Sanırım elektrokinezi yaptım
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Sanırım elektrokinezi yaptım
Herkesin inancı kendisine bnce insan her şeyi yapabilecek güçte.Dünya emrimize verilmiş bir şey bu kurandada geçiyor beynimiz en üstün bilgisayardan daha üstün bunu bilim söylüyor.En üstün bilgisayar neler yapabiir.Aynı anda kaç işlem yapabilir?Fakat biz neler yapabiliyoruz?Biraz böyle düşün insan sadece etten kemikten değildir her şeye mantık çevresinde bakma ateist olursun sonra ;)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bunlar daha önce milyon defa konuşuldu bu forumda.Senin gibi düşüneneler düşüncesinden asla vazgeçmez.Bu yüzden sen havanda su dövmeye devam et.Bizim düşüncemizde bize kalsın.Bu tartışma açıldı mı sonu hiç iyi bitmiyor çünkü.OROCHI69 yazdı:Herkesin inancı kendisine bnce insan her şeyi yapabilecek güçte.Dünya emrimize verilmiş bir şey bu kurandada geçiyor beynimiz en üstün bilgisayardan daha üstün bunu bilim söylüyor.En üstün bilgisayar neler yapabiir.Aynı anda kaç işlem yapabilir?Fakat biz neler yapabiliyoruz?Biraz böyle düşün insan sadece etten kemikten değildir her şeye mantık çevresinde bakma ateist olursun sonra ;)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
OROCHI69 yazdı:Herkesin inancı kendisine bnce insan her şeyi yapabilecek güçte.Dünya emrimize verilmiş bir şey bu kurandada geçiyor beynimiz en üstün bilgisayardan daha üstün bunu bilim söylüyor.En üstün bilgisayar neler yapabiir.Aynı anda kaç işlem yapabilir?Fakat biz neler yapabiliyoruz?Biraz böyle düşün insan sadece etten kemikten değildir her şeye mantık çevresinde bakma ateist olursun sonra ;)
he kardeşim he . sen yaparsın biz bişey demedik affet sen gölge büküp dağları oynat süpermen gibi uç örümcek adam gibi tırman biz geliyoruz
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Bi de bizim mahallede bi kamyonet var,yapa biliyorsan gel onu da yolun ortasindan al...xD
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
:) :) :)Lord_of_Hackland yazdı:Bi de bizim mahallede bi kamyonet var,yapa biliyorsan gel onu da yolun ortasindan al...xD
Benim Anlamadığım O Pc Elektrokinezi Felan Mı Yapıyorda Biz Daha Üstünüz Diyorsun :D .Neyse Kolay Gelsin Çalışmanda :DOROCHI69 yazdı:Herkesin inancı kendisine bnce insan her şeyi yapabilecek güçte.Dünya emrimize verilmiş bir şey bu kurandada geçiyor beynimiz en üstün bilgisayardan daha üstün bunu bilim söylüyor.En üstün bilgisayar neler yapabiir.Aynı anda kaç işlem yapabilir?Fakat biz neler yapabiliyoruz?Biraz böyle düşün insan sadece etten kemikten değildir her şeye mantık çevresinde bakma ateist olursun sonra ;)
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Konu kinezi deil,kendini Allahin ruhundan oldugu icin onun parcasi sanan birinin gelip bize burda ateistlikle Dini ayirt etmesi...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
Psi Pet Gibi Yani . :)Lord_of_Hackland yazdı:Konu kinezi deil,kendini Allahin ruhundan oldugu icin onun parcasi sanan birinin gelip bize burda ateistlikle Dini ayirt etmesi...
Allah Akıl Fikir Versin..
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Abicim ilki bir soru sorudk kiminiz dalga geçti kiminiz argo kelimeler kullndı herkesin düşncesi kendinedir.Hakaret ve dalga geçme düşünce özgürlüğü sayılamaz.Neyse bir konu açtık anca bir kişi dalga geçmeyerek ya da hakaret etmeyerek cevap verdi @TelekinetikAkım neyse bir şey demiyorum ilginiz alakanız ve verdiğiniz cevaplardan dolayı çok minnettarım(!)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bi yere varamıycaksın ama bu düşünceyle haberin olsun da sonra üzülme diye söylüyorum
pixies forever <3<3
-