Astral Seyahat (Akrep96) Kolay ve güzel bi yöntem
- Akrep96
Astral Seyahat (Akrep96) Kolay ve güzel bi yöntem
Arkadaşlar yeni buldum bu yöntemi tamamen bana aittir hiçbiryerden alıntı deildir...
Öncelikle yatağın üstüne yatıyoruz ve tamamen rahatlıyoruz , zihnimizi tamamen boşaltıyoruz ve iyicene gevşedikten sonra gözlerimizi kapatıyoruz...Ve başlıyoruz içimizden konuşmaya,ayaklarım çok üşüyo çok soğuk donuyorum gibi komutlar vermeye ve birsüre sonra ayaklarımızın gerçekten üşüdüğünü hissediyoruz ve hemen yataktan kalkıp yorganın içine girmem gerekiyor diye konuşmaya devam ediyoruz... Bunu sürekli tekrarladıkdan sonra kalp atışlarımız hızlanıyor nefes alıp verişlerimiz hızlanıyor, kulağımıza çınlamalar geliyor ve astrale çıktığımızı hissediyoruz ve 1-2 dk içinde astraldeyiz...
Not : Kalp atışları hızlandığında kasılmayın , aksine dahada rahat bırakın kendinizi.
Not 2 : Yöntemi ilk denemede başarısız sonuç alabilirsiniz , ama 3 gün içinde çıkıcağınıza eminim
Öncelikle yatağın üstüne yatıyoruz ve tamamen rahatlıyoruz , zihnimizi tamamen boşaltıyoruz ve iyicene gevşedikten sonra gözlerimizi kapatıyoruz...Ve başlıyoruz içimizden konuşmaya,ayaklarım çok üşüyo çok soğuk donuyorum gibi komutlar vermeye ve birsüre sonra ayaklarımızın gerçekten üşüdüğünü hissediyoruz ve hemen yataktan kalkıp yorganın içine girmem gerekiyor diye konuşmaya devam ediyoruz... Bunu sürekli tekrarladıkdan sonra kalp atışlarımız hızlanıyor nefes alıp verişlerimiz hızlanıyor, kulağımıza çınlamalar geliyor ve astrale çıktığımızı hissediyoruz ve 1-2 dk içinde astraldeyiz...
Not : Kalp atışları hızlandığında kasılmayın , aksine dahada rahat bırakın kendinizi.
Not 2 : Yöntemi ilk denemede başarısız sonuç alabilirsiniz , ama 3 gün içinde çıkıcağınıza eminim
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
-
Re: Astral Seyahat (Akrep96) Kolay ve güzel bi yöntem
facebook onaylı mı ? :D
-
3 gün mü ? Eminmisin ? Ben 2 haftadir ipe tırmanma deniyorum hep en sonuna kadar geliyorum aşamalarin bi türlü çıkamıyorum :D Olursa yazicam ...
- Akrep96
Evet arkadaşlar deniyenlerimiz varmı ?
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
- ERL_37
Evet arkadaşlar ben 7-8 kez denedim ama çıkmayı henüz başaramadım. İlk seferinde tam çıkma aşamasına geldigimde vucutta istemdışı titremeler oldu ve göz kapaklarımı kapalı tutamadım gözlerim açıldıgında çıkş iptal oldu. Bir sonraki denememde ise gözlerimi baglayıp yapmaya kalktım bu seferde göz bagına kafayı taktım yine başaramadım ama inanıyorum ilerde başaracagım denemeye devam. Çıkabilen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim..
- ERL_37
BAŞARDIM evet arkadaşlar birçok denemeden sonra dün gece ilk çıkışımı başardım çok güzel ve müthiş bir olay zaman olarak çok kısaydı ama bence başlangıç için yeterliydi. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Daha öncede denedigim gibi as çıkmak için yattım ellerimde ve ayaklarımda uyuşmalar başladı vs sıradan olaylar herzamanki gibi ve ben sadece odanın ortasında halat oldugunu düşünerek ona tırmanmayı hayal ediyorum fakat istemdışı bazı kasılma ve titremeler oluyordu bu aşamadan bir türlü ileri gidemedim. Bir süre bekledikten sonra olmuyor diye her defasında bırakıyordum dün gece gene aynen çıkış yapamadan bırakmıştım. Sonra üzerime battaniye örtüp yattım (as denemelerimde üzerim örtülü degildi okudugum bir çok yerde üzerimizin açık olması gerektigi yazıyordu hatta hiç katılmasamda bazı yerlerde çıplak yatmamız yazıyordu vs vs ) bu arada a.s yi düşünüyorum nasıl çıkabilirim diye yaklaşık on, onbeş dakika sonra sanki biri beni sırtımdan yakaladı ve aniden duvar tarafına fırlattı sonra karşı duvara fırlattı ben ilk çekilme anında anladım çıkışın başladıgını ve hiç heyecen ve korku yoktu titreme ve kasılmada olmadı herşey saniyeler içinde oldu tek düşündüğüm gözlerimi açmamam gerektigiydi ve açmadım ama hala iki duvar arasında top ibi gidip geliyordum bir an yatakla duvar arasında bir böşuk var oaraya düşmem gerektigini düşündüm ve hemen yerde kaldım sonra tavana yükselmeyi düşündüm ve yukarı tavana dogru çıktım bu arada tavana yükselirken yataga baktım kendimi görmek için ama göremedim üzerim örtülü oldugu için olabilir belki sonra koridora dogru gittim biraz uzun bir koridor var tam koridorun sonunda oturma odasına giriyordum ki noldu anlıyamadım ve geri döndüm a.s ilk deneyimim böylece bitti yaklaşık 30 sn ile 1 dakika kadar sürdü sanırım. Bunu sizlerle paylaştım birilerine bir ışık tutabildiysem ne mutlu bana, deneyipte başaramayan arkadaşlar kesimlikle yılmayın denemeye devam..
Yalnız gördügüm herşey siyah beyazdı bunun nedeni nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Yalnız gördügüm herşey siyah beyazdı bunun nedeni nedir bilgilendirirseniz sevinirim
- muhammet
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
erl_37
astrale cıkmıssın tebrikler:) geri dondugunde kalbin hızlı mı atıyordu?
astrale cıkmıssın tebrikler:) geri dondugunde kalbin hızlı mı atıyordu?
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
- ERL_37
daha önceki deneyimlerimde (a.s çıkamadıgım denemelerimde ) kalp atışlarım biraz artıyordu fakat a.s çıkarken veya geri döndügümde hiçbir degişiklik yoktu biraz heyecen vardı sadece. Bence bu kalp atışlarının çogalmasına kendimiz sebep oluyoruz neden diyecek olursak içimizde korku yaratıyoruz ve korku (adrenalin ) kalp atışlarımızı hızlandırıyor, korkacak hiç bir şey yok tamamen uyanıksın, aklın yerinde beynin çalışıyor sadece görüyörsün. Benim as lin kısa sürmesi sanırım biraz heyecandan kaynaklandı. Birde yan etki olarak gözlemleyebildigim hiçbir şey yok diyebilirim sadece karnımda hafiften bir agrı hissettim bundan dolayı olmayabilir bilemiyorum.
- muhammet
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
cok tesekurler :)
brain to start the war!!!
-
senin adına cok sevindim fakat astral seyahatten ben çok korkuyom kötü şeyler düşününce önünde beliriyomuş bu korkumu nası yenebilirim
bu korkuyu atlatmamı sağlarsanız sürekli deneyip astrale cıkcam ama yenmem lazım bi de geri dönememekten korkuyorum bunuda anlatırsanız sevinirim :((
bu korkuyu atlatmamı sağlarsanız sürekli deneyip astrale cıkcam ama yenmem lazım bi de geri dönememekten korkuyorum bunuda anlatırsanız sevinirim :((
HeRkEz KrAl bEnİm dİyOr aMa bEn kİmSeYe TaÇ gİyDiRdİğİmİ hAtIrLaMıYoRuM
İNSAN NEDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU ANLADIĞI GÜN BİZİM VE İNSANLIĞIN ZAFERİ DOĞACAK
İNSAN NEDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU ANLADIĞI GÜN BİZİM VE İNSANLIĞIN ZAFERİ DOĞACAK
-