Akıllandım
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Akıllandım
Mantıklı, denerim :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Haklısında en fazla mesaj sayısı 150 :DUsTr yazdı:Özel mesajların forum mesajlarından çok olsun.Yani kime ne demek istiyorsan özelden söyle.Foruma hiç denilecek kadar az ileti yazmaya çalış.Böylece hem istediğin gibi konuşursun.Hem de rahat olursun. :)Clairvoyant yazdı:Yapabileceğim herhangi birşey düşünemiyorum. Forum kurallarına karşı gelemem bu forum artık hayatımın büyük bi bölümünü oluşturuyor. O yüzden rica ediyorum daha fazla konuyu dağıtmayalım.
İMZA
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Clairvoyant
Evet silebiliyorsun.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Gerçekten bu sefer ciddi ciddi bu söylediğimi uygalarsanız ileride daha hayırlı olur emin olun.Bütün işlerinizi özel mesajdan halledin.Foruma yazacağınız yazılar kısa,öz ve az olsun.Az biraz ileri görüşlülük becerim varsa bu dediğim sizi rahat ettirir.Özel mesajdan halledin herşeyinizi.Özel mesaj kutusu dolduğunda en son sayfayı komple silin.Böyle böyle halledin işinizi.Hatta bir kaç kişinin 2 veya 3 kişinin görmesini istediğiniz şeyler varsa konu bile açmayın direk o kişiye özel mesaj yollayın.Böylesi daha iyi bakın ciddi söylüyorum.Farkettiyseniz gülücük koymadım çünkü bu sefer gerçekten ciddi olarak söylüyorum.Özel mesajlarınız forum mesajlarınızdan çok olsun.Bunları kime mi söylüyorum ? Onlar biliyor. :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
ben özel mesajlara bile baktıklarını düşünüyorum öyle bi yetki varsa kesinlikle bakıyolardır :(
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Öyle birşey oluyorsa ki hiç sanmıyorum.Ama oluyorsa bir gün zaten biyerden patlak verir.O saatten sonra ne olacağı da hiç belli olmaz. :)ozina yazdı:ben özel mesajlara bile baktıklarını düşünüyorum öyle bi yetki varsa kesinlikle bakıyolardır :(
- Clairvoyant
Öm'yi bilmiyorum da chatbox'ı okuyorlar.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
250'ye çıkarıldı Ayrıca 5 Farklı klasör oluşturarak her özel mesajı farklı klasörlerde tutabilirsiniz.Msa yazdı:Haklısında en fazla mesaj sayısı 150 :DUsTr yazdı:Özel mesajların forum mesajlarından çok olsun.Yani kime ne demek istiyorsan özelden söyle.Foruma hiç denilecek kadar az ileti yazmaya çalış.Böylece hem istediğin gibi konuşursun.Hem de rahat olursun. :)Clairvoyant yazdı:Yapabileceğim herhangi birşey düşünemiyorum. Forum kurallarına karşı gelemem bu forum artık hayatımın büyük bi bölümünü oluşturuyor. O yüzden rica ediyorum daha fazla konuyu dağıtmayalım.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Hiç bir site yöneticisi eğer paranoyak değilse bu tür saçma şeylerle uğraşmaz. Fakat hukuki bir durum söz konusu olduğunda (Kişisel saldırı veya tehdit içerikli özel mesajlar gibi) tüm siteler Ö.M. içeriğini mahkemeye vermek zorundadır.ozina yazdı:ben özel mesajlara bile baktıklarını düşünüyorum öyle bi yetki varsa kesinlikle bakıyolardır :(
Özel mesajlar bunun dışında okunur mu? Böyle bir eklenti var ve eklendiğinde okunabilir ancak site yönetiminde böyle bir paranoyak henüz yok olacağını da sanmıyorum.
Hack yöntemi ile özel mesajlar okunabilir mi? İşte bu olasılıktan dolayı önemli ve ileride sizi zor durumda bırakabilecek bilgilerinizi hiçbir zaman özel mesaj dahi olsa paylaşmamaya özen gösterin. Hiçbir site bu konuda güvenlik garantisi veremez. Ama uluslararası politik bir kimlik değilseniz hiç kimsenin de net üzerinde sürekli sizi takip edip tüm izlerinizi kaydettiğini sanmam
Aramak, güzel bir çabadır.