Herhangi bir elementi bükebilmek

burak1703

Herhangi bir elementi bükebilmek

Okunmamış mesaj gönderen burak1703 »

arkadaşlar ben henüz hiçbir elementi bükemiyorum ama yapmayı çok istiyorum..Telekinezi ile yeni tanıştım ve öğrenmek istediğim birçok şey var. bunlardan şimdilik bir tanesini sormak istiyorum..

Lütfen yapamayanlar yalan söylemesin yapıyorum diye..

Arkadaşlar aranızda bu işi yapabilenler var mı varsa kaç ayda ve ya günde başardınız bu işi...

Profesyonel yapanlar varsa şimdiki durumunuzu merak etmiyorum bu bükmeyi ilk yapabildiğinizde kaç gün uğraşmıştınız.. ve bu işi herkes yapabilir mi ?

ang

Re: Herhangi bir elementi bükebilmek

Okunmamış mesaj gönderen ang »

Arkadaşım aynı durumdayız bende bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum ama hiç bi sonuç yok element bükmek le ilgili :(
ang

Okunmamış mesaj gönderen ang »

Bunları herkes yapabilir ama sabırlı olmalısınız egsersizleri yapın eğer elektrik gölge ısı falan bükmek istiyosanız veya bunlar hakkında daha püf noktalara değinmek istiyorsanız bana mesaj atın teşekkürler

Pryokinezi
Pyrokinezi: ateş kontrolüdür.ateş kontrolü ile ateşe yön verebilir,şekil verebilir,bir yerden bir yere taşıyabilir ateş yapabilir ve ateşi çoğaltıp küçültebilir hatta söndürebilirsiniz.bu konuda yatgınlığı olan insanlar bu konuda uzmanlaşıp bir mum alevini 1-2 cm den 7-8 cmye çıkarabilmektedir.

Malzemeler;mum ateş

Arkadaşlar öncelikle kendimize sessiz ve loş bir ortam yaparak işe başlayabiliriz!!!Loş ortamdan kastım mumun alevindeki değişmeleri rahatça gözlemleyebilirsiniz!!Şimdi rahatça oturabileceğimiz bi kotuğa oturun ve önünüze mumu yakıp koyun!!sonra mumun alevi biraz seyredip gözlerinizi kapatın ve mumun alevini hayal edin!!Evet mumun ateşi sensiz ne kadar az yanıyor !!Sen olmadan ateş güçsüz ateşi canlandıracak olan sensin!!!Rahatlayın gevşeyin sadece ateşe odaklanın!!2-3 defa derinden nefes alın ve her nefes alısınızda enerjinizin daha da yükseldiğini ve ateşe etkime gücünüzün arttığını düşünün!!Şimdi hazırsınız ve gözlerinizi açın!!Ellerinizi mumun iki yanına koyun ve tekrar odaklanın!!
Ateşi siz yönetiyorsunuz mum sadece bir araç böyle düşünün!!Sonra sizin nefesle aldığınınız enerjiyi elleriniz vasıtasıyla mumun ateşine geçtiğini hayl edin hatta hayal etmekten öte bunu hissedin!!Evettt ateş sizden gelen enerjiyle daha da çoğalıyor git gide büyüyor vesizde buna şahit oluyorsunuz!!Ateş yükseliyor yükseliyor evet git gide büyüyor büyüdükçe büyüyor !!Ve ateş sizin etkilerinize göre alevlenecek ve yüksekliği artacaktır!!!
link..

Hidrokinezi Nedir?

hidrokinezi su kontrolüdür.suyu kontrol edebilir ona yön verebilir çoğaltıp azaltabilir,hacmini değiştirebilirsiniz.bu gücü kullanmak çok kolaydır.

Öncelikle sessiz ve rahat bi ortama geçin!!sonra yanınıza yarım bardak su alın!!Sonra gözlerini kapatın ve rahatlayın!!Hiçbirşey düşünmeyin ve sadece suya odaklanın!!Suyu hayal edin!!Nasılda rahatça orda duruyo saf sessiz sakin dalgasızca duruyor suya iyice odaklanın kendinizi sudan bi parça gibi görün hatta o bardaktaki suyun içindesiniz !!şimdi düşünceden kopmadan yavaşça gözlerinizi açın!!suan suyun içindesiniz ve rahatça istediklerinizi yapıyorsununz!!şimdi hareket zamanı!!suyun içinde girdap yaptığınızı ve suyun gitgide hareketlendiğini düşünün:!evet su yavaştan yavaştan hareketleniyor gitgide çalkalanıyor ve girdap dittikçe büyüyor!!Ve işte hydrokinezi de başarılı oldununuz!!
Güç içinizde yeterki kullanmasını bilin!!

Terrakinezi Nedir ?

Terrakinezi toprak kontrolüdür bu sayede küçük sarsıntılar yaratabilirsiniz.topraktaki mineralleri kullanarak yönlendirerek bitkilerin daha hızlı büyümesini sağlayabilirsiniz

Bilindiği gibi toprağı kullanarak küçük sarsıntılar yapmak ama bu sarsıntılar cok kucuk olduğundan hemen hissedilemez fakat ilerledikçe hissedilir oranda artırılabilir!!!Bundan başka avatar çizgifilminde de toprak bükücülük adıyla deprem yapma ağır toprak ve kayaları hafifçe kaldırarak fırlatma gibi olaylar vardır!!tabi ki yapılmayacak şeyler değildir ama bunlar aşama aşama gerektiren ve çaba isteyen konulardır!!

Aerokinezi Nedir?

Aerokinesis havayı kontrol etmektir.Aerokinesisle tatlı esintiler yaratabilir veya sık sert rüzgarlar oluşturabilirsiniz.Aerokinesisi yapmak için ilk başta kapalı bir ortamdan açık bir ortama çıkmalısınız.İstediğinizbir yer olabilir arkadaşlarınız yokken okul bahçesinde veya bir parkta sessiz bir köşede veya sessiz bir bahçede ona siz karar verin .Mekanınızı kararlaştırdıktan sonra konsantre olun ve birkaç dakkika bekleyin zihninizi dinlendirin ve havayı hissetmeye çalışın.meditasyon yapar gibi ciğerlerinize gittiğini düşünün ve onun farkında olun.Havanın sıcak mı veya soğuk mu olduğunu ,rüzgarın hızlımı estiğini yoksa yavaşmı estiğini gibi hisleri duymaya çalışın enzor kısmı ise bu alıştırmayı bir saat boyunca yapın biraz uzun ama değer , bir saat boyunca kendinizi kasmayın esnek olun dinlenmek için gelmişsiniz gibi kasmayın kendinizi rahat bir şekilde düşünün bu çok önemli kendinizi kasarsanız bu bir işkence haline gelebilir bir saatin sonunda havanın size çarptığını hissedin öle düşünün sonra onun kuvvetle
nen bir rüzgar olduğunu ve giderek şiddetini arttırdığını hissedin.bunu yapabilirsiniz sadece esnek düşünün geniş düşünün çok kolay iyi şanslar ...
Kullanıcı avatarı
Prens_12345

Okunmamış mesaj gönderen Prens_12345 »

açık havada hiç esinti yokken esinti yapabiliorum suyu çok az döndürüyorum ateş zaten bi oyuncak ;-) toprak arada sarsıntı oluyo gibi :D
bilbaz123a

Okunmamış mesaj gönderen bilbaz123a »

ya millet ben herseyi düsünmeye calısıyorum ama bunu yaparken cok korkuyorum ve yapamıyorum nedenini bilmiyorum gulup gecıyorum ama kafama dırek takılıyor bır capa gibi ve cıkmıyor ayrica bukebilen varmi profesyonel olarak .Veya bunu yaparken kotu olmadigindan eminmisiniz iyi birseymi benim sonsuz ozellıklere ve buyuk guce sahip olan tek Allah olduguna inanirimda
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun?
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Kullanıcı avatarı
Kuklacı

Okunmamış mesaj gönderen Kuklacı »

İnsan element bükmeye çalışırken niye korkar ki?Ayrıca psişik yeteneklerde yapım zamanı yoktur.Kişiden kişiye değişir.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

bükmek diye bişey yoktur bu konuda çok uyardım dinleyen olmamış. Ayrıca basit kinezi ile sadece element üzerinde çok çok küçük oynamalar yapılabilir asıl şeyler çok uzun süren çalışmalar sonucu elde edilir.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

burak1703 yazdı:arkadaşlar ben henüz hiçbir elementi bükemiyorum ama yapmayı çok istiyorum..Telekinezi ile yeni tanıştım ve öğrenmek istediğim birçok şey var. bunlardan şimdilik bir tanesini sormak istiyorum..

Arkadaşlar aranızda bu işi yapabilenler var mı varsa kaç ayda ve ya günde başardınız bu işi...

Profesyonel yapanlar varsa şimdiki durumunuzu merak etmiyorum bu bükmeyi ilk yapabildiğinizde kaç gün uğraşmıştınız.. ve bu işi herkes yapabilir mi ?
Görünen o ki çizgi film etkisi. Son hava bükücüdeki çoğu meditasyon ve hareketler gerçek fakat bükmek diil. Elemet bükmek yok. Element kontrol etmek var. :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

elementler konusunda majikal bilgi için screamofelements'i bulun teknik bilgi için bana ulaşın forumda düzgün bilgi yok çünkü
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Dogukan64 yazdı:
burak1703 yazdı:arkadaşlar ben henüz hiçbir elementi bükemiyorum ama yapmayı çok istiyorum..Telekinezi ile yeni tanıştım ve öğrenmek istediğim birçok şey var. bunlardan şimdilik bir tanesini sormak istiyorum..

Görünen o ki çizgi film etkisi. Son hava bükücüdeki çoğu meditasyon ve hareketler gerçek fakat bükmek diil. Elemet bükmek yok. Element kontrol etmek var. :)
Bükmek ile kontrol etmek arasındaki fark nedir ? Daha doğrusu gerçekte elementlerle neler yapabiliriz ? Neler mümkün ?