Yardım lütfen
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Ozge181
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Yardım lütfen
Mesela şimdi bilgisayar ekranına bakıordum elimde sabitti rüzgar yaratmış olamaz , kendi kendi biraz biraz dönüp durdu .
Tumblr <3
mixedcelebrities.tumblr.com
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Cinsiyetiniz: Erkek
Öncelikle senin her an enerji alışverişi yapan bir auran var.Beyninde telekinezi düşüncesi su yüzüne çıktığı için auranın enerji alışverişi telekinetik bir etki yaratmış olabilir ve bu şekilde o psi wheel kendiliğinden dönmüştür.Birde ben sadece pw ye bakıp hiçbirşey düşünmüyorum başka ne önerirsiniz yazmışsın ? Hiçbişey düşünmemeye devam et.En güzelini yapıyorsun şuan bence :)
- Ozge181
Son yazdığımdan beridir hiç yapmadım bugün yaptım sadece şimdi şöyle anlatayım ben kapak falan hiçbirşey çalışmıyorum kapağa başlıycam bugün .
Her neyse şimdi ben yapıyorum tamam ama dönünce gayet hızlı dönüyor fakat biraz dönüp duruyor dediğim gibi bunu bir çözüp kontrolüme alamadım ve elim karıncalanıyor gibi ama daha farklı birşey . Ters tarafa dönecek demiştiniz evet aynen öyle ama daha değişik ilk ters tarafa dönüyor sonra 1 sn durup istediğim tarafa dönmeye başlıyor :D Kapağı yapıcam belki video koyarım :D
Her neyse şimdi ben yapıyorum tamam ama dönünce gayet hızlı dönüyor fakat biraz dönüp duruyor dediğim gibi bunu bir çözüp kontrolüme alamadım ve elim karıncalanıyor gibi ama daha farklı birşey . Ters tarafa dönecek demiştiniz evet aynen öyle ama daha değişik ilk ters tarafa dönüyor sonra 1 sn durup istediğim tarafa dönmeye başlıyor :D Kapağı yapıcam belki video koyarım :D
Tumblr <3
- nrmmtl
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
[quote="UsTr"] dediğiniz gibi bire bir oluyor ve deliye dönüyorum bazen, iğne ve kağıdı bi tarafa fırlatasım var.arada sola dönüyor, sağa dönmüyor..bunu arada yapabiliyorum birde pipeti deneyim dedim olmadı..bu arada psi wheel ellerimi kullanmadan da yapabiliyorum ,arada ınatlaşıyoruz ama neyse pipeti döndüremedim

- Ozge181
Aynen bende ellerimi koymadan döndürebiliyorum ve döndürürken burnum karıncalanıyor :s :D
Tumblr <3
- Ozge181
Ben psiwheel yaparken psi wheel hariç her yer karanlıklaşıyor :S Sadece sağ elim karıncalanıyor ve kapak çalışmaya başladım ama zaman ayıramıyorum kapak çalışırken ellerim ben kapağa bakarken mavi gibi oluyordu şimdi aynı şey psi yaparken de oldu iyiye mi işaret kötüye mi ? :D
Tumblr <3
- Ozge181
Bunu yazdıktan sonra değişik birşey oldu şuan psikolojinin değerini gerçekten anladım . Forumdan biri yazmış ben 5dk aralıksız döndürüyorum diye dedim ben niye döndüremiyorum taktım kafama içimden tekrar ettim 5 dk döndürebiliyorum falan diye 5 tur falan attı sonra iğneden düştü zaten buraya yazmak için siteye girecektim :D Teknik falan değil ful psikoloji olduğunu anladım ben :)
Tumblr <3
- nrmmtl
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
olay sadece bunlarla bitmiyor..bir sorun daha var. psi wheel malzemeler hazır duruyor..pc de her hangi bir konu okumaya başlayım veya herhangi bişeylerle uğraşayım..kağıt sanki yangından mal kaçırır gibi dönmeye başlıyor..anlamadım gitti yoğunlaşım döndürmeye kalksam dönmez.. psi wheel pc de alıp veremediyi ne varsa benimle hiç ilgilenmiyor..

ben nezaman pc ye baksam çok hızlı dönüyor..

ben nezaman pc ye baksam çok hızlı dönüyor..
-