Bursa'da ki arkadaşlar.
- Amethyst
Bursa'da ki arkadaşlar.
Evet arkadaşlar, fenomen arkadaşımın isteği üzerine yardımcısı ve Bursa il temsilcisi oldum.
Bursa'da olan kişiler buraya yada bana özel mesaj ile kendilerini bildirirlerse sevinirim.
Buluşma, etkinlik vb. şeyler yapıp sitemizi tanıtabilir. Üyelerimize buluşmalarımızın fotoğraf ve videolarını çekip onlarıda İl temsilciliğine teşvik edebiliriz.
5 kişiden fazla Bursa'da ikamet eden arkadaş varsa etkinliklere vakit kaybetmeden başlayalım. Bildirilerinizi bekliyorum.
İyi forumlar..
Bursa'da olan kişiler buraya yada bana özel mesaj ile kendilerini bildirirlerse sevinirim.
Buluşma, etkinlik vb. şeyler yapıp sitemizi tanıtabilir. Üyelerimize buluşmalarımızın fotoğraf ve videolarını çekip onlarıda İl temsilciliğine teşvik edebiliriz.
5 kişiden fazla Bursa'da ikamet eden arkadaş varsa etkinliklere vakit kaybetmeden başlayalım. Bildirilerinizi bekliyorum.
İyi forumlar..
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- fenomen
- Yönetici
Re: Bursa'da ki arkadaşlar.
isine simdiden baslamissin hayirli olsun:D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Özel mesaj sanırım kapatılmış ben gönderemiyorum,fakat ben bursa Bursa\Kestel'de oturuyorum,Necatibey kız mesl.
(eski adliye üstü) okuldaki yaklaşık 30 erkekten biriyim,
(eski adliye üstü) okuldaki yaklaşık 30 erkekten biriyim,
- Amethyst
Tamam, aranan kanlardan biri bulundu. Bu arada konuşucaz bro, bu ne şans yahu:)
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- Amethyst
Sağol, dostum erken çıkan yol alır :)fenomen yazdı:isine simdiden baslamissin hayirli olsun:D
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Sen nerde oturuyorsun Amethyst ?
- Amethyst
Bursa, Muradiye tarafındayım.
- CeRRaH
Aranıza yeni katıldım bende emre Yıldırımdan
-
kardeş ben arada bursada oluyorum bi toplantınız felan var mı?Amethyst yazdı:Evet arkadaşlar, fenomen arkadaşımın isteği üzerine yardımcısı ve Bursa il temsilcisi oldum.
İyi forumlar..
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Amethyst Uzun süre bölümüyle ilgilenmediği için Bursa İl Temsilciliğinden şu an için alınmıştır. Bursa ile ilgili toplantı ve isteklerinizi yeni duruma göre yapınız.
Aramak, güzel bir çabadır.
-