Auraları görebiliyor musunuz? görebiliyorsanız ne şekilde görüyosunuz? ilk deneyiminiz nasıl oldu?
şahsen ben görebiliyorum
ilk once örneğin kişiyi saran beyaz ışık katmanı şekline oluyo
sonra da bi 5dk falan sabit bakınca reknleri görmeye başlıyorum
ilk deneyimim: dersin başlamasına 10dk vardı sırada öylece oturmuş dalgın dalgın 1. hamur kağıttan yapılan ders kitabıma dalgın dalgın bakıyodum sonra kitap yavaş yavaş parlamaya etraf kararmaya başladı oha noluyo dedim gözüm mü sulanıyo falan neyse bakmaya devam ettim ve hoca sınıfa girdi o sırada ben kitabın kesin bir şekilde altın sarışı ışıldadığını görüyodum. gözümü çevirdim hocaya baktım bi ara dedim yoksa bu kitapta gizli bi güç var da ben mi çakmadım kitaba bi daha baktım yoo böyle bayağı bildiğin sıradan ders kitabı :D tabi o zamanlar daha aura kelimesini bile duymamıştım. of ama ne parlamıştı beah
Auraları görebiliyor musunuz?
-
Re: Auraları görebiliyor musunuz?
Buna benzer bende cisimlerin auralarını görebiliyorum ama insan aurası görmeyi hiç denemedim çünki birine dur aurana bakıcam yoğunlaşmam lazım dersem bana deli derler o yüzden denemedim.Böyle cahil geri kafalı bi millet olmaya devam edersek ileride hiç bi bok yapamayız...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
evet aynen eee tabi tam bu noktada öğrenci olmamın büyük avantajını kullanıyorum.criminal_1994 yazdı:Buna benzer bende cisimlerin auralarını görebiliyorum ama insan aurası görmeyi hiç denemedim çünki birine dur aurana bakıcam yoğunlaşmam lazım dersem bana deli derler o yüzden denemedim.Böyle cahil geri kafalı bi millet olmaya devam edersek ileride hiç bi bok yapamayız...
mesela okulda hocalara ders anlatırken bol bol bakabiliyorum beni dersi can kuğağıyla dinliyo sanıyo 8D
dahası çalışma salonunda millet kitaplara gömüldüğünde arkaya geçip bi öğrenciyi gözüme kestrip aurasına bakıyorum.
bi keresinde 1 elemanın kafasının sağından ve solundan sarı bulutlar fışkırdığını gördüm :)
-
Vay be ne güzel inşaAllah bende deneyimleyebilirim. Kapak çalışırken kapaın kenarlarında yeşil ışık şeklinde halka oluyordu ama o göz yanılması herhalde.
- Cengiz
ewt bende beden öğretmenimin üzerinde denedim bugün.
öğretmenimde şen ve eğlenceli biri..koluna doğru odaklandım kısa süre sonra beyaz bi ışık çıkıyo üzerinden
sonra sınıf arkadaşlarımın çocuksu davranışları yüzünden 1-2 dk sonra neler olacağını göremedim.
öğretmenimde şen ve eğlenceli biri..koluna doğru odaklandım kısa süre sonra beyaz bi ışık çıkıyo üzerinden
sonra sınıf arkadaşlarımın çocuksu davranışları yüzünden 1-2 dk sonra neler olacağını göremedim.
işte o beyaz ışık görülebilen auraların ilk basamağıdır
avaratarımdaki sabit gözlerin etrafındaki beyaz ışık gibidir
avaratarımdaki sabit gözlerin etrafındaki beyaz ışık gibidir