2012'de Dünya'ya Varmış Olacaklar

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

2012'de Dünya'ya Varmış Olacaklar

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Resim

İnanılmaz iddia! Dünya dışı akıllı yaşama dair izler arayan organizasyon, inanılmaz bir rapor yayınladı.

Özellikle 20. yüzyılın ortalarından itibaren sıklıkla karşılaştığımız UFO olaylarının artık gözardı edilemeyeceğini savunanların sayısı gün geçtikçe artarken, bu konuda ortalığı çok karıştıran bir iddia gündeme oturdu.

Rus Pravda gazetesinin haberine göre, SETI (Dünya Dışı Akıllı Yaşam Arama) adlı organizasyonun yayınladığı rapora göre, gezegenimize yaklaşmakta olan üç devasa uzay gemisi bulunuyor. En büyüklerinin 240 kilometre genişliğinde olduğu vurgulanan gemilerin şu anda Plüton'un yörüngesinin dışında olduğu söyleniyor.

SETI'de yer alan araştırmacılar, Alaska'daki HAARP araştırma sistemi ile farkedildiği açıklanan objelerin, dünya dışı uzay gemileri olduğundan eminler.

Gemilerin, Mars'ın yörüngesine ulaşmasıyla normal teleskoplarla izlenebilmelerinin de mümkün olduğunu söyleyen araştırmacılar, gemilerin 2012 yılı Aralık ayında Dünya'ya ulaşacağını iddia ediyorlar.

Bu tarihin, dünyanın sonunu ilan ettiği öne sürülen Maya takviminin son günü olan 21 Aralık 2012 ile örtüşmesi de komplo teorilerini güçlendiriyor.

Kimileri dünyayı hedef alan üç uzay gemisinin 2012 yılında insanoğluna "saldıracağından" eminken, astronomlar SETI araştırmacılarının "istekleriyle", "gerçeği" birbirine karıştırdığını düşünüyorlar. Astronomlar, SETI'nin uzayı gözlemleme projesinin elli yıldır bir sonuca ulaşamadığına dikkat çekiyorlar.

--Alıntıdır--
En son gabrielgray tarafından 01 Oca, 12:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: 2012'de Dünya'ya Varmış Olacaklar

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

2012 de bu olacakmış demekki bu daha mantıklı ve gerçekçi bir teori olarak görüyorum:) geldiklerinde ne yapacaklarınıda görmüş oluruz:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
mr_ceza

Okunmamış mesaj gönderen mr_ceza »

o mavi şey uzay gemisimi diğer gemiler hangisi
Kullanıcı avatarı
tequila

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

2012 ile ilgili bircok teori var ve hepsinin de olma olasılıgı var :D
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

ossuruktan teyyare... iyi ki de 2012 nin adi cikti haa, herkes olacak butun olaylari 2012 ye yoruyor, benim dusunceme gore 2012 de hicbisey olmicak, normal bi sene olarak gecicek. Yinede saol gabriel :)
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

Kullanıcı avatarı
isimsizkahraman

Okunmamış mesaj gönderen isimsizkahraman »

+1 whaki uzaylıların işi gücü yok zamanında burda maya denilen bi toplum vardı onların dediği vakit gelelim gönülleri olsun diye düşündüklerini zannetmiyorum
"İnsanların hepsi acizdir fakat bunu farketmeleri zaman alır"
Ahmet Çakmak
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

isimsizkahraman yazdı:+1 whaki uzaylıların işi gücü yok zamanında burda maya denilen bi toplum vardı onların dediği vakit gelelim gönülleri olsun diye düşündüklerini zannetmiyorum
Çok yanlış düşünüyorsun.Evrensel bi plan var dostum mayalılar onlara 2012 de gelin demiyor sadece haber alıyorlar çok yanlışsın biraz araştırma yapmalısın.Gelicek olanlar büyük ihtimalle anunnakiler...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
isimsizkahraman

Okunmamış mesaj gönderen isimsizkahraman »

bu planda tüm ırklar beraber masaya oturupta mı yaptı ki evrensel plan diyosun?
"İnsanların hepsi acizdir fakat bunu farketmeleri zaman alır"
Ahmet Çakmak
Kullanıcı avatarı
tequila

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

evet yuvarlak masa toplantısı xQ

ben de geliceklerine inanıyorum..
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
korkut
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen korkut »

2012 de birçok olay olcak foton filan biliyosunuzdur bana öyle geliyoki tek bu değil daha bir çok olay gerçekleşçek ve halkın bizim uğraşlarımızı boş olarak görenler inanıp uğraşmaya başlıyacak ve ondan sonraki 100 yıl yeni bir çağ olcak gibime geliyor sizce....

“Güncel Olaylar” sayfasına dön