Arkadaşlar çoğu yerde psi-wheelle telekineziye başlanması gerektiği söylenir ancak bence yanlış.Telekineziye başlamadan önce 1-2 gün meditasyona benzer 10 ar dklık rakatlatın kendinizi ve telekinezinin gerçekten mantıklı olduğunu ve siz dahil herkesin yapabileceğine inanın.Ertesi gün fazla kırışmamış bir kağıt para alın ve kenarlarını ona odaklanarak bükmeye çalışın.sanki kenarlarına ince ipler bağlanmış ve siz onları çekiyormuşsunuz gibi hayal edin.Parayla başlamak hem kolaydır hem de psi-wheelden önce size moral verir-telekinezinin gerçek olduğunuzu anlamanızı sağlar.
Parada o kadar zorlanıcağınızı düşünmüyorum.2-3 gün sonra psi-wheele geçin.2 yıl önce üye olduğum bir forumda herkes ayrı bir psi-wheel taktiği vermişti.Ben en sevdiklerimi ve bence en işe yarayanlarını aktaracağım.
1)Psi-Ball ile çevirmek
Arkadaşlar,Psi-Ball oluşturmadan önce derin derin nefes alın.3 enerji kaynağınız var.Güneş(kırmızı),Ay(Açık Mavi),Dünya(Genellikle Yeşil).Bunlardan birini seçin ve içinize bir enerji akışı olduğunu düşünün.Omurganızdan yukarı çıkıp chi havuzunuz olan karın bölgenize doğru bir akış hissedin.Daha sonra ıslak olmayan ve üşümemiş ellerinizi açın ve karnınızda oluşan enerjiyi kollarınıza yönlendirerek avuçlarınız arasında psi-ballınızı oluşturun.Sonra bu psi-ballı psi-wheelinizin olduğu yere koyun(iç içe olsunlar).Psi ball bildiğiniz üzere enerji topu ve hep bir akış halindedir kendi içinde.Yani psi ballınızın içinde enerji döndükçe psi-wheelinizin de dönmesi kolaylaşır.Yani siz psi-wheele konsantire olurken psi ballınız size yardımcı olur ve daha kolay çevirirsiniz.
2)Başka cisme bakarak çevirmek
Arkadaşlar,Psi-wheelinizin tam ortasına keskin gözlerle ne kadar dikkatli bakarsanız bakın çevirmeniz çok zor olur.Burada önemli olan bakmak değil.Psi-wheele enerji dalgalarını yollayarak ona tam anlamıyla konsantre olmak.Eğer gerçekten konsantre olmuşsanız,bu konsantreniz bozulduğunda birden nerede olduğunu anlayamazsınız ve uykudan uyanmış gibi olursunuz.İşte bu gerçekten konsantre olmuşsunuz demektir.Bu denli odaklanabilmek için daha kolay bir yöntem okumuştum.Psi-wheelin yanındaki başka bir cisme bakın;ancak başka cisme bakarken psi-wheele konsantre olun.Nasıl oluyor diyeceksiniz örnek vereyim.Psi-wheelinizi silgiye batırılmış bir kürdan üzerine koydunuz.30-40 derece açıyla bakın.Ancak tutturduğunuz silgiye bakın.Ona bakarken psi-wheel de görüş alanınızda oluyor zaten.Silgiye bakarken psi-wheele odaklanın.Zaten baktığınız silginin hemen üzerinde psi-wheel var.Burada amaç başka cisme bakıp psi-wheele odaklandığımızda psi-wheelin bulanıklaşmasıdır.Bu da çok ince ayrıntılara takılıp konsantrasyonunuun bozulmamasını sağlar(ör:kağıdın üzerindeki bir çizgiye takılıp konsantrasyonunuz bozulabilir)
Yeni iseniz Birbakın derim.
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- merhamet62
Yeni iseniz Birbakın derim.
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
- mekanik1395
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Re: Yeni iseniz Birbakın derim.
Öncelikle tebrik ederim güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.
Ayrıca şunu söylemek isterim 2. durum yani başka bir cisme bakarak yapmak bende işe ama nasıl olduğunu anlatayım hemen:
aynen şu şelikde bakıyorum gözlerimi psi wheel den biraz ön tarafa odaklıyorum o zaman psi wheel bulanıklaşıyo tabii ve dünyadan koparsanız (0 düşünce noktasına erişirseniz) sonra da biraz hayal ve temel tekniklerle büyük bir coşkuyla dönecektir. bende işe yaradı deneyebilirsiniz. :D acaba gözlerimiz bozulur mu derseniz bilmiyorum bozulacak gibiyse bende yapmıyayım normal bakışla da dönüyor sonuçta ;)
Ayrıca şunu söylemek isterim 2. durum yani başka bir cisme bakarak yapmak bende işe ama nasıl olduğunu anlatayım hemen:
aynen şu şelikde bakıyorum gözlerimi psi wheel den biraz ön tarafa odaklıyorum o zaman psi wheel bulanıklaşıyo tabii ve dünyadan koparsanız (0 düşünce noktasına erişirseniz) sonra da biraz hayal ve temel tekniklerle büyük bir coşkuyla dönecektir. bende işe yaradı deneyebilirsiniz. :D acaba gözlerimiz bozulur mu derseniz bilmiyorum bozulacak gibiyse bende yapmıyayım normal bakışla da dönüyor sonuçta ;)
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
- hannibalking
Re: Yeni iseniz Birbakın derim.
paylaşım güzel teşekkürler
-
-