor ama no contact combat var .
Gerçek olanları anlaman için aşağıdaki linkte birçok video bulabilirsin.

https://telekinezi.com.tr/ileti45303.html#p45303
ama ikiside chi enerjisini kullanmakla ilgili değilmi?