Sen Telekinezi Çalıştıkça Kontrol Etmeye Başlayacaksın Sadece Devam Et Psi Wheel,Kapakda Çalış.GuyFawkes yazdı:Peki bu bahsettiğiniz enerji konrolünün bir yolu var mı
Yardım lütfen
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: Yardım lütfen
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi ballın yanına koy ne ya
psi whell yanına koy
))

uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Ahahahhahaha :D :D yav çok komik yav :Dturab yazdı:Psi ballın yanına koy ne ya :D :D psi whell yanına koy :)))
İMZA
- Ozge181
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Tamam ozaman ben kapakta çalışayım sorun olursa yardım isterim sizden .
Tumblr <3
mixedcelebrities.tumblr.com
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Tamam sorun olursa yaz cevaplarız :DOzge181 yazdı:Tamam ozaman ben kapakta çalışayım sorun olursa yardım isterim sizden .
İMZA
- Ozge181
Şimdi bir daha denedim bu sefer geri ileri falan olmadan %75 döndü yani tam bir tur olmasa da ileri geri yapmadan döndü ve hayal ettiğim yönde saat yönünün tersine döndürebildim . Biraz daha çalışsam döndürebilirim heralde bir de bu sefer ellerim hafif karıncalandı 

Tumblr <3
iyiye işaret aynen devam :)Ozge181 yazdı:Şimdi bir daha denedim bu sefer geri ileri falan olmadan %75 döndü yani tam bir tur olmasa da ileri geri yapmadan döndü ve hayal ettiğim yönde saat yönünün tersine döndürebildim . Biraz daha çalışsam döndürebilirim heralde bir de bu sefer ellerim hafif karıncalandı :)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Kapak falan çalışma yani çalış ama bak kapak çalışırken hep başına şu gelecek. Bakıyorsun ve içindeki ses çoğalıyor eğer anında susmazsa zihnin kayıyor. Gözler kapakta zihin başka yerde. Ama çok disiplinliyim hiç aksatmadan yaparım dersen buyur ama ben yapamadım
)
sana önerim meditasyon yap nefesine konsantre ol (30dk) ve 20dk alan çalışması yap
bu programı bizzat TTmFden aldım

sana önerim meditasyon yap nefesine konsantre ol (30dk) ve 20dk alan çalışması yap
bu programı bizzat TTmFden aldım
uubam.com
- Ozge181
Bugün fazla vakit ayıramadım şimdi bilgisayarın önünde deniyordum dönüyor birazcık sonra duruyor 1 dk sonra dönüyor biraz geri duruyor ama geri ileri olayı olmadı bugün 
Bir de şimdi ben birş ey okuyordum sonra yavaşca psi wheel e baktım döndü biraz durdu ama benim aklımda başka birşey varken birden ona yoğunlaşınca hemen dönüyor ama dediğim gibi biraz dönüp duruyor ve genelde titriyor.
Ben sadece pw e bakıp odaklanıyorum hiç birşey düşünmüyorum önerdiğiniz bir teknik var mı ?

Bir de şimdi ben birş ey okuyordum sonra yavaşca psi wheel e baktım döndü biraz durdu ama benim aklımda başka birşey varken birden ona yoğunlaşınca hemen dönüyor ama dediğim gibi biraz dönüp duruyor ve genelde titriyor.
Ben sadece pw e bakıp odaklanıyorum hiç birşey düşünmüyorum önerdiğiniz bir teknik var mı ?
Tumblr <3
-