Arkadaslar merak ettigim bir konu lutfen yardim edin.

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Arkadaslar merak ettigim bir konu lutfen yardim edin.

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Konu daılmış :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)

incitr34
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen incitr34 »

#Dostum önerim şudur...
Kurtulmak istiyorsan:
-1 gün full yorul müzik fazla dinle çok yorul böyle kas çalış git 5saat gez ne biliyim spor fln yap ama yorul yani.
-akşam yemek yeme zaten bitkin olursun .
-direk yat uyu bu sayede bilinçaltının sadece vucudunla ilgilenmesini sağlarsın.
Olay bence bilinçaltınla ilgili sen herhalde fazla ilgi göstermişsin bunu farketmeden yaptıgın için fazla telkin aranıda iletişim güçlüğü çıkmış olabilir.
---
Önerim: Bence bu işlerde ''Şeytan''da olabilir. hani şekil değiştiyoru fln vs. vs dedenin kılıgına girip rol yapabilir.
Çok fazla takılma bu olaya biliyorum öldüğüne üzüldün fakat hayatına devam et.
---
Ve son olarak kimse dememiş galiba. Başın sağolsun Toprağı bol mekanı cennet olsun.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

incitr34 yazdı:#Dostum önerim şudur...
Kurtulmak istiyorsan:
-1 gün full yorul müzik fazla dinle çok yorul böyle kas çalış git 5saat gez ne biliyim spor fln yap ama yorul yani.
-akşam yemek yeme zaten bitkin olursun .
-direk yat uyu bu sayede bilinçaltının sadece vucudunla ilgilenmesini sağlarsın.
Olay bence bilinçaltınla ilgili sen herhalde fazla ilgi göstermişsin bunu farketmeden yaptıgın için fazla telkin aranıda iletişim güçlüğü çıkmış olabilir.
---
Önerim: Bence bu işlerde ''Şeytan''da olabilir. hani şekil değiştiyoru fln vs. vs dedenin kılıgına girip rol yapabilir.
Çok fazla takılma bu olaya biliyorum öldüğüne üzüldün fakat hayatına devam et.
---
Ve son olarak kimse dememiş galiba. Başın sağolsun Toprağı bol mekanı cennet olsun.

Bilinçaltı sen ona ilgi göstermesende çalışır . Uyumaz , tatili yoktur .
@Kuupa7
incitr34
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen incitr34 »

Denesin.bşy kaybetmz.
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

_DeMoN_ yazdı:Arkadaslar bundan 1 yil once dedem vefat etti. O zamandan beri bazen ruyalarima giriyor ve normal hayattaki gibi konusuyoruz. Bana sorular soruyor iyimisin falan diye. Hatta bugunde ruyamda gordum parkta oturuyordu bu sefer konusmasi anlasilmiyordu ayni radyo frekansi gibi ses cikiyordu. Karmasik ve ugultuluydu sesi. Sonra benim kolumu sikica tuttu. Ben zor olsada kurtulup kacmaya basladim ve pesimden kostu ama ayaklari yoktu. Isinlandimi ne yapti bilmem ama birden beni yakaladi ve gokyuzune dogru yukselmeye basladik. Beni biraz gokyuzunde gezdirdi ve uyandim. Acaba gercek mi bunlar diye merak ettim cevap yazarsaniz sevinirim.
Kabrinin ustune git,fatiha okuttur,annemde de oluyordu...bunu mutlaka yapmalisin...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808