Devil Trap (şeytan tuzağı

devil trap, şeytan tuzağı, heptagram, pentagram, grand pentacle, pentacle mars

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
konturat13

Devil Trap (şeytan tuzağı

Okunmamış mesaj gönderen konturat13 »

Şeytan tuzağı; mistik bir semboldür. Şeytan yakalamak için ya da şeytanın oradan uzak durması için kullanılan bir çeşit tılsımdır. Şeytan Tuzağı aynı zamanda tüm şeytani ve şeytani olmayan varlikları çağırmak içinde kulanılır. Çok farkli çeşitleri mevcuttur ama ben size Supernatural adlı dizide şeytan yakalamak ve çağırmak için kullanılan şeytan tuzaklarını, yani Heptagram, Pentagram ve Sionik Yıldızları göstereceğim.

Küçük Süleyman'ın Anahtarı (The Lesser Key of Solomon)

Grimoire majisi olarak da bilinen Grimoire metinleri 17.yy yazılmış ve derlenmiştir. Aslında rivayetler orijinal metinleri derledikleri ve bir çoğunu orjinal olarak geçirdiklerinden bahseder. Melekleri ve şeytanları çağırmak ve yakalamak için kullanılan tılsımlardir.

Heptagram-Pentagram

Resim
Resim

Grand Pentacle: Ruhları toplamak için kullanılır ve size itaat ederler.

Resim

Beşinci Pentacle Mars (İblislerin içini görme ve görünmeyenlerini görmek için kullanılır ve bu sembolü kullanan kişiye itaat ederler.)

Resim

Şeytan eğer bir bedeni ele geçirmişse bu tılsım kullanılır.

Supernatural adlı dizide geçen semboller ve Goetia majisi kitabindan alıntı, biraz da WikiPedia adlı siteden bilgiler vardır.

Not: Elimden geldiğince bir konu açtım. Saçma olduysa kusura bakmayın daha önce verildiyse de özür dilerim.

Resim

Dizide geçen latince şeytan çıkarma ayininde söylenecek sözlerdir. Ayin gerçektir ve bir çok majikal kitapta geçer.

Regna terrae, cantate Deo,
psallite Domino
qui fertis super caelum
caeli ad Orientem
Ecce dabit voci Suae
vocem virtutis,
tribuite virtutem Deo.

Exorcizamus te, omnis immundus spiritus
omnis satanica potestas, omnis incursio
infernalis adversarii, omnis legio,
omnis congregatio et secta diabolica.

Ergo draco maledicte
et omnis legio diabolica adjuramus te.
cessa decipere humanas creaturas,
eisque aeternae Perditionis venenum propinare.

Vade, Satana, inventor et magister
omnis fallaciae, hostis humanae salutis.
Humiliare sub potenti manu dei,
contremisce et effuge, invocato a
nobis sancto et terribili nomine,
quem inferi tremunt.

Ab insidiis diaboli, libera nos, Domine.
Ut Ecclesiam tuam secura tibi facias
libertate servire, te rogamus, audi nos.
Ut inimicos sanctae Ecclesiae humiliare digneris,
te rogamus, audi nos.

Ut inimicos sanctae Ecclesiae
te rogamus, audi nos.

Terribilis Deus de sanctuario suo.
Deus Israhel ipse truderit virtutem
et fortitudinem plebi Suae.
Benedictus Deus. Gloria Patri.

alıntıdır(http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=11086)
------------------
arkadaşlar bunlar gerçek olabilirmi?

şeytanlarda cinler gibi isan kılığına girebilirmi?

girerse nasıl fark ederiz???
Çığlık içimde düğüm
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: devil trap(şeytan tuzağı

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

güzl çalışma dicem ama.. Bunları kullanmak ne kadar güzel, tartışılır.. =|
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Cengiz

Okunmamış mesaj gönderen Cengiz »

şeytandan uzak durcaksanız bende 1-2 yöntem verim

DESTUUUUUUUURRRRRRRRRR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM
bu sözcükleri söyleyince şeytan yanından geçmez :)
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Cengiz yazdı:şeytandan uzak durcaksanız bende 1-2 yöntem verim

DESTUUUUUUUURRRRRRRRRR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM
bu sözcükleri söyleyince şeytan yanından geçmez :)
Açıkçası biraz güldüm. Bu sözcükleri heryere yazalım o zaman şeytan dünyadan uzak dursun. :) Bizim dualarımız Allah'a ancak içtense daha etkili bir biçimde ulaşır ve içtenliğine göre değerlendirilir. Tanrı senin ilettiklerine göre senin istediklerini yerine getirir(tabi ki her zaman değil). İster ingilizce söyle ister arapça söyle bunların hepsi anlam dilinde aynı şeye denk gelir bu yüzden ister destur bismillahirahmanirahim de ister Allah'ım her türlü kötülükten sana sığınırım de aynı hesaba gelir. He bazı yerlerde dillerin farklı anlamları vardır. Mesela arapça titreşimli bir dildir(dilde s harfi ne kadar çok var dimi...) ve bu yüzden majik etkiler doğurabilir. Siz anlamını bilmeden bazı arapça sözcükleri söylerek bir büyü yapabilir yada bir şeyi etkileyebilirsiniz fakat burada Tanrı ve İblisten bahsediyoruz. Yani anlatmak istediğimin özeti destur ve bismillahirahmanirahim sözcüklerinin hiçbir etkisi yok, Tanrıya istediklerimizi iletme dışında.
Kullanıcı avatarı
Cengiz

Okunmamış mesaj gönderen Cengiz »

bende az çok onu demek istedim netenes :)
mesela düşüncemiz ile enerji oluşturup kağıdı oynatıyoruz çünkü onu istiyoruz.
Allaha yönelirsek ne söylersek söyliyelim Allaha başka bi inandığımıza yönelirsek ona inanmış oluruz. :)

biz herhangi bir dua okuyunca inancımız meyvesini veriyor.
7 kez kulhu oku derler mesela,keramet duada değil kalbimizde olan arzuda
takılmak için yazmıştım.şeytana aşık olan biri için arkadaşın yazısı mutlaka işe yarıycaktır

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bunları denememiz bizim dinimiz açısından günah mı?Günahsa neden hep hoşuma giden şeyler günah oluyor?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
yogurtsever

Okunmamış mesaj gönderen yogurtsever »

belkide günah olduğu için hoşumuza gidiyor..ya da nefsimizin hoşuna gidiyor

düzeltme:tabi günah olup olmadığı kesin olarak bilmiyorum
bugün merdivenlerden çıkarken, orada olmayan bir adamla karşılaştım. bugün de orada değildi. keşke dedim... keşke gitse...
danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Bence daha bunları çok var.:D Erken olduğunu düşünüyorum uğraşmak için. Kaldi ki büyü ile alakalı sanırım. Büyü haram e hiç uğraşmamak en iyisi:D Ama bazen nefisi durdurmak zor oluyor:D
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

ya arkadaşım gidiyim diyorum ama gidemiyorum yine arada bakıp bakıp gülüyorum ya :D herkez alim olmuş konuşuyo da bir tane adam çıkıp bu böyldir burda böyle yazar demiyo:D yok türkçe de arapçada farketmezmiş :D ezanlarda türkçe okunsun zaten:D hangi diziyi izleseler gaza geliyolar ya:D supernatural izliyolar şeytan çıkarmaya kalkıyolar hemde türkçe dublajlı :D heroes izliyolar sylar olup adam uçuruyolar size testereyi izletmemek lazım sonra adam doğrarsınız :D:D kurtlar vadisini izleyip de racon kesenlerden farkınız yok :D:D:D
Sınanıyorsunuz...
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

cehalet yazdı:ya arkadaşım gidiyim diyorum ama gidemiyorum yine arada bakıp bakıp gülüyorum ya :D herkez alim olmuş konuşuyo da bir tane adam çıkıp bu böyldir burda böyle yazar demiyo:D yok türkçe de arapçada farketmezmiş :D ezanlarda türkçe okunsun zaten:D hangi diziyi izleseler gaza geliyolar ya:D supernatural izliyolar şeytan çıkarmaya kalkıyolar hemde türkçe dublajlı :D heroes izliyolar sylar olup adam uçuruyolar size testereyi izletmemek lazım sonra adam doğrarsınız :D:D kurtlar vadisini izleyip de racon kesenlerden farkınız yok :D:D:D
Birincisi senin burada ki insanları küçük düşürücü bir üslupla rencide etme gibi bir hakkın yok.
İkincisi madem bu kadar seviyemiz düşük niye burada bulunuyorsun.
Üçüncüsü bir daha böyle bir tavırla konuşmaya kalkarsan seni bu forumdan uzaklaştırmak için elimden geleni yaparım...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

“Tarih” sayfasına dön