Herkes Telekinezi Yapabilir Mi?
Moderatör: Sai
- Honey
Herkes Telekinezi Yapabilir Mi?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. aranızda yeniyim ve galiba aranızdaki telekineziye merak salmış en yeni (bir o kadar da en beceriksiz :D ) kişi benim. levitasyona merak salalı daha 2 gün oldu.. ama levitasyonu yapmak için öncelikle telekinezi de ustalaşmak gerektiğini okudum. telekineziyle böyle tanıştım. bir arkadaşım psi wheel tekniğiyle kağıdı döndürmeye çalışıyordu.. pek başarılı olduğu da söylenemez :D ben de kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum ama öncelikle şundan emin olmam gerekiyor: acaba yeterli konsantrasyon sağlayabilen ve yeterli derece de sabırlı her kişi telekinezi veya levitasyon yapabilir mi? yani, eğer uğraiırsam ve sabredersem ben de önce telekinezi ve daha sonra levitasyon yapabilr miyim? bu konudaki görüşlerinizi alabilr miyim?
~~[TuRkish Rap Army MeMber]~~
- gabrielgray
Re: Herkes Telekinezi Yapabilir Mi?
Elbette.. Sabır, azim ve düzenli çalışma ile herşeyi başarabilirsin :)
-
telekiniziye psi-well ile başla ama psi-well üstüne bi cam kase koy yada kavonoz açık yaparsan elinin sıcaklığındanda donebilir =)
bu arada levitasyona madem meraklısın onada başla aynı anda ama kendi metodunu yaratırsan daha iyi sonuç alırsın
bu arada levitasyona madem meraklısın onada başla aynı anda ama kendi metodunu yaratırsan daha iyi sonuç alırsın
- byfreestylerap
- İletişim:
gabrielgray arkadaşımızın dediği durumları yaparak düzaenli çalışırsan başarabilirsin önce psi-wheel'in yanına ellerini koyarak çalış sonra uzaktan daha sonra büyük psi-wheel kullan en son olarakta kap içinde bunları başarabildikten sonrada artık bize neye nasıl çalışacağını sorma ihtiyacın kalmayacak artık başka cisimlere geçeceksin:)
- Merlin
Evet herkes yapabilir..Herkeste böyle bir yetenek vardır yeter ki ortaya çıkarmasını bilelim..Ama levitasyon çok zor bir daldır..Uzun yıllar uğraşmak gerekebilir..Benim telekineziye başlama amacımda levitasyondu..Honey yazdı:Arkadaşlar öncelikle merhaba. aranızda yeniyim ve galiba aranızdaki telekineziye merak salmış en yeni (bir o kadar da en beceriksiz :D ) kişi benim. levitasyona merak salalı daha 2 gün oldu.. ama levitasyonu yapmak için öncelikle telekinezi de ustalaşmak gerektiğini okudum. telekineziyle böyle tanıştım. bir arkadaşım psi wheel tekniğiyle kağıdı döndürmeye çalışıyordu.. pek başarılı olduğu da söylenemez :D ben de kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum ama öncelikle şundan emin olmam gerekiyor: acaba yeterli konsantrasyon sağlayabilen ve yeterli derece de sabırlı her kişi telekinezi veya levitasyon yapabilir mi? yani, eğer uğraiırsam ve sabredersem ben de önce telekinezi ve daha sonra levitasyon yapabilr miyim? bu konudaki görüşlerinizi alabilr miyim?
-
dediğiniz şey yanlış!byfreestylerap yazdı:gabrielgray arkadaşımızın dediği durumları yaparak düzaenli çalışırsan başarabilirsin önce psi-wheel'in yanına ellerini koyarak çalış sonra uzaktan daha sonra büyük psi-wheel kullan en son olarakta kap içinde bunları başarabildikten sonrada artık bize neye nasıl çalışacağını sorma ihtiyacın kalmayacak artık başka cisimlere geçeceksin:)
tamam psi-well etrafına ellerini koyabilir ama kesinlikle cam kase v.b şey koyması gerekir yoksa psi-well elimizin sıcaklığından doner. e sonuç bole oluncada onune gelen ben telekineziyi yapabiliyorum diyor.o zaman madem psi-well i dondurebiliosun hadi kaşıkta bükebilirsin. sadece farklı metod aynı odaklanma.
dikkat edin kendinizi kandırmayın!
-
Sabır, azim ve düzenli çalışma anahtar kelimeler bunlar aynen :D
- gesta
belki yeri deildir ama bişi sorucam yeri deilse şimdiden özür dilerim konu burda açılmış ondan sorucam....
cam kase kavanoz vs. içindeyken deneyin demişsiniz cam olması bişi deiştirirmi yoksa plastik bişi içinde de olabilirmi?arada bi fark var mı yani plastikle cam arasında??
cam kase kavanoz vs. içindeyken deneyin demişsiniz cam olması bişi deiştirirmi yoksa plastik bişi içinde de olabilirmi?arada bi fark var mı yani plastikle cam arasında??
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
- Merlin
Önemli olan psi wheelin hava akımından sıcaklıktan falan etkilenmemesi..Burdaki amaç budur..Cam ya da plastik kullanmanız değil..gesta yazdı:belki yeri deildir ama bişi sorucam yeri deilse şimdiden özür dilerim konu burda açılmış ondan sorucam....
-
aslında sorunun tamda yeri :)
sen yinede kase ile dene ince hafif kavonozlar v.b tamamen saydam olsun yeter.
sen yinede kase ile dene ince hafif kavonozlar v.b tamamen saydam olsun yeter.
-