esmaul hüsna ile çakra açılabilir mi? yardım edin lütfen
-
esmaul hüsna ile çakra açılabilir mi? yardım edin lütfen
ben bugün bu sitede esmaul hüsna yı gördüm ve hepsini okudum 5 dk sonra sol kaşımın üstünde yaklaşık 15 dklık bir ağrı vardı öyle şiddetli değildi daha çok gıdık alıyordum bu sitede çakra açmak falan diye birşeyler duydum acaba bende çakra mı açtım?ve çakra açmak ne işe yarıyor lütfen cevaplayın
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: esmaul hüsna ile çakra açılabilir mi? yardım edin lütfen
Çakra açmak diye tabir edilen şey Madde beden ile Ruhun irtibatını sağlayan enerji kanallarının açılmasıdır. Madde beden daha sağlıklı enerji alışverişinde bulunur.
Esma'larla çakra açılır mı? Nefes alıp vererek sadece çakra bölgelerine dikkat edilmesi ve bedendeki negatif enerjilerin kasların gevşetilmesi ile de açılabilir. Bir çakra açıldığında o bölgede titreşimler hissedilir. Yalnız bilinçsiz hareket edilmemesi gerekir.
Esma'ların her birinde ayrı hikmetler gizlidir tabiki Esmalar kullanılarak daha iyi sonuçlar alınabilir ancak vird haline getirmeden yapılmalı. Sadece "Allah" denilerek te yapılabilir. "Allah" lafzı tüm esmaları bünyesinde barındırır ayrı ayrı esmalar tek bir özelliğe karşılık gelirken "Allah" lafzı tümünü kapsar ve eksik olanı tamamlar fazla olanı eksiltir. Denge sağlanır.
Esma'larla çakra açılır mı? Nefes alıp vererek sadece çakra bölgelerine dikkat edilmesi ve bedendeki negatif enerjilerin kasların gevşetilmesi ile de açılabilir. Bir çakra açıldığında o bölgede titreşimler hissedilir. Yalnız bilinçsiz hareket edilmemesi gerekir.
Esma'ların her birinde ayrı hikmetler gizlidir tabiki Esmalar kullanılarak daha iyi sonuçlar alınabilir ancak vird haline getirmeden yapılmalı. Sadece "Allah" denilerek te yapılabilir. "Allah" lafzı tüm esmaları bünyesinde barındırır ayrı ayrı esmalar tek bir özelliğe karşılık gelirken "Allah" lafzı tümünü kapsar ve eksik olanı tamamlar fazla olanı eksiltir. Denge sağlanır.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Shamarchi
AkrepKral'a katılıyorum. Esmalar ile çalışma yaparken çok dikkatli olmalısın. Her esma içinde farklı enerjiler vardır ( farklı tür değil ). Ve bilinçsiz yapıldığında kötü sonuçlar doğabilir....
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
bilinçsiz yapılırsa derken ...
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bazı surelerin başındaki harekesiz elif lam mim harflerini tekrar etmenin de bir etkisi varmış
pixies forever <3<3
- KristalAngel
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Astral katlarda yükselmek ve astral çıkış yapmak için abdestli olarak 66 defa El-Hamid esmasını ve ardından 7 Kevser okuyup sevaplarını Peygamber Efendimiz (S.A.V) hediye Edin.
İlk başlarda başarılı olamayabilirsiniz ama 2 ve 3'ncü günler Allah'ın izniyle çıkacaksınızdır .
İyi forumlar :)
İlk başlarda başarılı olamayabilirsiniz ama 2 ve 3'ncü günler Allah'ın izniyle çıkacaksınızdır .
İyi forumlar :)
Merhaba ;
Yine ben geldim aşk huzuruna,
Yeter be ! Beni görmezden gelip başka birine huzur olma.
Taa Fizan'dan fısıldıyorum aşkı kulaklarına,
Bak yine seni sevdiğimi söylüyorum herkesin huzurunda..
Yine ben geldim aşk huzuruna,
Yeter be ! Beni görmezden gelip başka birine huzur olma.
Taa Fizan'dan fısıldıyorum aşkı kulaklarına,
Bak yine seni sevdiğimi söylüyorum herkesin huzurunda..
-