Delta Beyin Dalgaları Ses Örneği (01–3 Hz) (Derinlik ve Orjinalite) - Telkin MP3
Delta beyin dalgaları ses örneği, Delta frekansı mp3 ses örneği, delta dalgası, delta beyin dalgası, delta ses örnekleri, delta dalgaları
Moderatör: Admin
Forum kuralları
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Delta Beyin Dalgaları Ses Örneği (01–3 Hz) (Derinlik ve Orjinalite) - Telkin MP3
https://www.telekinezi.com.tr/dat/alpha.jpgDelta Beyin Dalgaları Ses Örneği (01–3 Hz) (Derinlik ve Orjinalite) - Telkin MP3
Araştırmalar teta ve delta dalgalarının özellikle orjinalite ile ilgili olduğunu, bu dalgaların beynimizin içine doğru odaklanmamıza yardım ettiğini ve yaratıcı düşünceyi ortaya çıkardığını ileri sürüyorlar. Bu dalgaların en aktif olduğu dönem uykudan uyanma dönemidir. Bu nedenle uykudan uyanma süreci orjinal üretim süreci açısından en yararlı dönemdir. Buna örnek olarak Descartes, yeni fikirlere en çok uyandıktan sonra, yatakta uykulu, yarı uykulu halde geçebilirmiş.
Orjinal fikirler ile beynin dalgaları arasında ilintili olduğu belirginleştikçe, beynin elektriksel çalışmasını düzenleme faaliyetleri de daha popülerleşiyor. Birçok uzak doğu geleneği, aslında beynin kendisini dingin bir hale getirmeye yarıyor. Beynin dalgalarına egemen olduğunuzda, sinirlenmeyen, aşırı heyecana kapılmayan, zihni üretim sürecini uzatabilen biri haline geliyorsunuz. Kas gücünü çalıştırır gibi beynin dalgalarını çalıştırabiliyor, istediğiniz yönde harekete geçirebiliyorsunuz.
En düşük frekanslar deltadır. 4 Hz’den düşüktür ve derin uyku durumudur ve bazı anormal süreçlerde aynı zamanda “empati hali” hissedildiğinde delta dalgaları bilinçaltı düşünceyi yansıtır. 1 yaşa kadar olan bebeklerde dominant ritimdir ve uykunun 3. ve 4. evresinde bulunur.
Yatakta kitap okurken de yayılan dalgalar gene betaya dönüverir. Uykumuz gelince önce düşük frekanslı beta, kitabı okumayı bırakıp yanı başınıza koyunca alfa, uykuya geçmeye başlayınca teta, uyku derinleşince de delta devreye girer.Fiziksel dünyadaki farkındalığımızı azaltmak için delta dalgalarını arttırırız. Aynı zamanda bilinçaltı düşüncelerimize delta dalgaları vasıtasıyla ulaşırız. Performans arttırmak isteyenler delta dalgalarını azaltır ve yüksek odaklanma ve yüksek performans elde edilir. Dikkat eksikliği teşhisi konmuş bireyler odaklanmaya çalıştıklarında delta dalgalarını düşüreceklerine arttırırlar. Uygun olmayan delta dalgaları odaklanmayı ve dikkati ciddi bir şekilde kısıtlıyor. Sanki beyin sürekli uykulu bir devreye kilitlenmiş gibidir. Başka bir açıdan delta dalgasını tanımlarsak; araba kullanıyorsunuz ve araba 1. viteste. Bu vitesle çok hızlı gidemezsiniz. Yani delta 1.vitesi temsil eder.
Delta (0.1-3 Hz): Dağılım Genellikle geniş yayılmış olabilir, yaygın.
Subjektif duygu durumları: Derin, rüyasız uyku, non-rem uyku, trans hali, bilinçsiz.
İlişkili iş ve davranışlar: Uyuşukluk, hareketsizlik, dikkatsiz
Fizyolojik ilişki: Hareketsiz, hemen harekete geçememe.
Eğitimin etkileri: Arttırılırsa uykuya, trans haline, derin gevşeme durumuna neden olur.
Not: Delta dalgaları en az bilinen ve bir o kadar da gizemli, güçlü dalgalardır. Çoğu zaman bilinçaltına erişilmek ve etkilenmek istendiğinde ortaya çıkan dalgalardır. Daha çok kendinize telkin vermek istediğinizde kullanabileceğiniz dalgalardır. Konuyla ilgili Delta dalgasına bir örneği aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Metinlerde yer yer alıntılar yapılmıştır.
Dosya Boyutu: 18.617 kb
Ses Kayıt Kbps: 256
Süre: 10:13 Dk.
Dosya Rar Şifresi: www.telekinezi.com.tr
MediaFire Linki:
İndirme Linki: http://www.mediafire.com/?4egepwgn6t5bfnz
Linklerde sorun olursa lütfen iletin
Epilepsi Hastaları veya Psikolojik Rahatsızlığı olanlar içerisinde Sun'i frekans barındıran sözlü yada sözsüz Müzikleri dinlemeden önce Doktorunun önerisini almalıdır. Mümkünse kendileri için özel hazırlanmış mp3'leri dinlemelidirler. Telkin MP3'leri tedavi amaçlı değil sadece destek amaçlı kullanılmalıdır.
Araştırmalar teta ve delta dalgalarının özellikle orjinalite ile ilgili olduğunu, bu dalgaların beynimizin içine doğru odaklanmamıza yardım ettiğini ve yaratıcı düşünceyi ortaya çıkardığını ileri sürüyorlar. Bu dalgaların en aktif olduğu dönem uykudan uyanma dönemidir. Bu nedenle uykudan uyanma süreci orjinal üretim süreci açısından en yararlı dönemdir. Buna örnek olarak Descartes, yeni fikirlere en çok uyandıktan sonra, yatakta uykulu, yarı uykulu halde geçebilirmiş.
Orjinal fikirler ile beynin dalgaları arasında ilintili olduğu belirginleştikçe, beynin elektriksel çalışmasını düzenleme faaliyetleri de daha popülerleşiyor. Birçok uzak doğu geleneği, aslında beynin kendisini dingin bir hale getirmeye yarıyor. Beynin dalgalarına egemen olduğunuzda, sinirlenmeyen, aşırı heyecana kapılmayan, zihni üretim sürecini uzatabilen biri haline geliyorsunuz. Kas gücünü çalıştırır gibi beynin dalgalarını çalıştırabiliyor, istediğiniz yönde harekete geçirebiliyorsunuz.
En düşük frekanslar deltadır. 4 Hz’den düşüktür ve derin uyku durumudur ve bazı anormal süreçlerde aynı zamanda “empati hali” hissedildiğinde delta dalgaları bilinçaltı düşünceyi yansıtır. 1 yaşa kadar olan bebeklerde dominant ritimdir ve uykunun 3. ve 4. evresinde bulunur.
Yatakta kitap okurken de yayılan dalgalar gene betaya dönüverir. Uykumuz gelince önce düşük frekanslı beta, kitabı okumayı bırakıp yanı başınıza koyunca alfa, uykuya geçmeye başlayınca teta, uyku derinleşince de delta devreye girer.Fiziksel dünyadaki farkındalığımızı azaltmak için delta dalgalarını arttırırız. Aynı zamanda bilinçaltı düşüncelerimize delta dalgaları vasıtasıyla ulaşırız. Performans arttırmak isteyenler delta dalgalarını azaltır ve yüksek odaklanma ve yüksek performans elde edilir. Dikkat eksikliği teşhisi konmuş bireyler odaklanmaya çalıştıklarında delta dalgalarını düşüreceklerine arttırırlar. Uygun olmayan delta dalgaları odaklanmayı ve dikkati ciddi bir şekilde kısıtlıyor. Sanki beyin sürekli uykulu bir devreye kilitlenmiş gibidir. Başka bir açıdan delta dalgasını tanımlarsak; araba kullanıyorsunuz ve araba 1. viteste. Bu vitesle çok hızlı gidemezsiniz. Yani delta 1.vitesi temsil eder.
Delta (0.1-3 Hz): Dağılım Genellikle geniş yayılmış olabilir, yaygın.
Subjektif duygu durumları: Derin, rüyasız uyku, non-rem uyku, trans hali, bilinçsiz.
İlişkili iş ve davranışlar: Uyuşukluk, hareketsizlik, dikkatsiz
Fizyolojik ilişki: Hareketsiz, hemen harekete geçememe.
Eğitimin etkileri: Arttırılırsa uykuya, trans haline, derin gevşeme durumuna neden olur.
Not: Delta dalgaları en az bilinen ve bir o kadar da gizemli, güçlü dalgalardır. Çoğu zaman bilinçaltına erişilmek ve etkilenmek istendiğinde ortaya çıkan dalgalardır. Daha çok kendinize telkin vermek istediğinizde kullanabileceğiniz dalgalardır. Konuyla ilgili Delta dalgasına bir örneği aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Metinlerde yer yer alıntılar yapılmıştır.
Dosya Boyutu: 18.617 kb
Ses Kayıt Kbps: 256
Süre: 10:13 Dk.
Dosya Rar Şifresi: www.telekinezi.com.tr
MediaFire Linki:
İndirme Linki: http://www.mediafire.com/?4egepwgn6t5bfnz
Linklerde sorun olursa lütfen iletin
Epilepsi Hastaları veya Psikolojik Rahatsızlığı olanlar içerisinde Sun'i frekans barındıran sözlü yada sözsüz Müzikleri dinlemeden önce Doktorunun önerisini almalıdır. Mümkünse kendileri için özel hazırlanmış mp3'leri dinlemelidirler. Telkin MP3'leri tedavi amaçlı değil sadece destek amaçlı kullanılmalıdır.
En son Admin tarafından 10 Eyl, 15:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
Re: Telkin MP3 -Delta (01 –3 Hz) (Orjinal Fikirlerin Çağrılması)
güzel paylaşım ben zaten sabahları 5 -6 gibi kalkıp ders çalışıyorum daha iyi algılıyorum ve dikkatim de dağılmıyor herkez bence böyle yapmalı
peki mesela az uyusak ve uykumuz olsa ama uyumasak sadece biraz dalsak(biryere bakakalırız ya) öyle bir anda yoğunlaşmayı denesek
peki mesela az uyusak ve uykumuz olsa ama uyumasak sadece biraz dalsak(biryere bakakalırız ya) öyle bir anda yoğunlaşmayı denesek
İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR BAŞARMAK İSE İNANCI ARTTIRIR.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
teşekkürler AkrepKral =)
- Admin
- Site Yöneticisi
Re: Telkin MP3 -Delta (01–3 Hz) (Derinlik ve Orjinalite)
Linkler eklenmiştir.
- Admin
- Site Yöneticisi
Ders çalışma zamanın gerçekten güzel. En verimli saatler uykudan hemen önce ve erken saatlerdir.WB|berkay yazdı:güzel paylaşım ben zaten sabahları 5 -6 gibi kalkıp ders çalışıyorum daha iyi algılıyorum ve dikkatim de dağılmıyor herkez bence böyle yapmalı
Aslında beyin 2 saat uyku ile yetinebiliyor. Ancak mesele bu 2 saat beynin ihtiyacı olan derin uyku zamanını yakalayabilmek ve buna uygun yaşayabilmek.
Zaman zaman çok uykusuzda olsak 5-10 dakika dalar çıkarız fakat müthiş dinlendirici olur. Eğer yapmamız gereken birşeyler varsa yani kendimizi birşeylere motive etmişsek böyle durumlarda beyin "Hızlı Şarj" olup saatlerce uyumaya eş değer dinlenme sağlanabiliyor. Alışkanlık haline getirildiğinde, abartmamak kaydıyla bu denenebilir tabiki ancak mesele herşeye uygun bir yaşam tarzı aksi taktirde uzun vadede çok ta yararlı olmayabilir
-
guzel paylasım tesekkürler ben sürekli kendime telkinde bulunurum ama olmaz demek 3 hz de olmuyo beynim ondan :) bide böyle deniim bakalım hipnoz edebilcemmi :)
-
indiremedim rica etsem 4 shared olarakda paylaşırmısınız?
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Linkleri yenileyebilirmisiniz, ben indirmek istiyorum!
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Peki senin hataların ne yapıyor?
- Admin
- Site Yöneticisi
mp3'leri Natura Sound Therapy ile yapabilirsiniz. Gerekli tüm ayarlar üzerinde mevcut.
Yamapazsanız tekrar hazırlayıp gönderebilirim.
https://telekinezi.com.tr/programlar/natura ... -t328.html
Yamapazsanız tekrar hazırlayıp gönderebilirim.
https://telekinezi.com.tr/programlar/natura ... -t328.html
- Admin
- Site Yöneticisi
Link ilk mesajda yenilenmiştir.
-