Apple iPod Touch 4 u Piyasaya Suruyor

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
whaki

Apple iPod Touch 4 u Piyasaya Suruyor

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

Evet arkadaslar, basta ben olmak uzere uzun suredir beklenilen fakat Apple'dan hic bi duyuru gelmedigi icin umutsuzca bekledigimiz yeni iPod Touch 4g piyasaya ani bi cikisla suruluyor. 1 Eylul'de Apple'in resmi sitesinde aciklandi ve 1 hafta sonra satisa cikacagi soylendi. Ozellikleri iPhone 4 ile neredeyse ayni diyebiliriz, baslica sayarsak;
- Onde ve arkada kamera var ve iPod 4 lerle veya iPhone 4 lerle wi-fi ile FaceTime yapabiliyoruz.
- Arka kamerasi HD video kayidi yapiyor.
- iPhone 4 te kullanildigi gibi retina ekran var.
- iPhone 4 te kullanilan IOS 4 isletim sistemi kullaniliyor.
- Apple in A4 islemcisi kullaniliyor.
- Diger iPodlara gora %17 daha ince ve %16 daha hafif.
- Apple Store'dan oyun indirebilir ve oynayabilirsiniz.
- Bilgisayarinizdan mp4 formatinda film atarak izleyebilirsiniz ve daha neler neler...

Fiyatlara gelirsek, 8 gb 229$, 32 gb 299$ ve 64 gb ise 399$. Malesef 16 gb lik uretmemisler.

Resim

Eger benim fikrimi sormak isterseniz;ben iPod Touch 3g alacaktim fakat bi soylentiye gore iPod Touch 4 geliyor dediler ve bende bekliyim dedim, ve iyikide beklemisim diyorum, bu alet sayesinde telefon almaktan vazgectim, suan apple storelarda satilmiyor, bizzat gittim ve sordum, haftaya satilacaklarini soylediler, kisaca soyle diyebiliriz, iPhone 4 un hatsiz kullanim hali. iPod u aldiktan sonrada yorumlarimi yazacagim.

Psp den sonra alinabilecek 2. aletin oldugunu dusunuyorum, ve bi secim yapmami soyleselerdi bunu secerdim diye dusunuyorum.

( iPod Touch 4 Amerika'da satisa sunuluyor, Turkiye'nin Apple sitesine baktim fakat bisey goremedim, fakat merak etmeyin almak isterseniz 2. el satan sitelerde bulabilirsiniz.)

Resim

( alinti degildir, yazi bana aittir )
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Re: Apple iPod Touch 4 u Piyasaya Suruyor

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

:D
bnde telefon alazaam ama bunlar cok pahalı la bütçeyi zorlar :D
şöle havalı ama basit işimi görcek bitane alırım daha iyi
nerdeyse en ezosu 400 liraya yakın
çüşş
:F
200 lira ve 200 liraya yakın bi telefon al bnce hem bütçeyi zorlamaz hem daha karlı :D
çok da bişiye yaramıyo o ıpon bilmemnleri
mesaj at karşıdakiyle konuş fotoğraf çek görüntülü konuş(hepsinde war artk lüx deil :D)
yeter yani :D belki birazzda oyun oyna :D o da canın çok sıkılırsa 2 dk fln :D
İmza Yhok.
netenes

Re: Apple iPod Touch 4 u Piyasaya Suruyor

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

- Diger iPodlara gora %17 daha ince ve %16 daha hafif.
artık kağıt üzerine ipod yapacaklar :D