Ya okurum okurum da zamanım yok ki sabah 8 akşam 5 okuldayım.2 saat telekinezi çalışıyorum akşam oldu saat 7.Yemek yiyorum.Saat oldu 9.Zaten 9.45 de yatıyorum.Zamanh yok zaman. :)ozina yazdı:ya ustr benim hatırım için bile okumuyosan hakkaten yazıklar olsun
michael sikkofield- insan,din, ve kuran
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: michael sikkofield- insan,din, ve kuran
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
ya bırak allah aşkına ustr bu sefer kuranla ilgili gerçekten güzel bilgiler vermiş adam çok faydalı bilgiler ama yok artık sana hiç ısrar etmiycem. ne halin varsa gör
pixies forever <3<3
- UsTr
Beni geç.Kimseye ısrar etmemelisin.Çünkü kim olursa olsun o yine kafasına eseni yapar. :)ozina yazdı:ya bırak allah aşkına ustr bu sefer kuranla ilgili gerçekten güzel bilgiler vermiş adam çok faydalı bilgiler ama yok artık sana hiç ısrar etmiycem. ne halin varsa gör
- ozina
sen hala gülücük at durumun fena haberin yok
pixies forever <3<3
- UsTr
Bu çok uzun.Bir oturuşta okunacak şey değil ki bu.
- ozina
sana bi oturuşta oku diyen mi var ben dün başladım yeni bitirsim sen de 10 a böl yazıyı zaten braz okudun mu merak edip okuyan
pixies forever <3<3
- UsTr
Biraz okudum.Biyerde birşey yazıyordu.Şöyle düşünene varsa yazıyı terketsin diye.Zaten başta da diyordu savunmaya geçip okuyacaksanız hiç okumayın diye.Şöyle düşünnen varsa şuan yazıyı terketsin dediği yerde çıktım.Bir de zaten ben bunları biliyordum.Zaten o da yazmış biz bunları biliyorduk diyorsanız okumayın diye.Yani benim gibilerin okuyacağı bir yazıy değil.Ama helal olsun iyi araştırmış. :)ozina yazdı:sana bi oturuşta oku diyen mi var ben dün başladım yeni bitirsim sen de 10 a böl yazıyı zaten braz okudun mu merak edip okuyan
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ozina,Ustr hatir meselesinde cok hassaastir ya...niye oyle diyorsunki? Ama senin hosuna gittiyse 100% guzel kitaptir :)Bundan adim gibi eminim...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- ozina
biliyosundur hepsini evetUsTr yazdı:Biraz okudum.Biyerde birşey yazıyordu.Şöyle düşünene varsa yazıyı terketsin diye.Zaten başta da diyordu savunmaya geçip okuyacaksanız hiç okumayın diye.Şöyle düşünnen varsa şuan yazıyı terketsin dediği yerde çıktım.Bir de zaten ben bunları biliyordum.Zaten o da yazmış biz bunları biliyorduk diyorsanız okumayın diye.Yani benim gibilerin okuyacağı bir yazıy değil.Ama helal olsun iyi araştırmış. :)ozina yazdı:sana bi oturuşta oku diyen mi var ben dün başladım yeni bitirsim sen de 10 a böl yazıyı zaten braz okudun mu merak edip okuyan
pixies forever <3<3
- ozina
oğlum gülücük atma lanaqaaasdtfgfhfhkfgjljşUsTr yazdı:Biraz okudum.Biyerde birşey yazıyordu.Şöyle düşünene varsa yazıyı terketsin diye.Zaten başta da diyordu savunmaya geçip okuyacaksanız hiç okumayın diye.Şöyle düşünnen varsa şuan yazıyı terketsin dediği yerde çıktım.Bir de zaten ben bunları biliyordum.Zaten o da yazmış biz bunları biliyorduk diyorsanız okumayın diye.Yani benim gibilerin okuyacağı bir yazıy değil.Ama helal olsun iyi araştırmış. :)ozina yazdı:sana bi oturuşta oku diyen mi var ben dün başladım yeni bitirsim sen de 10 a böl yazıyı zaten braz okudun mu merak edip okuyan
pixies forever <3<3