Lucid Dream nasıl geliştirebilirim ?
- Hsyn26
Lucid Dream nasıl geliştirebilirim ?
Merhabalar asral seyahat konularını incelerken lucid dream gördüm bunu daha önce çok yaşadım ancak beynimin bana oynadıgı oyun oldugunu düşünüyordum şimdi işe tamemen bana ait oldugunu gördüm bunu çok sıklıkla görüyorum mesela bir kabus görürken kendime ne korkuyorum bu bir rüya zaten diye söylendigim ve o kabusdaki beni krkutan her hangi bişreye mesela bir canavara dogru aldırdıgımı hatırlıyorum ... sizce bu lucid dream mı ve öyleyse nasıl geliştirebilirim... bir kaç yerde sate bakınca rüyadamıyım diye tekrarlayın diyordu sizcede öyle bi teknik varmı yada bu tür ....
Kame Hame Ha
Not Hayat Bazen Kırıcıdır | ||
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Re: Lucid Dream nasıl geliştirebilirim ?
Saate bakıp sormanın nedeni rüyalarda genellikle saatler normal çalışmaz. Yazılarda aynı şekildedir. Herhangi bir yazıya bakıp başını çevirip tekrar o tarafa dönersen eğer rüyadaysan yazılar değişir. Lucid olabilmek için gerçeklik testi uygulayabilirsin. Örneğin rüyadayken baş parmağın elinin içinden geçebilir normaldede bunu sürekli deneyebilirsin rüyada tesadüfen denediğinde rüya olduğunu fark edebilirsin. Veya rüyada ışıklar açıksa ışıkları kapatamazsın ya da tam tersi kapalıysa açamazsın bi değişiklik olmaz. Bunun gibi teknikler var :) kendinde buna benzer teknikler bulabilirsin.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Lucid Dream nasıl geliştirebilirim ?
Merhabalar. Daha önce böyle taktikleri hiç görmedim, 6 yaşımdan bu yana lucid dream teknikleri geliştiriyordum... benim kullandığım teknik biraz farklı, kendime özgü bir tekniktir. Kısaca açıklamaya çalışayım. ..
Bir insan rüyalarında acı hissedemez... iste rüyada farkındalığa varmak için kendinize vurun, cimcikleyin, birşey hissetmiyorsanz ruyadasınız demektir. Bundan sonrası aslında size kalmış... Herhangi bir yere bakın, gözlerinizi kapattığınızı düşünün. Rüyasında görmek istediğinizi hayal edin. Gozlerinizi açın. İşte, karşınızda görmek istediğiniz eşya, kişi, ya da buna benzer hersey...(size kalmış) Bu iste ileri giderseniz uçma hissine kadar herşeye ulaşabilirsiniz... Umarım yardımcı olabilmisimdir. Hatam var ise affola, iyi geceler.
Bir insan rüyalarında acı hissedemez... iste rüyada farkındalığa varmak için kendinize vurun, cimcikleyin, birşey hissetmiyorsanz ruyadasınız demektir. Bundan sonrası aslında size kalmış... Herhangi bir yere bakın, gözlerinizi kapattığınızı düşünün. Rüyasında görmek istediğinizi hayal edin. Gozlerinizi açın. İşte, karşınızda görmek istediğiniz eşya, kişi, ya da buna benzer hersey...(size kalmış) Bu iste ileri giderseniz uçma hissine kadar herşeye ulaşabilirsiniz... Umarım yardımcı olabilmisimdir. Hatam var ise affola, iyi geceler.
-