Evde telepati gücünüzü test edin

Telepati hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Telepati nedir? Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Spike

Evde telepati gücünüzü test edin

Okunmamış mesaj gönderen Spike »

Resim

Telepati ile ilgili ikna edici kanıtlar, ancak otomatik ganzfeld deneyleri gibi titizlikle hazırlanmış deneylerde elde edilebilir. Yine de, evinizde iskambil kâğıtları, rahat bir koltuk ve "yollayıcı" olmayı kabul eden bir arkadaşınızla basit bir deney yapabilirsiniz. Bunun için sıradan bir iskambil destesinden as, dört, on ve papazları ayırın. Size yardım eden kişi bunları karıştırsın. Siz de başka bir odada (kartlarla ilgili ipucu almamak için), rahat bir koltuğa oturun. 15 dakika gözleriniz kapalı, nefes alıp vermeye odaklanın. Burada amaç, telepatik sinyalleri algılamak için zihninizi boşaltmak. Daha sonra "yollayıcı" kartlara konsantre olarak, üzerlerindeki resimleri iletmeye çalışsın. Birkaç dakika sonra, iletilen kartın hangisi olduğunu söyleyebilmelisiniz. Bu sırada yardımcınız doğru ve yanlış tahminleri not etsin. 16 kart bittikten sonra kartları karıştırıp, deneyi üç defa daha tekrarlayın. Rastlantısal tahmin yapılırsa, 64 tahmin içinde 16 civarında doğru bilme olasılığı var. 23 ya da daha fazla doğru ise, bilim dünyasınca istatistiksel açıdan anlamlı bulunabilecek kanıt olacaktır

alıntıdır

Kakoloui

Re: Evde telepati gücünüzü test edin

Okunmamış mesaj gönderen Kakoloui »

Teşekkürler denemek için ideal ve absit...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

ha zener kartları bunlar.. arkadaşlar oyunu var bunun geliştirmek için. Zener test oyunu yazın çıkar :)
Lamia

Okunmamış mesaj gönderen Lamia »

Internette gelistirmek için çok fazla site var ama bu hislerden olaylardan nasıl kurtulunurla ilgili hiçbişi bulamıyorum rüyalarımda görüyorum hatts bazı şeyleri hayal tarzı yaşıyorum ve artık saçma bir şekilde korkmaya başladım psikologa göründüm ama adam hiç bisi yapamadı bazen gördüğüm şeyler benim hayatımdan çok farklı seyler olabiliyor bi sıkıntımın olmadıgıni söyledi öyle ki bazen hiç tanımadığım kişileri bile gördüğüm oluyo bu şeyler den nasıl kurtulabilirim zaten hicbisi yapmiyoim gelistirmek icin falan aksine kitap okumuyorum film izlemiyorum kendimle konusmuyorum bu olaylar daha da artmaya başladığı zaman kendimi herşeyden soyutladım diyebilirim ailemde artik rahatsızlık duymaya başladı giderek yalnızlaşıyorum daha iki sene önceye kadar o kadar duygusuzdum ki arkadaslarim cani olduğumu falan söylerlerdi ama simdi nerdeyse hergün hicbir sebep yokken ağlıyorum seneler önce gördüğum rüyaları hatırlıyorum bu hislerden nasıl kurtulabilirim.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Üye olup yazsan takip daha kolay olabilirdi.
Sitede senin durumunda olan çok sayıda üye ve yazıları var arama yaparak bulabilirsin.

Netleştirmek için yaşadıklarına Somut örnekler verebilir misin?
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
Eerk07
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Eerk07 »

Zener kartları hakkında bir çok test ve makale okudum. Evde bir süredir sakin saatlerde 10 defa deneyip sonuçların ortalamasını alıyorum. Gün be gün ortalama az da olsa yükseliyor (%1-2 gibi) Şimdi bu bir geliştirme tekniği olabilir mi? Yoksa tesadüfen, o anki ruh halime göre değişiyor mu? Olumsuz düşünceleri anında sezebiliyorum. Ama bunun için önlem alacak vaktim olmuyor çünkü yaşadığımla öncesinde hissettiğim arasında 1 saniye ya var ya yok. Bu süreyi uzatmak için tavsiyeniz var mı ?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Evet bu bir tekniktir. Yetenekleri kas gibi düşünürsek üzerinde durdukça gelişeceklerdir.
Çok farklı şekillerde ben de denemiştim eğer şartlanma olmazsa özellikle ilk denemelerde sonuç daha olumlu oluyor. Deneme sayısı arttıkça başarı oranında da azalma olabiliyor. Tekrar oranı arttığında ilk deneme sırasındaki ruh haline yakın seviyelerde başarı oranında da yükselmeler artıyor.

Farklı bir konuda da yazmıştım çok basit bir teknik var onu dene etkisini göreceksin.
Gün sonunda sırtüstü uzan ve rahatla. Mümkün olduğunca ayrıntıya girerek uzandığın andan itibaren geriye doğru, güne başladığın ilk ana kadar yaşadığın herşeyi zihninde canlandırarak tekrarla.

Basit ama etkili bir yöntemdir.
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Yönetici yazdı: 25 Ağu, 22:53 Evet bu bir tekniktir. Yetenekleri kas gibi düşünürsek üzerinde durdukça gelişeceklerdir.
Çok farklı şekillerde ben de denemiştim eğer şartlanma olmazsa özellikle ilk denemelerde sonuç daha olumlu oluyor. Deneme sayısı arttıkça başarı oranında da azalma olabiliyor. Tekrar oranı arttığında ilk deneme sırasındaki ruh haline yakın seviyelerde başarı oranında da yükselmeler artıyor.

Farklı bir konuda da yazmıştım çok basit bir teknik var onu dene etkisini göreceksin.
Gün sonunda sırtüstü uzan ve rahatla. Mümkün olduğunca ayrıntıya girerek uzandığın andan itibaren geriye doğru, güne başladığın ilk ana kadar yaşadığın herşeyi zihninde canlandırarak tekrarla.

Basit ama etkili bir yöntemdir.
Bahsettiğin yöntemi biliyorum hatta bir kaç gün dahi geriye gidebiliyorum. Fazla sosyal değilim yaptığım şeyler de aklımda kalıyor zorlanmiyorum. Zener ile geliştirdiğimiz alanlar ile örtüsüyor mu peki ?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

"Zener ile geliştirdiğimiz alanlar ile örtüşüyor mu" ile kastettiğin nedir? Telepati veya durugörüye olan etkisi mi?
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Yönetici yazdı: 26 Ağu, 00:00 "Zener ile geliştirdiğimiz alanlar ile örtüşüyor mu" ile kastettiğin nedir? Telepati veya durugörüye olan etkisi mi?
Evet bunu kastediyorum