Elementinizi belirleyin... ( Test )

elementinizi belirleyin, element belirleme, elementimi nasıl bulabilirim, element bulma testi, element belirleme testi

Kullanıcı avatarı
QQQ

Elementinizi belirleyin... ( Test )

Okunmamış mesaj gönderen QQQ »

Elementinizde ne kadar güçlüsünüz?

Dört Element Ateş, Toprak, Su ve Hava'nın üzerinizdeki yoğunluklarını samimiyetle öğrenmek isterseniz, bu testi yapmanız gerekir. Böylece, sadece hangi elementlerin iyi biçimlediğini keşfetmekle kalmayacak, aynı zamanda, hangilerinin zayıf geliştiğini veya eksik olduğunu göreceksiniz. Zayıflıklarınızın ve hatalarınızın kökleri burada bulunduğu için, kuşkusuz bu bilgiye ilgisiz kalamayacaksınız.

Nasıl yapmalı?

Takip eden her iki sayfada da, çok farklı davranış/yaklaşım, deneyim ve sezgi/algı dizisi bulacaksınız. Bir an düşünün, hangi seçenek size en çok uyuyor, hangisi sizin için tipik. Esas olan nasıl olmak istediğiniz değil, tahmininize göre gerçekten nasıl olduğunuz ve hangisinin sizi tanımladığıdır.

Bunun için puanlama olanaklarınız çoktur :

A: Uygun olan seçeneğe 1 Puan
B: Sizin için özellikle tipik olan seçeneğe 2 Puan
C: Uygun gibi görünen iki seçenek olması durumunda her bir seçeneğe 1'er Puan verin.

Böylece her bir soru için en az 1 Puan (toplam 20), en fazla 2 Puan vereceksiniz!

Testi daha ilginç kılmak için her sorunun karşısına ilave olarak işaretleyebileceğiniz 'X' seçeneği konmuştur - şöyle ki, bir seçenek sizin için hiç tipik değilse veya sizin tanımınızın tam tersiyse ilgili sorunun karşısında 'X'i işaretleyin.

Ve şimdi iyi eğlenceler

http://www.astrolojidergisi.com/fragebogen1.htm

Daha önce yayınlandı mı bilmiyorum ama bir arkadaşımız elementlerle ilgili bilgi istedi, ben de testten bahsettim. Sonra da forumda yayınlamanın iyi olacağını düşündüm. Alıntıdır...
En son QQQ tarafından 22 May, 22:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
:)

Misafir-Telekinetik

Re: Elementinizi belirleyin... ( Test )

Okunmamış mesaj gönderen Misafir-Telekinetik »

evet birkaç kez isteyene verdik ama başlık altında paylaşılmamıştır bu iyi oldu
Kullanıcı avatarı
Prens_12345

Okunmamış mesaj gönderen Prens_12345 »

Benim elementim açık ara hava ama nasıl kontrol edilceğini bilmiyorum :S
Kullanıcı avatarı
QQQ

Prens_12345 yazdı:Benim elementim açık ara hava ama nasıl kontrol edilceğini bilmiyorum :S
aerokinezi diye araştır bakalım, bulursun bir şeyler. ;)
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
Misafir-Telekinetik

bende aerokinesist im sana daha önce dediğim gibi bence topraktan sonra en zor hava , saatlerce meditasyon yapıyorsun daha sonra çıt çıkmıcak ve dışarıda sessiz esintili bir yerde olucaksın doğal olmayan hiç bir ses olmayacak , daha sonra yön vermeye çalışacaksın hava ile bir bütün olarak bunu 1-2 yıl ilerlettikten sonra esinti olmayan sessiz ortam , içeri ortamı ev ortamında deneyeceksin yani ,durgun aslında cok yavaş olan havayı hareketlendirip odada esintiler üretmeye calısacaksın evi içinde olan tekniği ben ürettim aslında biraz particular manipulation ile de alakalı bu yuzden electrokinesisde de cok iyiyim bu 2 sini kontrol edebiliyorum tam anlamıyla değil tabiki.

Kullanıcı avatarı
QQQ

Amaterasu yazdı:bende aerokinesist im sana daha önce dediğim gibi bence topraktan sonra en zor hava , saatlerce meditasyon yapıyorsun daha sonra çıt çıkmıcak ve dışarıda sessiz esintili bir yerde olucaksın doğal olmayan hiç bir ses olmayacak , daha sonra yön vermeye çalışacaksın hava ile bir bütün olarak bunu 1-2 yıl ilerlettikten sonra esinti olmayan sessiz ortam , içeri ortamı ev ortamında deneyeceksin yani ,durgun aslında cok yavaş olan havayı hareketlendirip odada esintiler üretmeye calısacaksın evi içinde olan tekniği ben ürettim aslında biraz particular manipulation ile de alakalı bu yuzden electrokinesisde de cok iyiyim bu 2 sini kontrol edebiliyorum tam anlamıyla değil tabiki.
Ben aerokineziyi hiç denemedim. Şu sıralar ateş elementi için çalışmayı düşünüyorum...
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
Misafir-Telekinetik

bence elementinize göre hareket edin daha cabuk ve verimli sonuclar alırsınız ,
Kullanıcı avatarı
QQQ

Amaterasu yazdı:bence elementinize göre hareket edin daha cabuk ve verimli sonuclar alırsınız ,
Tabii ki haklısınız. Ama hidrokinezi çok sıkıcı oluyor bi yerden sonra...
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
Misafir-Telekinetik

Azim tek çözümüdür , dediğim gibi eğer hydro ya dayanamıyorsanız aero ya hiç girmeyin derim bu herkes için gecerli cunki daha baktınız ufacık kagıt parcası 2 günde hatta ilk denemenizde döndü e bunun böyle olmadıgı görünce bilinç altına olmama olgusu yerleşebilir bir daha yapmanız cok zorlaşır o yuzden kişiliğiniz burcunuz önemli bu konularda .ben 3 aydır aero calısıyorum haftada 3 4 gün , ilk ay hiç birşey olmadı diyebilirim , ama 2. ayın sonunda yüzüme doğru istedim ordan geldi hemen arkamdan esmesini istedim önce durdu ters yönde esti tekrar ön dedim oldu (dedim derken öyle olmasını istedim yani ) yaza kadar dışarıda devam edeceğim , yazın ev içinde durgun havayı estirmeyi deneyeceğim , elektrokinezi de ise , küçük ampülleri 1 2 kere yanıp söndürebiliyorum , ve seviyeli ampüllerin ışığını artıra biliyorum ( voltajı ayarlanan ampüllerde olur sadece ) Bakalım hayırlısı azim ile herşey olur.
Kullanıcı avatarı
QQQ

Amaterasu yazdı:Azim tek çözümüdür , dediğim gibi eğer hydro ya dayanamıyorsanız aero ya hiç girmeyin derim bu herkes için gecerli cunki daha baktınız ufacık kagıt parcası 2 günde hatta ilk denemenizde döndü e bunun böyle olmadıgı görünce bilinç altına olmama olgusu yerleşebilir bir daha yapmanız cok zorlaşır o yuzden kişiliğiniz burcunuz önemli bu konularda .ben 3 aydır aero calısıyorum haftada 3 4 gün , ilk ay hiç birşey olmadı diyebilirim , ama 2. ayın sonunda yüzüme doğru istedim ordan geldi hemen arkamdan esmesini istedim önce durdu ters yönde esti tekrar ön dedim oldu (dedim derken öyle olmasını istedim yani ) yaza kadar dışarıda devam edeceğim , yazın ev içinde durgun havayı estirmeyi deneyeceğim , elektrokinezi de ise , küçük ampülleri 1 2 kere yanıp söndürebiliyorum , ve seviyeli ampüllerin ışığını artıra biliyorum ( voltajı ayarlanan ampüllerde olur sadece ) Bakalım hayırlısı azim ile herşey olur.
Hayırlısı. Seninle irtibatta kalalım. Msn adresini gönder istersen Ö.M. olarak.
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.