arkadaşlar orda forbidden hatası verdiği için buraya yazıcam devamını
bunu tam olarak 6 kere farklı farklı yazdım:D
beyin 10larca istanbulun aynı konuda görüşmleri kadar zor bir şeyi yapar bütünn nöronlar aynı konu üzerinde çalışır.Bunun sebebiyle bu kusursuz işletim sistemi fazla çalışırken bir yırtılma olabilir,bu yırtılma ile sizi aniden ameliyata alırlar ve gözünüzü açtığınızda ise 5 saniye öncesini hatırlayamayan ve yanında ses kayıt cihazıyla dolaşan bir insan olabilirsiniz.Bu kusursuz işletim sistemi bazen kendiliğinden hasarlanır bazende darbelerle hasar alabilir bunların sonucu travma yada tümör gibi büyük hastalıklarla beyninizdeki hasar tüm organlarınıza yayılabilir.buda size ölümü getirir(başkabir şey getircek değil ya):Daslında bir gerçek var sizin gördüğünüz her şey yalan aynaya bakarken ki görüntünüz dış görüntünüz aslında yalan bunun gerçeğini hala bütün profesörler bilmiyor maddenin ardındaki sırrı aslında maddenin nasıl göründüğünü bilmiyorlar aslında siz ve bizde hatta hiç kimse bilmiyor çünkü foton sinyallerini alabiliyoruz biz hiç bir zaman maddenin sırrını bilemeyebiliriz yada gerçek görünüşünü çünkü göz aslında görme organı değildir!!göz sinyal alma ve beyne aktarma görevini üstlenir ve beyinde bu sinyalleri görüntüye çevirip ters düştüğü için sinyallerin görüntüsünü düzeltir ve beyin şu anda nefes almanızı,oradan gelen oksijeni tüm vücuda aktarma,kalbin atışlarını,yürümenizi,konuşmanızı,elinizi sallamayı,ve bütün hapatığınız hareketleri niçin yapıyor biliyormusunuz sizin için insan için tek başında üstleniyor bu işleri biz daha bir işi bile yapamazken o bu kadar işi aynı anda yapıyor ve bütün hormonlarınızı düzenliyor işte beyin bu yüzden önemli ve değerlidir.
beyin 2
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
beyin 2
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: beyin 2
ALLAH ne kadar güzel yaratmış bizi be 

-