Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: BİR ÖNERİ ÖNEMLİ (SÜPERTRANS)
Çok güzel düşünmüşsün inflames böylelikle işimiz kolaylaşmış olur :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
ben şimdiden aklımda bir yazı kurguladım ama bu konuya herkezin ilgi duyması lazım kimin neyi araştıracağını bilmeliyiz özel mesaj atıcam ben gerekli kişilere ama siz de ulaşmaya çalışın bence
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- kleo26
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Süpertrans dediğiniz şey Gen-X adlı kişinin uydurduğu bir şey değil miydi?
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
- MrCapTaiN
Uydurma birşey değil dostum sadece bir teori ve gerçektende doğru bir teori yapılmış deneyler var ;)kleo26 yazdı:Süpertrans dediğiniz şey Gen-X adlı kişinin uydurduğu bir şey değil miydi?
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
katılıyorum kesinlikle uydurma bir şey değil mesaj atarsan sana özetlerim konuyu.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- kleo26
Kanıt göstererek özetlersen sevinirim. Sadece benim için değil bilmeyen arkadaşlar için de iyi olur.inflames yazdı:katılıyorum kesinlikle uydurma bir şey değil mesaj atarsan sana özetlerim konuyu.
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
- MrCapTaiN
Kanıt mı ?kleo26 yazdı:Kanıt göstererek özetlersen sevinirim. Sadece benim için değil bilmeyen arkadaşlar için de iyi olur.inflames yazdı:katılıyorum kesinlikle uydurma bir şey değil mesaj atarsan sana özetlerim konuyu.
Sen hiç telekinezi çalıştın mı ?
Pipetin hareket etmesi.
Işıkların Titremesi
Bunlar yeterli kanıt değil mi ?
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !
Bırakın yaa, teknik fslan sanıyo
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- FullManyak
Re: Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !
Bakın sevgili telekinezi.com.tr üyeleri şu konuyu artık çözelim..
Parapiskoloji bir bilim dalı değildir. Bu sebeple parapsikolojide kanıt istenemez. Kanıtlanabilirse eğer parapsikoloji bilim sayılırdı.
Telekinezi parapsikolojinin alt dallarındandır. Parapsikolojinin bilim olmadığı gibi doğal olarak teelkinezide bilim dalı değildir. Kanıtlanamamıştır. Aynı zamanda şuan ki teknolojimizle kanıtlanabilmesi mümkün gözükmüyor.
Şimdi sizler bilim sayılmayan bir dala kanıt isterseniz kesinlikle saçmalamış olursunuz. Bunu dini açıdan düşünürseniz daha iyi anlarsınız. 2+2=4 tür. Tüm dünyada böyledir. Ama kimi için Allah vardır. Kimi için yoktur. Allah'ın varlığıda yokluğuda kanıtlanamaz. Ama 2+2=?? Kesinlikle 4 tür. Bu inkar edilemez. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. (Sadece örnek vermek istedim konuyu tartışmaya çekmeyin.)
Gelelim tekrar asıl konumuza. Parapsikoloji dalı üzerinde bir çok deney yapılmıştır. Hiç bir kanıt bulunamamıştır. Buna rağmen idda edilenlerin yapılabildiği gerçeğide inkar edilememiştir. Yani psi-wheel gerçektir fakat kanıt yoktur. İstenilen her türlü test yapılabilir kanıt bulunamaz ama kağıt döner.
En başta dediğim gibi günümüz teknolojisi yetersiz. Zaten beyinin gücüne dair kanıt bulabilecek bir makina düşünemiyorum.
Kanıt arıyorsanız parapiskolojiyi bırakın ! İnancınız kırılır ve zaten başarısız olursunuz.
Parapiskoloji bir bilim dalı değildir. Bu sebeple parapsikolojide kanıt istenemez. Kanıtlanabilirse eğer parapsikoloji bilim sayılırdı.
Telekinezi parapsikolojinin alt dallarındandır. Parapsikolojinin bilim olmadığı gibi doğal olarak teelkinezide bilim dalı değildir. Kanıtlanamamıştır. Aynı zamanda şuan ki teknolojimizle kanıtlanabilmesi mümkün gözükmüyor.
Şimdi sizler bilim sayılmayan bir dala kanıt isterseniz kesinlikle saçmalamış olursunuz. Bunu dini açıdan düşünürseniz daha iyi anlarsınız. 2+2=4 tür. Tüm dünyada böyledir. Ama kimi için Allah vardır. Kimi için yoktur. Allah'ın varlığıda yokluğuda kanıtlanamaz. Ama 2+2=?? Kesinlikle 4 tür. Bu inkar edilemez. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. (Sadece örnek vermek istedim konuyu tartışmaya çekmeyin.)
Gelelim tekrar asıl konumuza. Parapsikoloji dalı üzerinde bir çok deney yapılmıştır. Hiç bir kanıt bulunamamıştır. Buna rağmen idda edilenlerin yapılabildiği gerçeğide inkar edilememiştir. Yani psi-wheel gerçektir fakat kanıt yoktur. İstenilen her türlü test yapılabilir kanıt bulunamaz ama kağıt döner.
En başta dediğim gibi günümüz teknolojisi yetersiz. Zaten beyinin gücüne dair kanıt bulabilecek bir makina düşünemiyorum.
Kanıt arıyorsanız parapiskolojiyi bırakın ! İnancınız kırılır ve zaten başarısız olursunuz.
- MrCapTaiN
SüperTrans'da Yeni Bir Şey
Daha öncedeki konulardan da artık biliyoruz ki SüperTrans bir evredir demiştik ve bu evrenin normal transın gelişmiş hali olduğunu biliyoruz.
Arkadaşlar SüperTrans hakkında birçok deneyler yapıldı, yazılar yazıldı ve fikirler ortaya atıldı.
Her geçen gün SüperTransa biraz daha yaklaştık ve hala yaklaşmaya devam ediyoruz.
Ve sizlerden şunu istiyorum, SüperTrans hakkında düşünüp fikirlerinizi yazmanız.
Fikirler bizim için çok önemli demiştik. Şimdi asıl konuya gelicek olursak;
Yaptığımız ankette (Kapak Çalışıyormusunuz ?) diye bir soru sormuştuk.
Ve oylama sonuçlarında her gün düzenli kapak çalışan yok.
Arada bazen çalışanlar ile Hiç kapak çalışmayanların oranı ise;
%75'e %25'lik bir oran göstermiştir.Toplam 8 kişinin oyu olmasına ve daha anketin yeni yapılmasına rağmen bazen çalışanların oranı daha yüksek.
Buda demek oluyorki SüperTrans'ta konsantrasyon çok önemli demiştik.Kapak ise bizim konsantrasyonumuzu arttırabilir.
Hiç kapak çalışmadan yapabilirsiniz.Çünkü konsantrasyonunuz iyidir.
Konsantrasyonu iyi olmayanlara ise ilk başlarda kapak çalışması önerilir.
Eğer bi kere bile kapak çalıştıysanız yada çalışmadıysanız
Şimdi sizlere soruyorum; Kapağı ne kadar çalıştınız ve Neler yapabiliyorsunuz ?
yada Kapağı ne kadar çalışmadınız ve Neler yapabiliyorsunuz ?
Son günlerde Kapak çalışması üzerinde araştırmalarımız devam ediyor.Yakında inşaAllah deney yaparak sizleri bilgilendireceğiz.
Ve son zamanlarda yeni birşey daha keşfettim oda Çakralar.
Acaba çakraları açtığımızda neler değişiyor ve neler oluyor ? bunlarada inşaAllah değinicez.
Arkadaşlar yorum yapmazsanız en azından teşekkür et butonuna basarak boşa uğraşmadığımızı gösterin.
Arkadaşlar SüperTrans hakkında birçok deneyler yapıldı, yazılar yazıldı ve fikirler ortaya atıldı.
Her geçen gün SüperTransa biraz daha yaklaştık ve hala yaklaşmaya devam ediyoruz.
Ve sizlerden şunu istiyorum, SüperTrans hakkında düşünüp fikirlerinizi yazmanız.
Fikirler bizim için çok önemli demiştik. Şimdi asıl konuya gelicek olursak;
Yaptığımız ankette (Kapak Çalışıyormusunuz ?) diye bir soru sormuştuk.
Ve oylama sonuçlarında her gün düzenli kapak çalışan yok.
Arada bazen çalışanlar ile Hiç kapak çalışmayanların oranı ise;
%75'e %25'lik bir oran göstermiştir.Toplam 8 kişinin oyu olmasına ve daha anketin yeni yapılmasına rağmen bazen çalışanların oranı daha yüksek.
Buda demek oluyorki SüperTrans'ta konsantrasyon çok önemli demiştik.Kapak ise bizim konsantrasyonumuzu arttırabilir.
Hiç kapak çalışmadan yapabilirsiniz.Çünkü konsantrasyonunuz iyidir.
Konsantrasyonu iyi olmayanlara ise ilk başlarda kapak çalışması önerilir.
Eğer bi kere bile kapak çalıştıysanız yada çalışmadıysanız
Şimdi sizlere soruyorum; Kapağı ne kadar çalıştınız ve Neler yapabiliyorsunuz ?
yada Kapağı ne kadar çalışmadınız ve Neler yapabiliyorsunuz ?
Son günlerde Kapak çalışması üzerinde araştırmalarımız devam ediyor.Yakında inşaAllah deney yaparak sizleri bilgilendireceğiz.
Ve son zamanlarda yeni birşey daha keşfettim oda Çakralar.
Acaba çakraları açtığımızda neler değişiyor ve neler oluyor ? bunlarada inşaAllah değinicez.
Arkadaşlar yorum yapmazsanız en azından teşekkür et butonuna basarak boşa uğraşmadığımızı gösterin.
-