Durugörü Yardımıyla Kayıp Eşyaları Bulmak
kayıp eşyaları bulmak, kayıp eşya nasıl bulunur, kaybolan eşyayı bulma, kayıp eşyayı bulmak için, ruhsal teknikler
-
Durugörü Yardımıyla Kayıp Eşyaları Bulmak
Bu bölüm biraz boşkalmış durugörüyle pek ilgilenen yok galiba ama işinize yarayabilecek bir teknik paylaşacağım.Yardımı olur umarım sizede.
Başlamadan önce durugörüyü tanıtmam gerekir.Durugörü kısaca gözlerimizi kapattığımız zaman düşüncelerimizin dışında gelen görüntüleri görme yeteneğidir.
Şimdi gözlerimizi kapatıp kaybettiğimiz eşyamızın sadece şeklini ve ayrıntılarını düşünüyoruz.Sakın nerede olabileceğini düşünmeyin.Serbest bırakın düşündüğünüz tek şey kaybettiğiniz eşyanız olsun.Daha sonra yavaş yavaş gözününüzün önüne şekiller gelmeye başlayacaktır.Bu şekilleri bir kağıta not edin.Bu görüntüler cismin ya tam yerini verir yada yakınlarında bulunan cisimler hakkında ipuçları.Ne kadar iyi odaklanırsanız okadar net ve ayrıntı görürsünüz.Başarılar...
Güncelleme
Kayıp eşyaları bulmak için linkine bakabilirsiniz.
Başlamadan önce durugörüyü tanıtmam gerekir.Durugörü kısaca gözlerimizi kapattığımız zaman düşüncelerimizin dışında gelen görüntüleri görme yeteneğidir.
Şimdi gözlerimizi kapatıp kaybettiğimiz eşyamızın sadece şeklini ve ayrıntılarını düşünüyoruz.Sakın nerede olabileceğini düşünmeyin.Serbest bırakın düşündüğünüz tek şey kaybettiğiniz eşyanız olsun.Daha sonra yavaş yavaş gözününüzün önüne şekiller gelmeye başlayacaktır.Bu şekilleri bir kağıta not edin.Bu görüntüler cismin ya tam yerini verir yada yakınlarında bulunan cisimler hakkında ipuçları.Ne kadar iyi odaklanırsanız okadar net ve ayrıntı görürsünüz.Başarılar...
Güncelleme
Kayıp eşyaları bulmak için linkine bakabilirsiniz.
Ψ Psi
- ilginç288
Re: Durugörü Yardımıyla Kayıp Eşyaları Bulmak
denemekte fayda var ;) sağol paylaşım için ...
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
İlginç bir yol, eşyam kaybolunca denerim artık saol paylaşım için ;)
- byfreestylerap
- İletişim:
benim telefonum kaybolmuştu 1 ay oldu deneyecegim ayrıca ben bir olayın yada kişinin kaç dakika sonra başlayacagını bitecegini gelecegini gidecegini hava durumunu vb. şeyleri çok iyi tahmin edebiliyorum
En son byfreestylerap tarafından 27 Ara, 14:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
benimde bir keresinde böyle bir olay başıma gelmişti fakat istemeden yani kendimi rahat bırakarak düşündüm anında buldum annem geldi kumanda nerede dedi bende düşündüm koca evde heryerde olabilir diye sonra mantığımı attım hislerime göre bi yerlere gittim duvarın yanında puf vardı pufu açtım elimi attım sonra bi baktım kumanda orada :D
- ilginç288
evde bişey kaybolmuyo ki deneyelim :D
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !
-
AŞAĞIDA DURUGÖRÜ TEKNİĞİ İLE BİREBİR KAYIP EŞYA NASIL BULDUĞUMU ANLATMAYA ÇALIŞTIM...
BAYAN X: ARKADASŞLAR MERHABALAR YARDIMCI OLAN OLURSA ÇOK MAKBULE GEÇİCEK YARDIMCI OLUN
SİZİ ÖZEL VE ACİL Bİ RİCAM İÇİN RAHATSIZ EDİYORUM..KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN... BİLMİYORUM DOĞRU OLURMU AMA SİZDEN RİCAM 1 İ PIRLANTA DİĞERİ ALTIN 2 YÜZÜĞÜMÜ KAYBETTİM 2 SİDE BENİM İÇİN HEM MADDİ MANEVİ DEĞERİ YÜKSEK OLAN EŞYALARIMDI BAYRAMDA TAKMAK İSTEDİM BULAMADIM GÜNLÜK TAKIP ÇIKARDIĞIM İÇİN HEM KENDİ EVİME HEMDE ANNEMİN EVİNE BAKTIM BULAMADIM TABİ ÇOK HUZURSUZ OLDUM BAZEN SIKILNCA İŞYERİNDE PARMAĞIMDAN ÇIKARTIYOR VE ÇEKMECEME KOYUYORUM BAYRAMDA EVDE BULAMAYINCA İŞYERİNDEDİR DİYE KENDİMİ TESELLİ ETTİM AMA İŞYERİMEDE GELDİM BAKTIM YOK... :( LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN ...
BAY X
ben bugün içerisinde mutlaka bakacağım yüzüğünüzle pırlantanıza. facebooka yazmısınız mesajınızı orada gördüm.
BAYAN X ve BAY X arasında
BAY X 01 Aralık, 16:26
- merhaba ilk izlenimlerim ahşap bir cismin üzerinde olduğu...
devam edeceğim.
BAYAN X 01 Aralık, 16:58
- çekmece , dolap vs olabilirmi sormak istediğiniz bişi varsa cevaplıyabilirim
BAY X 01 Aralık, 19:49
1. duru : hol gibi bir yer kapı girişi ayna var önünde masa ahşaptan bahsettiğiniz takılar ayrı ayrı yerlerde olabilir onun için tam inemiyorum derinlere.
BAY X 01 Aralık, 19:54
büyük ayna var mı ?
aynaya taktık valla kafayı :))
hülya ulu 02 Aralık, 08:09
TAMAM BAYX :)) BULDUM HEMDE YATAK ODASI KAPI GİRİŞİ AYNALI ŞİFONYERİMİN İÇİNDEKİ KALPLİ KUTUNUN İÇİNDE BULDUM SANA TEŞEKKÜR EDERİM BENİ YÖNLENDİRDİNN :)
* not (isim güvenlik nedeni ile gizlenmiştir.)
BAYAN X: ARKADASŞLAR MERHABALAR YARDIMCI OLAN OLURSA ÇOK MAKBULE GEÇİCEK YARDIMCI OLUN
SİZİ ÖZEL VE ACİL Bİ RİCAM İÇİN RAHATSIZ EDİYORUM..KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN... BİLMİYORUM DOĞRU OLURMU AMA SİZDEN RİCAM 1 İ PIRLANTA DİĞERİ ALTIN 2 YÜZÜĞÜMÜ KAYBETTİM 2 SİDE BENİM İÇİN HEM MADDİ MANEVİ DEĞERİ YÜKSEK OLAN EŞYALARIMDI BAYRAMDA TAKMAK İSTEDİM BULAMADIM GÜNLÜK TAKIP ÇIKARDIĞIM İÇİN HEM KENDİ EVİME HEMDE ANNEMİN EVİNE BAKTIM BULAMADIM TABİ ÇOK HUZURSUZ OLDUM BAZEN SIKILNCA İŞYERİNDE PARMAĞIMDAN ÇIKARTIYOR VE ÇEKMECEME KOYUYORUM BAYRAMDA EVDE BULAMAYINCA İŞYERİNDEDİR DİYE KENDİMİ TESELLİ ETTİM AMA İŞYERİMEDE GELDİM BAKTIM YOK... :( LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN ...
BAY X
ben bugün içerisinde mutlaka bakacağım yüzüğünüzle pırlantanıza. facebooka yazmısınız mesajınızı orada gördüm.
BAYAN X ve BAY X arasında
BAY X 01 Aralık, 16:26
- merhaba ilk izlenimlerim ahşap bir cismin üzerinde olduğu...
devam edeceğim.
BAYAN X 01 Aralık, 16:58
- çekmece , dolap vs olabilirmi sormak istediğiniz bişi varsa cevaplıyabilirim
BAY X 01 Aralık, 19:49
1. duru : hol gibi bir yer kapı girişi ayna var önünde masa ahşaptan bahsettiğiniz takılar ayrı ayrı yerlerde olabilir onun için tam inemiyorum derinlere.
büyük ayna var mı ?
aynaya taktık valla kafayı :))
hülya ulu 02 Aralık, 08:09
TAMAM BAYX :)) BULDUM HEMDE YATAK ODASI KAPI GİRİŞİ AYNALI ŞİFONYERİMİN İÇİNDEKİ KALPLİ KUTUNUN İÇİNDE BULDUM SANA TEŞEKKÜR EDERİM BENİ YÖNLENDİRDİNN :)
* not (isim güvenlik nedeni ile gizlenmiştir.)
- Alone_Wolf
ßen pek ilgilenmem durugörüyle ama denedim...
Önüme 5 iskambil kağıdı koydum 1' papaz...
Aralarından papazı bulmaya çalışıyordum...
%70 oranında başarı sağladım...
Yetenek mi ßu :))
Önüme 5 iskambil kağıdı koydum 1' papaz...
Aralarından papazı bulmaya çalışıyordum...
%70 oranında başarı sağladım...
Yetenek mi ßu :))
-
çok yeteneklisiniz artık yapmayın siz bu kademeyi atlayın..
hey Allahım ya neler var :))
hey Allahım ya neler var :))
-