Parapsikoloji Okul Hakkında Yardım
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
-
Parapsikoloji Okul Hakkında Yardım
Arkadaşlar ben parapsikoloji okulunu okumak istiyorum fakat bilmediğim(öğrenemediğim) bir kaç konu var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdi Parapsikoloji okumak için Psikolojiyi okumamız gerekiyor. Türkiyede altbölümü olarak parapsikoloji bölümü açıldımı yada varmı? Ve sormak istediğim bir başka soru Psikolojiyi okuduk altbölümü olarak klinik psikolojiyi seçtik yurtdışında master yapıcağımız zaman illaki klinik psikolojiyimi okucaz yoksa altbölümünü değiştirebiliyormuyuz parapsikoloji yapabiliyormuyuz? Eğer Türkiyede parapsikoloji okutuluyorsa hangi üniversitelerde okutuluyor bilgilendirebilirmisiniz biraz?
- KhornE
Re: Parapsikoloji Okul Hakkında Yardım
dostum sen lisedemisin,orta okuldamısın? bir dershaneye yazıl rehber öğretmenden bilgi edin yada yazılma direk dershaneye giden bi arkadaşına hocasına sormasını söyle,burada cevap verecek arkadaşların bulunduğunu zannetmiyorum,ama belki bir kişi çıkabilir fakülteler ve üniversiteler hakkında bilgisi olan,belkide daha fazla kişi çıkar belli olmaz
-
seneye üniversiteye gidicem o yüzden gittiğimde direk bunun okulunu okumak istiyorum tabiki bi dersane hocalarına filan sorucam ama 1 kişiye bağlı kalmak istemiyorum bilen herkesten bilgi almak istiyorum ondan bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.
- kinetik_prens
:S gerçekten aşırı ciddisinburnlib yazdı:seneye üniversiteye gidicem o yüzden gittiğimde direk bunun okulunu okumak istiyorum tabiki bi dersane hocalarına filan sorucam ama 1 kişiye bağlı kalmak istemiyorum bilen herkesten bilgi almak istiyorum ondan bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.
bu olaylar bnce hayat felsefesi gibi şeyler için değilde kurs gibi olursa daha iyi olur
gerçekten şaşırdım
İmza Yhok.
- çırak
bende parapsikoloji okumak istiyorum..SAnırım yurt dışında ayrı bir bölüm olarak okunabiliyor..
Ama benimde tam bir bilgim yok..
Ama benimde tam bir bilgim yok..
şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..
-
Eğer 3-3.5 seneye kadar ciddi anlamda gelişirsem ben de parapsikoloji okuyabilirim.
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
metafizik olarak okunuluyo olabilir ama bilmiyorum...
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
ben okulları paylaşmıştım. sitede gez biraz...
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
genel-derleme-yazilar/dunyadaki-parapsi ... t1891.html
https://www.parapsikoloji.net/dunyada-pa ... kurumlari/
https://www.parapsikoloji.net/dunyada-pa ... kurumlari/
En son Admin tarafından 27 Ara, 02:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Link eklendi
Sebep: Link eklendi
Sınanıyorsunuz...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
felsefe hocasına sor onlar iyi biliyorlar
-