Hangi marka ve model telefon kullanıyorsunuz?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Hangi marka ve model telefon kullanıyorsunuz?
Ha sen bide mühendislik okuyosun.Varya gelecekte olmak istediğim yerdesin.Seneye rica etsem o yeri bana versen :D Şaka bi yana mühendislik okuyosan zaten elbette merakın olur.Ama yeni telefonunu güle güle,kazasız belasız,hayırlı haberlerde kullan :) Hayırlı olsun :)
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
sağol evet bide mühendislik okuyorum hemde bilgisayar mühendisliği. ve tam bir teknoloji delisiyim. yerimi almak istiyosan biraz test başına derim:)UsTr yazdı:Ha sen bide mühendislik okuyosun.Varya gelecekte olmak istediğim yerdesin.Seneye rica etsem o yeri bana versen :D Şaka bi yana mühendislik okuyosan zaten elbette merakın olur.Ama yeni telefonunu güle güle,kazasız belasız,hayırlı haberlerde kullan :) Hayırlı olsun :)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
Yok saolasın test ve ben pek anlaşamıyoruz :D
- carnim_rama
o zaman mühendisliği unut:) he peyzaj mühendisi olcaksan o ayrıUsTr yazdı:Yok saolasın test ve ben pek anlaşamıyoruz :D
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
Boşverdim gitti mühendisliği :D konu sapmasın yeni telefonun tekrar hayrılı olsun :D
- carnim_rama
sağol ama dediğimi ciddiye al ki hayalin gerçekleşsin. gerçeği daha güzel garanti veririmUsTr yazdı:Boşverdim gitti mühendisliği :D konu sapmasın yeni telefonun tekrar hayrılı olsun :D
- UsTr
Kafamın bir kenarına yazdım merak etme :)carnim_rama yazdı:sağol ama dediğimi ciddiye al ki hayalin gerçekleşsin. gerçeği daha güzel garanti veririmUsTr yazdı:Boşverdim gitti mühendisliği :D konu sapmasın yeni telefonun tekrar hayrılı olsun :D
-
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
Nokia 5800
Iphone 5
Iphone 5
http://www.facebook.com/BozKurt.Remzi63
ask.fm/Bzkrtrmzi
ask.fm/Bzkrtrmzi
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
İphone 4s :) sana gelmeden ben yazayım bari.
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Samsung S 5620 Monte
AsusN55SL Iphone gibi bir telefona o kadar para vereceğime gider iyi bir bilgisayar alırım daha iyi olur diye düşünüyorum :D
AsusN55SL Iphone gibi bir telefona o kadar para vereceğime gider iyi bir bilgisayar alırım daha iyi olur diye düşünüyorum :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-