Ben kapak çalışması yaparken beynimi pc nin fan sesi ve saat sesi ile susturuyorum. :)Telekinezistm yazdı:Bilmıyorum :) . Pc nin fan sesini duyunca sanki rahatlıyorum ilgnç bişi .
Pc ve Ben
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Pc ve Ben
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
Sosyal olmaya bak :D Az para biriktir varsada ara arkadaşlarını onlarda para getirsinler gidin go karta binin :D İnan bunu her hafta yapmak istiyiceksin artık bilgisayara geçmek istemezsin. O hız o dönüşler o fren o eğlence derken pc yi unutursun :D
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Gerçekten go kart süper birşey.Bir kere bindim 7 yıl geçti üstünden hala her anını hatırlıyorum. :)Msa yazdı:Sosyal olmaya bak :D Az para biriktir varsada ara arkadaşlarını onlarda para getirsinler gidin go karta binin :D İnan bunu her hafta yapmak istiyiceksin artık bilgisayara geçmek istemezsin. O hız o dönüşler o fren o eğlence derken pc yi unutursun :D
- Msa
- İletişim:
Böle küçük Formula 1 :D Ama dışarda sürüceksin bunu :D Süper olur :D Zaten unutmak mümkün değil :DUsTr yazdı:Gerçekten go kart süper birşey.Bir kere bindim 7 yıl geçti üstünden hala her anını hatırlıyorum. :)Msa yazdı:Sosyal olmaya bak :D Az para biriktir varsada ara arkadaşlarını onlarda para getirsinler gidin go karta binin :D İnan bunu her hafta yapmak istiyiceksin artık bilgisayara geçmek istemezsin. O hız o dönüşler o fren o eğlence derken pc yi unutursun :D
İMZA
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ben de boyleyim...girecek site yok,oyun yok,ama PC hep acik kalsin...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- Telekinezistm
Go karta şimdi gidemem malesef :( . İskambil kağıtları için para biriktiriyorum (Bicyle) .
@Kuupa7
- Msa
- İletişim:
Yav knk 2 tl liklerden aldım ben :D Sende ondan al :DTelekinezistm yazdı:Go karta şimdi gidemem malesef :( . İskambil kağıtları için para biriktiriyorum (Bicyle) .
İMZA
- Telekinezistm
Msa yazdı:Yav knk 2 tl liklerden aldım ben :D Sende ondan al :DTelekinezistm yazdı:Go karta şimdi gidemem malesef :( . İskambil kağıtları için para biriktiriyorum (Bicyle) .
Yok kank en iyisi Bicyle :D .
@Kuupa7
- Msa
- İletişim:
:D Sen bilirsin :DTelekinezistm yazdı:Msa yazdı:Yav knk 2 tl liklerden aldım ben :D Sende ondan al :DTelekinezistm yazdı:Go karta şimdi gidemem malesef :( . İskambil kağıtları için para biriktiriyorum (Bicyle) .
Yok kank en iyisi Bicyle :D .
İMZA