Öyle diyorsan öyledir, güveniyorum sana..
Avatardaki kız kim ? Gerçi çocukmuş herhalde neyse adımız sübyancıya çıkacak.. :D
Moderatör: Sai
Açıklaman için teşekkür ederim.. :DBudray yazdı: ↑20 Ara, 14:35 Dizinin adı strangers things yazmıştım ordaki bölümden kesit aldım daha ne şeyler var bir görsen fakat bunu daha önce bende hayal ettiğim için bunu koydum neyse soruna geçelim. :D
Dizideki adı Eleven kısaca El diyorlar. Millie Boby Brown gerçek adı. Evet daha kız çocuğu :D 13 yaşında.
Estağfurullah ne sübyancısı :D
Rica ederimUchiha Sasuke yazdı: ↑20 Ara, 19:32Açıklaman için teşekkür ederim.. :DBudray yazdı: ↑20 Ara, 14:35 Dizinin adı strangers things yazmıştım ordaki bölümden kesit aldım daha ne şeyler var bir görsen fakat bunu daha önce bende hayal ettiğim için bunu koydum neyse soruna geçelim. :D
Dizideki adı Eleven kısaca El diyorlar. Millie Boby Brown gerçek adı. Evet daha kız çocuğu :D 13 yaşında.
Estağfurullah ne sübyancısı :D
He şu telekineziyi anlatan dizi mi. Vaktim olursa bakarım bi ara.
Baya çocukmuş yav. Gerçi erkek dediğin kadından büyük olmalı. Beğeniyorsan evlendiririz seni senin yaşın daha yakın.. :D
Büyük konuştun bile geçti artık.. (: 4 yaş fazla mı yani ?
Hayır bunları deney fareleri gibi kullanıyorlar her birine rakamı vermişler bunun kide 11 :DUchiha Sasuke yazdı: ↑22 Ara, 07:27Büyük konuştun bile geçti artık.. (: 4 yaş fazla mı yani ?
Şu an belki 17 yaşındasın 13 yaşıyla biriyle evlenmen tabii yaş farkını fazla ve evlenme durumu bunu saçma gösterebilir ama 25 yaşındayken 21 yaşındaki biriyle evlenmen abartılacak bir şey değil normali o gibi aslında..
Şimdi kız dizi de kaç yaşında ? Eleven 11 demek miydi. Filmde büyük bir çelişki var. Kız 30 yaşına gelince 11 yaşında mı olacak.. Neyse sabah sabah benim kafa düzgün çalışmıyor.. :( İyi dersler.. Hayırlı Cumalar..