ASTRAL SEYAHAT RUH BEDEN AYRIŞIMI...KÜÇÜK TEKNİK...
- ibrahimduygulu
ASTRAL SEYAHAT RUH BEDEN AYRIŞIMI...KÜÇÜK TEKNİK...
"ASTRAL SEYAHAT"
Ancak size hangisi uygun geliyorsa onunla başlayabilirsiniz. Hatta bazı metotları birleştirerek de kullanabilir ve size en uygun gelen metodu kendi kendinize de geliştirebilirsiniz.
Bu alıştırmalara başlamadan 1 hafta önce zihin yoluyla ziyaret edeceğiniz mekanı seçin. İlk alıştırmalarda çok yakın bir yer seçmek daha doğrudur. İşe 1-2 metre uzaklaşarak başlayın. Bedeninizden çıktıktan sonra bulunduğunuz odada kalmak istediğinizi önceden kendi kendinize telkin edin. Sonraları tecrübeniz arttıkça çok uzak noktalan da seçebilirsiniz.
Tam 1 hafta süreyle kendinizi o güne psikolojik olarak hazırlayın. Amacınız duyu ötesi algılamanızı harekete geçirip orada geçen olaylar hakkında doğru bilgiler almak daha doğrusu orada gelişen olayları yukarıdan izlemektir.
Aradan geçen 1 haftalık süre içinde her sabah kalktığınızda ve gece yatmadan önce kendi kendinize şu telkinde bulununuz:
" tarihincle beden dışı bir deneyim çalışması ya
pacağım. Kendi is/eğime bağlı olarak bedenimi terk edip, o-
daının içinde kısa bir süre kalacağını. Kendimi ve çevremi be
denimin dışında seyredeceğim. Düşüncelerime kolaylıkla
hakim olacağım. Ve tekrar bedenime geri döneceğim. Bu
deneyi gerçekleştirebilecek yeteneğe sahibim. Onu kul
lanacağım. Bedenimi terk edebilir ve onu yukarıdan izleye
bilirim."
Ancak size hangisi uygun geliyorsa onunla başlayabilirsiniz. Hatta bazı metotları birleştirerek de kullanabilir ve size en uygun gelen metodu kendi kendinize de geliştirebilirsiniz.
Bu alıştırmalara başlamadan 1 hafta önce zihin yoluyla ziyaret edeceğiniz mekanı seçin. İlk alıştırmalarda çok yakın bir yer seçmek daha doğrudur. İşe 1-2 metre uzaklaşarak başlayın. Bedeninizden çıktıktan sonra bulunduğunuz odada kalmak istediğinizi önceden kendi kendinize telkin edin. Sonraları tecrübeniz arttıkça çok uzak noktalan da seçebilirsiniz.
Tam 1 hafta süreyle kendinizi o güne psikolojik olarak hazırlayın. Amacınız duyu ötesi algılamanızı harekete geçirip orada geçen olaylar hakkında doğru bilgiler almak daha doğrusu orada gelişen olayları yukarıdan izlemektir.
Aradan geçen 1 haftalık süre içinde her sabah kalktığınızda ve gece yatmadan önce kendi kendinize şu telkinde bulununuz:
" tarihincle beden dışı bir deneyim çalışması ya
pacağım. Kendi is/eğime bağlı olarak bedenimi terk edip, o-
daının içinde kısa bir süre kalacağını. Kendimi ve çevremi be
denimin dışında seyredeceğim. Düşüncelerime kolaylıkla
hakim olacağım. Ve tekrar bedenime geri döneceğim. Bu
deneyi gerçekleştirebilecek yeteneğe sahibim. Onu kul
lanacağım. Bedenimi terk edebilir ve onu yukarıdan izleye
bilirim."
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
Re: ASTRAL SEYAHAT RUH BEDEN AYRIŞIMI...KÜÇÜK TEKNİK...
Peki geri bedenimize dönmezsek ya da dönmek istemezsek ne olacak?
- ibrahimduygulu
ister istemez beden mıknatıs misali geri çekecektir gece rüyadan uyanmak istemediğin anlar oluyo ama yinede uyanınca ruh geri dönüyo buda aynı onun gibidir sen bi çıkart getirmesi kolay 

-
ben hayalimi bile çıkaramıyorum. gece yatarken hayali olarak pencereden dışarı çıktığımı hayal ettim ama orada kaldım :d ilerisine gidemedim
-
ben hayalimi bile çıkaramıyorum. gece yatarken hayali olarak pencereden dışarı çıktığımı hayal ettim ama orada kaldım :d ilerisine gidemedim
- ibrahimduygulu
hemen olcak diye bişey demedim
sabır sabır sabır.... teknik .... inanç .. hayal gücü... istekli olma....gevşeme... rahat olma ... kendini sıkmama...

- fenomen
- Yönetici
kaberdey94 yazdı:ben hayalimi bile çıkaramıyorum. gece yatarken hayali olarak pencereden dışarı çıktığımı hayal ettim ama orada kaldım :d ilerisine gidemedim
Arkadasim ordan ileri gidememenin sebebi dusunceni sen kontrol edememendir.kendi kendini kontrol ediyor.Ne zaman sen kontrol etsen istediyin yere hayalini gondere bilirsin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
astral seyahat uyku sırasında haberimiz olmadan sık sık gerçekleşiyor sanırım 

KaRaLoRd
- fenomen
- Yönetici
tabiki bazen ben sanki u sahneni bir yerden gordum diye dusunursunuz bak bu astral seyahetdir bilincsiz yapilan
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- ibrahimduygulu
arkadaşlar astral seyahat sırasında ruh bedenden ayrılır ama tamamen ayrılmaz sanki ruh ve beden arasında bi ip varmış gibidir ruh nereye giderse ipi çeker yani ruh bedenden tamamen değil kısmen ayrılır tamamen ayrılma olursa ölüm gerçekleşir...
-