il temsilcilikleri için yapılabilecekler
Moderatör: caryes
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
il temsilcilikleri için yapılabilecekler
il temsilciliği için yapılacaklar =
1-) sitede aynı şehirde bulunduğumuz kişilerin belirlenmesi ve kendinizin belirlediği zamanlarda toplantı yapmak (bulunduğunuz şehirden kişilerin olup olmadığını dikkate alın, çünkü eğer ilinizden kimse bulunmuyorsa toplantı yapmak zorlaşır en az 5 kişi olursanız toplantı yapmanız mümkündür),
2-) çevremizde bulunan kişilere sitemizi tanıtmak ve onların ilgisini çekerek sitemize üye olmalarını sağlamak(1. maddeyi kolaylaştıracaktır)
3-)facebook vb. çoklu sitelerde parapsikolojiyi tanıtmak ve sitemize üye olmalarını sağlamak.
bunları yapmak yeterlidir. ayrıca 1-2 ay boyunca hiç aktif olmayan kişilerin görevi alınacaktır.
il temsilcisi olmak için en az 5 ay boyunca sitemizde aktif olmuş olmanız gerekmektedir.
arkadaşlar yukarıdaki özellikleri sağlayabilecek kişiler il temsilcisi olabilir. eğer yapabilecekseniz bilgilerinizi özel msj ile bana bildirebilrsiniz.
1-) sitede aynı şehirde bulunduğumuz kişilerin belirlenmesi ve kendinizin belirlediği zamanlarda toplantı yapmak (bulunduğunuz şehirden kişilerin olup olmadığını dikkate alın, çünkü eğer ilinizden kimse bulunmuyorsa toplantı yapmak zorlaşır en az 5 kişi olursanız toplantı yapmanız mümkündür),
2-) çevremizde bulunan kişilere sitemizi tanıtmak ve onların ilgisini çekerek sitemize üye olmalarını sağlamak(1. maddeyi kolaylaştıracaktır)
3-)facebook vb. çoklu sitelerde parapsikolojiyi tanıtmak ve sitemize üye olmalarını sağlamak.
bunları yapmak yeterlidir. ayrıca 1-2 ay boyunca hiç aktif olmayan kişilerin görevi alınacaktır.
il temsilcisi olmak için en az 5 ay boyunca sitemizde aktif olmuş olmanız gerekmektedir.
arkadaşlar yukarıdaki özellikleri sağlayabilecek kişiler il temsilcisi olabilir. eğer yapabilecekseniz bilgilerinizi özel msj ile bana bildirebilrsiniz.
-
Re: il temsilcilikleri için yapılabilecekler
slm caryes ben bingöl de oturuyorum ve bingöl il temsilciliği de yapıyorum ayrıca bu konularda da biraz yetenekliyim ve aradığn kişilerden biriyim buna emin olabilirsin.hem gördüğüm kadarıyla sitede bingölden kimse yok.ben bu işi oldukça ciddiye alıyorum ve bunu zamanla görürsün zaten.cevabını bekliyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Mrb. Özel msj gönderdim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
- options
farkında mısınız bilmiyorum ama 2010 yılında açılmış bir konuya mesaj yazıyorsunuz.
Biraz ara verelim.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
kalafat özel msjla bildir isteğini buraya hep bakamyorum arkadaşlar...
- merhamet62
:D baska forumlardaoptions yazdı:farkında mısınız bilmiyorum ama 2010 yılında açılmış bir konuya mesaj yazıyorsunuz.
birde teki 2007 de yazmış diyeri 6 ay sonra cevap vermiş. Sorular verilen cevaplar 2-3 ay arlıkalarla 2010 kadar gelmişti şuan ki
halini bilmiyom :D
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
- options
al işte =) her forumda olur böyle şeyler
Biraz ara verelim.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Ben Adanada oturuyorum adana Bununla ilgilenen kişiler varmı Yaş sını +16 Çocuk varsa hiç cvp bile vermesin.
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
izmirde oturan birtek ben mi varım yahu ?
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yoo birçok kişi var. :)herneyse yazdı:izmirde oturan birtek ben mi varım yahu ?
-