Çok kötü bir alışkanlığım var bırakamıyorum yardım edin nolu
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Çok kötü bir alışkanlığım var bırakamıyorum yardım edin
Diyelim bir seyi isterken kullaniyorsun telkini. Ona hic ulasamamana sebep olabilir. Bilincaltina gonderdigin mesajlar oldugu icin telkinler ciddi bir konu. Ve bilincaltinda neye sebep olucagini bilemezsin acemi yapilmis telkinlerin. Bir diger ornekte ugrastigin seyde seni geriletmesi vs olabilir
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
bence gerçekten bu alışkanlığı bırakmak istemiyorsun
eğer isteseydin çok kötü olsa da sölerdin ve dermanını bulurdun.Benim de korkularım vardı yenmek için yıllarca! uğraştım, alışkanlıklarım piskolojik sorunlarım vardı(var) hala yok etmeye çalışıyorum.Ama bunu yaparken millete dedektifçilik oynatmıyorum.Benim sorunlarımı tanıdıklarımın %80 biliyor.Ben dünyaya rezil oldum.Sen takmnıa adla şu foruma rezil olmuşun yanında ne ki.
eğer isteseydin çok kötü olsa da sölerdin ve dermanını bulurdun.Benim de korkularım vardı yenmek için yıllarca! uğraştım, alışkanlıklarım piskolojik sorunlarım vardı(var) hala yok etmeye çalışıyorum.Ama bunu yaparken millete dedektifçilik oynatmıyorum.Benim sorunlarımı tanıdıklarımın %80 biliyor.Ben dünyaya rezil oldum.Sen takmnıa adla şu foruma rezil olmuşun yanında ne ki.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Az çok anladım saolasın :)carnim_rama yazdı:Diyelim bir seyi isterken kullaniyorsun telkini. Ona hic ulasamamana sebep olabilir. Bilincaltina gonderdigin mesajlar oldugu icin telkinler ciddi bir konu. Ve bilincaltinda neye sebep olucagini bilemezsin acemi yapilmis telkinlerin. Bir diger ornekte ugrastigin seyde seni geriletmesi vs olabilir
- UsTr
Sana şu kadar söyliyim.Eğer dedektifçilik oynatıyorsam ben ki ben öyle düşünmüyorum.Ama bu eğer bir dedektifçilik oyunu gibiyse istemeyen oynamaz bu kadar basit :)mentalist000 yazdı:bence gerçekten bu alışkanlığı bırakmak istemiyorsun
- carnim_rama
doğru telkini bilmeden yapma derim:)UsTr yazdı:Az çok anladım saolasın :)carnim_rama yazdı:Diyelim bir seyi isterken kullaniyorsun telkini. Ona hic ulasamamana sebep olabilir. Bilincaltina gonderdigin mesajlar oldugu icin telkinler ciddi bir konu. Ve bilincaltinda neye sebep olucagini bilemezsin acemi yapilmis telkinlerin. Bir diger ornekte ugrastigin seyde seni geriletmesi vs olabilir
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
Tamam telkinle uğraşmak yok.Çok zor durumda kalmadıkça kendime telkin seansı uygulamıcam. :)carnim_rama yazdı:doğru telkini bilmeden yapma derim:)UsTr yazdı:Az çok anladım saolasın :)carnim_rama yazdı:Diyelim bir seyi isterken kullaniyorsun telkini. Ona hic ulasamamana sebep olabilir. Bilincaltina gonderdigin mesajlar oldugu icin telkinler ciddi bir konu. Ve bilincaltinda neye sebep olucagini bilemezsin acemi yapilmis telkinlerin. Bir diger ornekte ugrastigin seyde seni geriletmesi vs olabilir
-
basit ben dede vardı bir alışkanlık kuran oku bırakırsın bende öyle bıraktım
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
dedektifçilik benzetmeydi.Herhangi bir şikayetim yok sadece yardım etmek isteyenlerdenim.Dediğim gibi sanal ortamdasın tanıyan eden yok.Açıkla belki derman bulursun.Varsın girme siteye...UsTr yazdı:Sana şu kadar söyliyim.Eğer dedektifçilik oynatıyorsam ben ki ben öyle düşünmüyorum.Ama bu eğer bir dedektifçilik oyunu gibiyse istemeyen oynamaz bu kadar basit :)mentalist000 yazdı:bence gerçekten bu alışkanlığı bırakmak istemiyorsun
- mysteriusanqel
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Atalarımız bile demiş derdini söylemeyen dermanını bulamaz ama sen illaha söylemicem diyosan o sana kalmış.
Akıl,Yaşta değil baştadır.
Bende anlar gibi oldum.
akrep abinin dediği gibi yalnız kalma.o işlediğin haltı ne ile yapıyosan kendi kendine koruma yap.mesela para ile mi?parayı git anne babaya emanet et.pc ilemi.interneti güvenliye geçir.gönüllû olarakmı oluyor?o kişi ile bağlantını kes.kendin mi direk yapıyorsun.acı yağı denilen şeyden kullan
okey?
lan diyosun sanki sen yapıyon bunları ?yamıyorum çünki tedavisi modern tıpta zor bir hastalık ve bağımlılık.yaşıyorum ancak kendimi yatıştırıyorum.boş kaldıkça zikir çek yaptığım bir şey .ilahi dinle.sabahları kuran dinle saat kaçta olduğunu bilmiyorum ama kanal 7 galiba enfes bir kuran ziyafeti var.beni 3 gün o uzak tuttu 5-10 dk dinlemek..hele dinlendinmi huzurdan uyuya kalırsın merak etme.
aç dur.evet açlık en iyi çözümlerden birisi .
eğer doğru bulduysam hastalığını aç olan insanın başına gelmez nefis ölmeye başlar.
başka bir çozüm dha.
aşık ol.aşık ol birine ancak allah için aşık ol onun aşkı yeter nefsi unutturmaya.
akrep abinin dediği gibi yalnız kalma.o işlediğin haltı ne ile yapıyosan kendi kendine koruma yap.mesela para ile mi?parayı git anne babaya emanet et.pc ilemi.interneti güvenliye geçir.gönüllû olarakmı oluyor?o kişi ile bağlantını kes.kendin mi direk yapıyorsun.acı yağı denilen şeyden kullan
okey?
lan diyosun sanki sen yapıyon bunları ?yamıyorum çünki tedavisi modern tıpta zor bir hastalık ve bağımlılık.yaşıyorum ancak kendimi yatıştırıyorum.boş kaldıkça zikir çek yaptığım bir şey .ilahi dinle.sabahları kuran dinle saat kaçta olduğunu bilmiyorum ama kanal 7 galiba enfes bir kuran ziyafeti var.beni 3 gün o uzak tuttu 5-10 dk dinlemek..hele dinlendinmi huzurdan uyuya kalırsın merak etme.
aç dur.evet açlık en iyi çözümlerden birisi .
eğer doğru bulduysam hastalığını aç olan insanın başına gelmez nefis ölmeye başlar.
başka bir çozüm dha.
aşık ol.aşık ol birine ancak allah için aşık ol onun aşkı yeter nefsi unutturmaya.
-