Müslüman Ünlüler !!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
whaki

Müslüman Ünlüler !!!

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

Arkadaşlar ilk önce şunu belirtmek istiyorum, aşşağıda yazan isimleri duyunca sevinçten şok oldum, hele Will Smith bnm en sevdiğim zencilerden biri, müslüman olmasına çok sevindim =) inş. hepsiylede vede siz telekinezi.com.tr sitesinin elemanlarıyla cennette bigün buluşup bi çay kahve içeriz =)

Michael Jackson
Adi son yillarda sürekli skandallarla anilan 90 lardaki efsane günlerini arayan Michael Jackson bu sefer de kardeşi Jermaine Jackson un açiklamalariyla gündeme geldi. Ancak ne bir başari ne de skandal söz konusuydu. Müslümanliği seçen kardeş Jackson abisi Michael in da Müslümanliği seçmesi için uğraştiğini söylemişti. Michael da yakin geçmişte birçok ünlü isim gibi hakkinda Müslümün oldu söylentisi çikanlar kervanina katildi.

Neil Armstrong
Aya ilk ayak basan insan olarak bilinen Neil Armstrong söylentiye göre uzayda telsizinden ne olduğunu anlamadiği sesler duymuştu. Bu seslerin esrari astronotun bir Misir ziyaretinde ezan sesi duymasiyla açiğa kavuştu. Uzayda duyduğu sesin ezan olduğunu düşünen Armstrong İslami araştirip Müslüman oldu. Tabii bu hikayenin gerçekliği hep tartişildi...Tipki Armstrong un Aya gitmesi gibi.

Will Smith
Hollywood un ünlü simalarindan Will Smith de Müslüman olduğu yazilanlar arasinda... Muhammed Ali nin hayatini oynadiği filmden sonra canlandirdiği bu karakterden etkilendiği rivayet ediliyor. Will Smith in İslam a sempati duyduğunu açiklamasi onun din değiştirdiği söylentilerinin yayilmasina sebep oldu.

Shaquille o Neal
Spor dünyasinda da Müslüman olduğu söylenen isimler mevcut. Su isimlerin başinda ise potalarin sevimli devi Shaquille O Neal geliyor. Shag in din değiştirme hikayesi ise diğerlerine oranla biraz daha gerçekçi çünkü onun Müslüman olduğu iddia edenler NBA deki temsilcilerimiz Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur. Shaq NBA y ilk geldiklerinde din kardeşi olan basketçilerimize İslami usullerde ev sahipliği yapmişti.

İngiltere Prensi Charles.
Yakin arkadaşi ünlü müzisyen Sir John Tavaner Charles in da kendisi gibi İslam a sempati duyduğunu açiklamişti. Ayrica eski ABD başkanlarindan Bill Clinton un kizi Chelsea Clinton da lisede aldiği İslam Tarihi derslerinden sonra Kur-an okuyup bunlardan etkilendiğini açiklayinca benzer söylentilerle gündeme gelmişti.

Yusuf islam 70 lerin ünlü rock yıldızı şimdilerin yusuf islamı.

Unlü yönetmen ve oyuncu Ömer Şerif:

Hapisaneye girdikten sonra musluman olan MALCOLM X(MALIK EL SAHBAZ):

Franck Ribéry 2002 yilinda müslüman oldu ve cezairli Wahiba ile evlendi.

Henry 2004 yılında Müslümanlığı seçmiştir.Müslüman olmasında yakın arkadaşı Nicolas Anelka'nın büyük etkisi oldu.

Brezilya asıllı yıldız futbolcu Ricardo Kaka İslam"ı seçti. Geçen Kuveyt"e yaptığı bir gezi esnasında Müslüman olduğunu ilan eden Kaka İslam"ı seçmeden önce birçok kitap okuduğunu belirtti. Kaka yaptığı açıklamada "Ben Müslüman olmak için doğdum" dedi

Tolstoy
Ünlü Rus yazar Tolstoy'un, ölümünden bir yıl önce Hz. Muhammed'in (s.a.s.) hadislerini derlediği bir risalesi olduğu ortaya çıktı. Tolstoy'un bu eserinin, Rus halkında İslama ilgi uyandırmaması için komünizm döneminde gizlendiği belirtildi.. "Muhammed her zaman Evangelizmin (Hıristiyanların) üstüne çıkıyor. O insanı Allah saymıyor ve kendini de Allah ile bir tutmuyor. Müslümanların Allah'tan başka ilahı yoktur ve Muhammed O'nun peygamberidir. Burada hiçbir muamma ve sır yoktur." Bu sözler tanınmış Rus yazar Lev Nikolayeviç Tolstoy'a ait
.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rap Müzik Sanatçıları

Rakım
Everlast
Natıve Deen uyelerı,
Twista
Will smith
Ammar144
Lupe Fiasco
Outlandısh
Nas
Busta Rhymes
AZ
Vinnie Paz..
bizzy bone
flesh-n-bone
akon
DJ Khaled
İce Cube
kadafi
fatal
jus Allah
Tha Game
RZA

Lupe Fiasco: Mohammad Walk

Sporcular

(Bilal) Frank Ribery (Bayern Munhen)
(Bilal Abdülselam) Anelka (Bolton)
Van Persie (Arsenal)
Zenedine Zidan (EFSANE)
Kaka (Milan)
Muhammed Zidan
Yaya Toure (Barcelona)
Kolo Toure (Arsenal)
Zlatan İbrahimoviç
Frederik Kanoute (Sevilla)
Vieria
İbrahim Affelay (Psv)
İsmail Aisatti
Mehmet Scholl (Bayern Munhen)
Mahmoudha Diarra (Lyon)
Muhammed Lamine Sissoko (Mali-Liverpool)
Hasan Salihamidzic (Bosna-Bayern Münih)
Kerim Abdul-Jabbar (ABD): Amerikalı eski ünlü basketbol yıldızı. Müslüman olmadan önceki adı:Lewis Alcindor

Sinema yıldızları Diğer katogori şarkıcılar

Wesley Snipes
Michael jackson
Everlast
Imran Khan (Dünyanın en ünlü Kriket oyuncularından)
Dave Chappelles (Komedyen&Şarkıcı)
Daniel Moore (Yazar&Şair)
Art Blakely (Jazz Yıldızı)
Anousheh Ansari (Astronot)
Hicham Arazi (Afrika Kıtasının en iyi Tenisçisi)
Benazir Bhutto (Pakistan Ek Başbakanı)
Cheb Foudel (Fransanın en ünlü Rai sanatçısı)
Chab Khaled (şarkıcı.Onu Abdülkader parçasından tanırız.İbrahim tatlısesin sesine benzer sesi)
Hammasa Kohistani (İngiltere Güzeli)
Ahmed Zewail (Nobel ödülü sahibi)
Rana Raslan (İsrail Güzeli)
Ömer Şerif (Ünlü Aktör)
Prince Naseem (Boksör)
Antony Queen (Ünlü Aktör)

Diğerleri

Malcolm X (ŞEHİT)
İngiltere Prensi Charles (Mahmut)
Tolstoy
Kaptan Kusto
Prens Bismark

Arkadaşlar bu bilgiler alıntıdır, fakat %95 i doğru bence, çoğu hakkında araştırma yaparsanız bulabilirsiniz =) arkadaşlar birde unutmayalım ''Bilgi paylaştıkça çoğalır'' adı burda olmayıpta bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim =)
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Müslüman Ünlüler !!!

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

vaaay iimiş en ilginçi de o neil armstrong un duyduğu
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Kakanın müslüman olduğuna asla inanmam.Adam tam bir papaz gibi.Zaten kendi diyordu futbolcu olmasam klisede papaz olurdum diye.Hristiyanlığa çok düşkün birisi.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

birboxsçu vardı ben listede göremedim muhammedi xD
Kullanıcı avatarı
whaki

Hakkaten bende göremedim Muhammed Ali'yi :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

listede telekinesis yokmu:D çoğunu tanımıyorum ama tşkler..
Kullanıcı avatarı
whaki

çok fazla tanındık telekinesisci yokki napalım bulabildiklerim bu kdr :D idare edecen =)
Kullanıcı avatarı
bykus51

Okunmamış mesaj gönderen bykus51 »

Selamun aleyküm kardeşlerim.

Allah'a şükür insanlar neyin ne olduğunu az çok anlıyor artık(bende çok olmadı anlamaya başlayalı).

Duan içinde Allah razı olsun whaki:)

Selamun aleyküm.
Esselamu Aleyküm kardeşlerim
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

michael jackson yanlış :D o müslüman değil adım gibi eminim :D
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
whaki

neden ? benm duyduguma gore olmenden once bi ara ortadan kaybolmustu , o zmn musluman olmus diolardi.

“Genel Kültür” sayfasına dön