Okula ne için gidiyorsunuz ?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: Okula ne için gidiyorsunuz ?

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

:ASD:ASD:AS D: Derste uyuyucaksan üstüne hırka,mont felan örtüceksin :D Yoksa çok rezil olursun :D

8. sınıfta bi tane kız vardı ama erkek gibi erkeklerle maç oynardı sınıfın bazı erkeklerini döverdi :D Derste bi uyumuştu horluyo böle :D
İMZA

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ChaTLacK yazdı:Ya bizm okulda yavaş yavaş güzelleşmeye başladı ama yinede dersler batırıyo işi dün son derse kadar dayandım dayandım ama son ders uyumuşum xDD Abi bi kalktım zil çaldı (Zil sesine uyanmadım ben zaten sınıf öyle bi dagılmış ki her yeerden ses geliyodu)ama bi kalktımki kollarım uyuşmuş, korktum bi an elim ayagım titriyodu nedense, ağzım yüzüm kızarmıştı :DD Rezil rüsva bi haldeydim açıkcası :D
Bu da birşey mi sanıyorsun.Bizim okula sabah geliyor birkaç kişi.İlk dersten kafayı koyuyor sıraya.Öğle yemeğinde uyanıp yemek yiyor.Sonra birdaha vuruyor kafayı akşam çıkışta kalkıyor evine gidiyor.Birde okula yastık getirenler var.Çantanın içine yastık koyup yatıyorlar.Bazen bende yatıyorum.Sonra çantayı yastık yaptıktan sonra bir sıra daha çekiyoruz oturduğumuz yerin yanına sabah akşam yatıyoruz.Hoca geliyor.Günaydın.Sağol.Sonra uyumaya devam.Bizim sınıf oluyor sana yatakhane.Yani sen daha çaylaksın.Öğreneceksin bunları. :)
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

UsTr yazdı:
ChaTLacK yazdı:Ya bizm okulda yavaş yavaş güzelleşmeye başladı ama yinede dersler batırıyo işi dün son derse kadar dayandım dayandım ama son ders uyumuşum xDD Abi bi kalktım zil çaldı (Zil sesine uyanmadım ben zaten sınıf öyle bi dagılmış ki her yeerden ses geliyodu)ama bi kalktımki kollarım uyuşmuş, korktum bi an elim ayagım titriyodu nedense, ağzım yüzüm kızarmıştı :DD Rezil rüsva bi haldeydim açıkcası :D
Bu da birşey mi sanıyorsun.Bizim okula sabah geliyor birkaç kişi.İlk dersten kafayı koyuyor sıraya.Öğle yemeğinde uyanıp yemek yiyor.Sonra birdaha vuruyor kafayı akşam çıkışta kalkıyor evine gidiyor.Birde okula yastık getirenler var.Çantanın içine yastık koyup yatıyorlar.Bazen bende yatıyorum.Sonra çantayı yastık yaptıktan sonra bir sıra daha çekiyoruz oturduğumuz yerin yanına sabah akşam yatıyoruz.Hoca geliyor.Günaydın.Sağol.Sonra uyumaya devam.Bizim sınıf oluyor sana yatakhane.Yani sen daha çaylaksın.Öğreneceksin bunları. :)
Wooahh...Abicm ne güzel yapıyomuşsunuz valla, 2 sırayı birleştirme meselesini anladım da yastık felan :DDD Valla bu anlattıklarına göre ben çaylagın önde gideniyim :DD Hoca sizi görünce kızmıyomu yada bişey demiyomu ??
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
UsTr

ChaTLacK yazdı:
UsTr yazdı:
Wooahh...Abicm ne güzel yapıyomuşsunuz valla, 2 sırayı birleştirme meselesini anladım da yastık felan :DDD Valla bu anlattıklarına göre ben çaylagın önde gideniyim :DD Hoca sizi görünce kızmıyomu yada bişey demiyomu ??
Bazıları diyor.Bazıları demiyor.Bazı hocalar 10 dk da bir uyandırıyor ama her seferinde tekrar uyuyoruz.Zaten 5-6 kere uyarıdan sonra ders bitiyor :D Bazı hocalar da dersi dinleyen dinlesin dinlemeyen de dersin düzenini bozmasın uyusun düşüncesinde olduğu için kızmıyor.Sözlüne 0 veririm bırakırım diyenler oluyor.Tamam hocan siz bırakın biz tutunuruz diyoruz uyumaya devam ediyoruz :D Ben şuanlık sadece sıranın üstüne kafamı koyuyorum.Arka sıralara oturunca sıraları birleştirip yastık olayına da girebiliyorum.Ama ön sıralarda sadece kafanı sıraya koymakla yetiniyorsun.Ha uyurken kulaklıkla müzik de dinliyoruz.Kafamızı kolumuzun içine alıyoruz kulaklık görünmüyor. :)
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

xDD Hocaların çoğu öyle ya zaten,ben de önlerde oturuyorm gözüm miyop oldugu için ama yine de uyumayı başardım(Hoca farketmeden) ilk başlarda kafamı kollarrımın arasına alıyodm 3-5 dk da bir kaldırıyodm hoca uyumadıgımı anlıyodu sorada ders bitimine 20-30 dk kala uyuyodum :DD
Benm okulda zaten ilk 2 ders kesin böyle yarı uyanık biçimde geçiyor 3-4 dersler biraz canlanıyorm öğle arasından sonra düzelmiş oluyorm yani ama yinede bazen oluyor böyle son ders uyumaları felan :DDD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
UsTr

ChaTLacK yazdı:xDD Hocaların çoğu öyle ya zaten,ben de önlerde oturuyorm gözüm miyop oldugu için ama yine de uyumayı başardım(Hoca farketmeden) ilk başlarda kafamı kollarrımın arasına alıyodm 3-5 dk da bir kaldırıyodm hoca uyumadıgımı anlıyodu sorada ders bitimine 20-30 dk kala uyuyodum :DD
Benm okulda zaten ilk 2 ders kesin böyle yarı uyanık biçimde geçiyor 3-4 dersler biraz canlanıyorm öğle arasından sonra düzelmiş oluyorm yani ama yinede bazen oluyor böyle son ders uyumaları felan :DDD
Elbet uyuyor insan. :)
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Siz neymişssiniz be :) .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Telekinezistm yazdı:Siz neymişssiniz be :) .
Sen de böyle degil misin ? :DDD
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

ChaTLacK yazdı:

Yok be bu kadar olmadım da . Sıraya yatıp gözümü kapatıyorum o kadar . Uyuyamıyorum zaten . Sen ?
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Telekinezistm yazdı:
ChaTLacK yazdı:

Yok be bu kadar olmadım da . Sıraya yatıp gözümü kapatıyorum o kadar . Uyuyamıyorum zaten . Sen ?
Yazdım ya ben güzümü kapattıktan sonra uyuyorm :DD
ALBERT EINSTEIN