2012'de Dünya'ya Varmış Olacaklar

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
tequila

Re: 2012'de Dünya'ya Varmış Olacaklar

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

ya da yoklar ki bizlere gorunemiyolar (:
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Tekila cım :D şimdi şöyle bir gerçeklik var yani bizim galaksimiz gibi rakamını bilmediğimiz bir sürü galaksi var sence bu kadar galaksi yada yıldız sistemlerinin arasında objektif baktığımızda dünya gibi bi oluşum olması imkansız mı?Böyle düşünmen bir kere çok egoistçe olur.Bunu bi anlayalım sonra bu evrene bakalım dünyanın oluşum süreçlerine ve sonra birden bire canlıların oluşumuna herşey rahatça yoktan varolabildi her neyse neden dünya gibi bi oluşum olabiliyorsa başka yerlerde olamasın?Sence işe bu yönden baktığımızda 1-0 ben önde olmuyormuyum?Ve ben sana şu kadarını söylüyorum illüminati yada elit grubun bu dünya dışı varlıklarla ilişki içersinde olduklarını ve soylarının bunlara dayandığını her neyse...Kimsenin düşüncesini değiştiremezsiniz lakin objektif bakmayı denerse belki....Benim bi teorime göre belki uzaylılar tarafından tasarlanmış olabiliriz kanaatindeyim.Bakın böyle bir şeye inanmıyorum sadece ihtimal dahilinde yanlış anlaşılmasın.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
tequila

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

criminal bende varlıklarına inanıyorum sadece bize görünmemeleri varlıklarının kanıtı olamaz dedim (:

ben kesinlikle inanıyorum uzaylılara :D
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
Kullanıcı avatarı
Daegore

Okunmamış mesaj gönderen Daegore »

uzaylılarla ilgili okuduğum yazılara ve yaptığım araştırmalara göre konuşucam.Uzaylıların psişik güçlerini kullanmada çok iyi oldukları varsayılıyor ve konuşarak değil telepati yoluyla anşatıkları söyleniyor.28 ekim 1943 yılında philadelphia deneyi yapılıyor.Bu deneyin başında Nicola Tesla var.Bu deneye çok girmicem sadece bi kısmını söylicem.Bu deneyin amacı İzafiyet teorisinde ilerleme kaydetme ve ışınlamayı temiz bi şekilde tamamlamadır.Işınlama gerçekleşiyor fakat gemide ve gemi mürettebatında hasarlar oluşuyor.Mürettabatın %90 ı ölüyor.Yaşayanların psişik güçleri ortaya çıkıyor.Fakat 1 haftadan fazla yaşayamadan ölüyorlar.Bu deneyden sonra NASA uzay araştırması yapıyor(Bu araştırmanın deney ile bir alakası yok.Araştırmanın amacı başka ülkelerden gelen bilim adamlarıyla birlikte bilgi edinme.Türk bilim adamlarıda var)Araştırma yapılırken uzayda bir cisimin daha doğrusu bir uzay gemisinin görüldüğü söyleniyor.Uzay gemisinin üstünde tarih yazıyor.Tarih'in yılı 2044 diye geçiyor.Uzay araştırmalarını genişlettiler ve artık insanlar araştırmalarını uzaya çıkarak dewam ettirmeye başladı.20 temmuz 1969 yılında Neil Armstrong aya ayak basmıştır.Fakat daha Dünya atmosferinden yeni çıkmışken yanında 2 yada 3 tane(sayısını tam hatrlamıyorum) başka uzay gemileride varmış(Dünya dışı) ve bütün uzay yolculuğu boyunca yanlarındaymış.

Şimdi mısır dönemi,maya dönemi,atlantis dönemi ve bunun gibi bir sürü ırkların gelip geçtiği dünyamızda bu üstün görülen (bana görede öyle) ırklar yaşantılarında sadece Dünya üzerindeki insanlarla iletişim halinde olmadıkları söyleniyor(Olabiliritesi çok yüksek).Şöyle bi düşünün.Evinizdeki takvime baktığınızda 31yada 30 aralık ta 1 sene bitiyor.Belkide mayaların takvimide o 21 Aralık 2012'de bitiyordu.Yada bi felaket sırasında takvim hasar görmüş olup bişeyler varmış gibi gösterebilir falan filan.Çok fazla düşünceye kapılabiliriz.Ama arkadas köyde adam kabız oluyor 2012 de gebercek diyolar.yok kuru yedim ishal oldum 2012 de geçer.Yok efendim 2012 yılında hava uççaz göktaşı düşcek,uzaylılar gelcek bizi katledicek.Saçma.İnsan oğlu bütün canlılardan daha tehlikeli çnkü içlerindeki para hırsı ve egoları sadece kendisini değil herkesi bitiriyor.Bana göre uzaylıların ne bi saldırısı söz konusu nede bi göktaşı(he olabilir ama 2012 ye bağlamak çok saçma)Yaradan Allah'tır.Ondan başka kimse ne zaman kıyamet kopacağını bilemez.Teşekkürler.
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
Buqra038
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Buqra038 »

Dostum çok fazla teori felan var. Hepsi birbirinden destek alarak sallıyor olabilirler. Yada qerçektirler. Korkuyorum ya :D

Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Bişi olmadı :D Bu gün 15 OCAK 2013 :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

büyük ihtimal bulutsu falandır. yoksa çoğu yıldızdan büyük gibi
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
botan
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen botan »

allah hic bir gezegeni veya galaksiyi boşuna yaratmamıştır allaha ibadet etsin diye gezegen ve galaksilere çeşitli yaratıklar (uzaylılar) koymuştur tabiki buda benim teorim hatta uzaylıların dunyayı göktaşlarındanda koruduguna inanıyorum buda teorime dahil
sonunda olum var aklini basina al
Kullanıcı avatarı
botan
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen botan »

allah hic bir gezegeni veya galaksiyi boşuna yaratmamıştır allaha ibadet etsin diye gezegen ve galaksilere çeşitli yaratıklar (uzaylılar) koymuştur tabiki buda benim teorim hatta uzaylıların dunyayı göktaşlarındanda koruduguna inanıyorum buda teorime dahil
sonunda olum var aklini basina al

“Güncel Olaylar” sayfasına dön