Parapsikoloji Okul Hakkında Yardım

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
burnlib

Parapsikoloji Okul Hakkında Yardım

Okunmamış mesaj gönderen burnlib »

Arkadaşlar ben parapsikoloji okulunu okumak istiyorum fakat bilmediğim(öğrenemediğim) bir kaç konu var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdi Parapsikoloji okumak için Psikolojiyi okumamız gerekiyor. Türkiyede altbölümü olarak parapsikoloji bölümü açıldımı yada varmı? Ve sormak istediğim bir başka soru Psikolojiyi okuduk altbölümü olarak klinik psikolojiyi seçtik yurtdışında master yapıcağımız zaman illaki klinik psikolojiyimi okucaz yoksa altbölümünü değiştirebiliyormuyuz parapsikoloji yapabiliyormuyuz? Eğer Türkiyede parapsikoloji okutuluyorsa hangi üniversitelerde okutuluyor bilgilendirebilirmisiniz biraz?

Kullanıcı avatarı
KhornE

Re: Parapsikoloji Okul Hakkında Yardım

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

dostum sen lisedemisin,orta okuldamısın? bir dershaneye yazıl rehber öğretmenden bilgi edin yada yazılma direk dershaneye giden bi arkadaşına hocasına sormasını söyle,burada cevap verecek arkadaşların bulunduğunu zannetmiyorum,ama belki bir kişi çıkabilir fakülteler ve üniversiteler hakkında bilgisi olan,belkide daha fazla kişi çıkar belli olmaz
burnlib

Okunmamış mesaj gönderen burnlib »

seneye üniversiteye gidicem o yüzden gittiğimde direk bunun okulunu okumak istiyorum tabiki bi dersane hocalarına filan sorucam ama 1 kişiye bağlı kalmak istemiyorum bilen herkesten bilgi almak istiyorum ondan bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

burnlib yazdı:seneye üniversiteye gidicem o yüzden gittiğimde direk bunun okulunu okumak istiyorum tabiki bi dersane hocalarına filan sorucam ama 1 kişiye bağlı kalmak istemiyorum bilen herkesten bilgi almak istiyorum ondan bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.
:S gerçekten aşırı ciddisin
bu olaylar bnce hayat felsefesi gibi şeyler için değilde kurs gibi olursa daha iyi olur
gerçekten şaşırdım
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
çırak

Okunmamış mesaj gönderen çırak »

bende parapsikoloji okumak istiyorum..SAnırım yurt dışında ayrı bir bölüm olarak okunabiliyor..
Ama benimde tam bir bilgim yok..
şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..

umuthasanov

Okunmamış mesaj gönderen umuthasanov »

Eğer 3-3.5 seneye kadar ciddi anlamda gelişirsem ben de parapsikoloji okuyabilirim.
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

metafizik olarak okunuluyo olabilir ama bilmiyorum...
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

ben okulları paylaşmıştım. sitede gez biraz...
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

En son Admin tarafından 27 Ara, 02:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Link eklendi
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

felsefe hocasına sor onlar iyi biliyorlar