Hipnoz Uyku Derecesi ( Trans Derecesi )

tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Hipnoz Uyku Derecesi ( Trans Derecesi )

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

Arkadaşlar hipnozu burada açıklamak istemiyorum. Burada hipnoz yapılırken ne kadar iyi yaparsan o kadar yüksek seviyeli transa geçer karşıdaki. Burada bu seviyeleri size açıklayacağım...

Seviye 1 ( Dalgın Hal ) : Günlük yaşamımızda sıklıkla görülen kısa süreli dalgınlık halleridir. Buna halk arasında " gözüm daldı " tabiri kullanılır. Kendiliğinden ortaya çıkan hafif bir hipnotik haldir.

Seviye 2 ( Hafif Trans ) : Derin gevşemenin sınırlarındaki bir haldir. Özel gevşeme metotlarıyla elde edilebilen bir uyku ile uyanıklık arasındaki bir şuur halidir. Solunum ve nabız yavaşlar. Organlarda hissizlik ortaya çıkar. æ ( Alfa ) ritmine giriş aşamasıdır. Telkine müsait bir ortam oluşur. Streslerden ve alışkanlıklardan kurtulabilmek için yapılacak telkin çalışmaları için yeterli gevşemenin sağlandığı bir aşamadır.

Seviye 3 ( Orta Trans) : Derin gevşeme de denir. Vücudun balon gibi şiştiği ve ağırlaştığı hissedilir. Bu ağırlık hissi verilen telkinlerle hafiflemeye de dönüşebilir. Vüdunuzun tüm odayı kapladığı hissedilebilir. Bir süre sanki su üstünde yatmış gibi vücudunuzun hafif hafif sallanmaya başladığı da hissedilebilir. Kendiliğinden imajların ortaya çıktığı derin gevşeme halidir. Geçmişi hatırlamaların ortaya çıkmaya başladığı devredir. Durugörü, astral seyahat gibi Duyu Dışı Algılamalar'ın yaşanması bu devrede görülebilir. Verilen telkinlerle *süje hiç bir acı hissetmeden diş bile çektirebilir. Anestezik halin rahatlıkla yaratılabildiği bir evredir.

Seviye 4 ( Derin Trans ) : Tam trans halidir. Genellikle medyumsal irtibat celselerinde kullanılır. Fiziki tam hissizlik ve fiziki tam duyarsızlık halidir. Fizik ile olan duyusal irtibatın tamamen kesildiği bir noktadır. Bu hal içinde spatyom ve spatyomdaki varlıklarla irtibata da geçilebilir. Bu trans durumundan çıkan *süje yaşadıklarını büyük bir oranda hatırlamaz. Tam trans halinde *süjeye verilen tüm telkinler anında süje tarafından yerine getirilir. Şuuraltıyla direk irtibatın sağlandığı bir aşamadır. Böyle bir transa sokulan *süje verilen telkinlerle odada dolaştırılabilir. Ancak o bunun farkında bile değildir. Post - Hipnotik telkinlerin verilebildiği bir aşamadır. Post hipnotik telkin, bir anahtar sözcüğün şuuraltına yerleştirilerek, *süjenin uyandırıldıktan sonra bu sözcüğü duyduğu an verilen emri içgüdüsel bir itilimle yerine getirmesi prensibine dayanan bir yöntemdir.

*Süje: Hipnoz yapılan kimse

****ALINTIDIR****
En son tes1907 tarafından 22 Ağu, 23:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en

netenes

Re: Hipnoz Uyku Derecesi ( Trans Derecesi )

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Güzel bir paylaşım, sağol.
tes1907

Önemli değil bir kitaptan [ç]ALINTIDIR :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
peh0enix13

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

Ben grupta dedikten sonra yazdın alıntı diye çhakal xD
tes1907

grupta senin nickini bile bilmiyorum ben netenes yazınca kitabın reklamını yazmadan yazayım dedim =_='

By T€$
Timuçin mre $en

Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

GüzeL PayLaşım Kitabın Adı Ne Acaba?
Minilogue
tes1907

RuhaL GüçLeri GeLişTirme TekNikLeri...

e-kitabı var forumda ;)

By T€$
Timuçin mre $en
peh0enix13

tes1907 yazdı:RuhaL GüçLeri GeLişTirme TekNikLeri...

e-kitabı var forumda ;)

Bende diyorum ben bunu okumuştum :D
peh0enix13

tes1907 yazdı:grupta senin nickini bile bilmiyorum ben netenes yazınca kitabın reklamını yazmadan yazayım dedim =_='

Şaka yaptık bea kızma :D
NoktasaL

Okunmamış mesaj gönderen NoktasaL »

Aşağı yukarı yukarıdaki açıklama kabul edilebilir, tam olarak bu değildir.Ayrıca ne kadar iyi transa aldığı değil karşısındakiyle ne kadar iyi uyum içinde olduğu önemlidir.Yoksa verilen telkinler ters tepebilir:)
Son birşey hipnoz un aşamaları değil uygulanan teknik önemlidir:)