telepati nasıl yapılır?
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
telepati nasıl yapılır?
telepati pekde zor bir şey değildir bütün gün mutlu olun,mutlu olmanızın sebebi mutlu olduğunuz zaman sıkıntınız olmaz ve tamamen aklınız telepatiye açıktır alıcı olan kişiye aklınızdan geçen düşüncenin gittiğini hayal edin yada buna inanın olmazsa tekrar tekrar deneyin yılmayın.bunu her yapışınızda biraz daha fazla ustalaştığını farkedeceksiniz sizin yaptığınızı alıcı olan kişide yapmalıdır yani onunda aklı boş olmalıdır ve onunda mutlu olması gerekir gelen düşünceye açık olması gerekir sonra ona sorun düşündüğünüzün ne olduğunu ilk deneyişinizde başarılı olamayabilirsiniz ama sürekli denediğinizde onun sizin söylediğinizi artık telepati yoluyla anladığını göreceksiniz.Her zaman inanın telepatide inanmak önemlidir.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: telepati nasıl yapılır?
Evet yazdıkların çok doğru,Ben yürürken arkadaşımın zorla başka bir şeyi düşünüp onu anlatmasını sağlayabiliyorum.
(çok konuşan arkadaşınız varsa deneyebilirsiniz)
(çok konuşan arkadaşınız varsa deneyebilirsiniz)
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Örneğin:Ben Önümde Oturan bi Arkadaşımın Ensesini Kaşımasını SağLayabiLiyorum , Fırıncıya İstediğim Ekmeyi ALdırabiLiyorum.
Minilogue
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
O kadarda ileri değilim yanii :) ama gerçekten olmak isterdim istiyorumda ;)Diablo11 yazdı:Örneğin:Ben Önümde Oturan bi Arkadaşımın Ensesini Kaşımasını SağLayabiLiyorum , Fırıncıya İstediğim Ekmeyi ALdırabiLiyorum.
- -JeLLyBoon'-
- Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
Ben insanların yapacaklarını tahmin edebiliyorum,söyleyecekleri şeyleri düşünebiliyorum birde ağzı hiç kapanmadan konuşan arkadaşımın susmasını istiyorum 1 dk susuyor sonra tekrar konuşuyor , insanların gözlerinden nasıl kişiler olduğunu anlıyorum ama bu telepati mi bilmiyorum xD
---
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- fenomen
- Yönetici
ben bir kisinin bedenin de olan aciyi sevinci kasinmayi alerjiyi oteki adama gecire biliyorum.baska seylerde yapiyorum ama fazla yazmiyalim 

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ferdi Abi VaLLa Süperr:Dben bir kisinin bedenin de olan aciyi sevinci kasinmayi alerjiyi oteki adama gecire biliyorum.baska seylerde yapiyorum ama fazla yazmiyalim :D
Minilogue
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bende insanların beyninden geçen düşünceleri okuyabiliyorum ve bazen onları kontrol edebiliyorum
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- ddemmahum
Maşallah :D**profesyonel** yazdı:bende insanların beyninden geçen düşünceleri okuyabiliyorum ve bazen onları kontrol edebiliyorum
::Welcome to home Bruce::
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
evet düşünce okuma kendiliğinden oluyor içimden geçiyor ve bi bakıyorum okişi söylüyor, kontrol etmede daha iyiyim aslında basit bi harekete odaklanarak yaptırabiliyiyorum örn: bir suyu alma , susatma, kızdırma , güldürme, belli bir yere yürütme, aşık etme(anlık etki -bakmasını sağlama vs..)**profesyonel** yazdı:bende insanların beyninden geçen düşünceleri okuyabiliyorum ve bazen onları kontrol edebiliyorum
-