Telekinezi-Yüzük-Enerji İlişkisi Hakkında Yardım

Moderatör: Sai

criminal_1994

Telekinezi-Yüzük-Enerji İlişkisi Hakkında Yardım

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Fark ettiniz mi bilemem ama üç videoda da telekinezi yapan şahısların parmaklarında da yüzük var ben bu olayı araştırıyorum elimden geldiği kadarıyla ama bu yüzüklerin ne ilgisi var çözemedim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Lütfen üç video yu da izleyin ve parmaklarındaki yüzükleri görün.İkinci video da Natasha Nova annesinin ona verdiği yüzükden söz ediyor enerji veriyormuş ve yüzüğü levite ediyor.İzlenmeye değer.Eğer bana yardımcı olursanız telekinezi yapmak için enerji arttırıcı ürünler bulma şansımız artıcak ve daha çabuk sonuca ulaşıcaz.Hepinize şimdiden teşekkürler...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

bosan

Re: Telekinezi-Yüzük-Enerji İlişkisi Hakkında Yardım

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

hmm bunun psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Eğer yüzükten güç aldığına inanmışsa bu üzükten enerji alabilir
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

denemeden bilemeyiz o yüzük safir taşından olabilir
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

bosan yazdı:hmm bunun psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Eğer yüzükten güç aldığına inanmışsa bu üzükten enerji alabilir
Psikolojik olucağını hiç sanmıyorum.Çünki istediği kadar psikolojik olsun var olan bir enerji var orada yüzüğü levite ediyor ikinci videoda dikkatinizi çekerim ve yabancı dilde yüzükle ilgili birşeyler diyor az çok anlamışsınızdır.Enerji veren taşlar veya maddeler var bunlardan yapılan takılar var araştırıp burcunuza uygun olanı tercih etmenizi tavsiye ederim psişik deneyim ve enerjinizi arttırır bunlarla kalmaz hayatta daha başarılı olursunuz sevgiler...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

criminal_1994 yazdı:
bosan yazdı:hmm bunun psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Eğer yüzükten güç aldığına inanmışsa bu üzükten enerji alabilir
Psikolojik olucağını hiç sanmıyorum.Çünki istediği kadar psikolojik olsun var olan bir enerji var orada yüzüğü levite ediyor ikinci videoda dikkatinizi çekerim ve yabancı dilde yüzükle ilgili birşeyler diyor az çok anlamışsınızdır.Enerji veren taşlar veya maddeler var bunlardan yapılan takılar var araştırıp burcunuza uygun olanı tercih etmenizi tavsiye ederim psişik deneyim ve enerjinizi arttırır bunlarla kalmaz hayatta daha başarılı olursunuz sevgiler...
Deneyeceğim.. Teşekkürler.

Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Hadi bulalım:D
Ayrıca ikinci videoda annesinin ona o yüzüğü 12 yaşındayken verdiği,ve yüzüğün özel bir enerjisi olduğundan başka bir şey söylemiyor:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
sleons52

Okunmamış mesaj gönderen sleons52 »

kadın yüzüğü iple ya da 404 le tutturmuş bunu dikkstli bakan herkes görür... :)
İnancı dışlayan bilim topal, bilimi dışlayan din kördür.

Ben geleceği düşünmem.. Ne de olsa gelecek...

A.Einstein
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

sleons52 yazdı:kadın yüzüğü iple ya da 404 le tutturmuş bunu dikkstli bakan herkes görür... :)
katııyorum :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
MetaMan
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen MetaMan »

Ben daha yeni deneyimledim.
Kağıt olsun Metal olsun her yüzüğe güç yüklenebilir.
Ne kadar çok kullanılırsa o kadar güçlenirler.
İçine enerji yüklenebilir yada onların ki gibi güçler.
Yani annesi bu tür şeylerle uğraşmış ve buna aktarmış
Bildiğin kendi büyüye benzer şeyini yapıyorsun ama günah değil