Telekinezi Hakkındaki Sorularınız
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi Hakkındaki Sorularınız
S.a arkadaşlar telekinezi hakkındaki sorularınızı bu sabit başlık altında sorabilirsiniz.
Hem teknikler ile ilgili hemde aklınıza takılan diğer soruları burada paylaşabilirsiniz. Sitede fazlasıyla konu açılıyor bu yüzden bu sabit konuyu açma ihtiyacı duydum. Elimden geldiğince ben ve bu konuda bilgili arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.
Hem teknikler ile ilgili hemde aklınıza takılan diğer soruları burada paylaşabilirsiniz. Sitede fazlasıyla konu açılıyor bu yüzden bu sabit konuyu açma ihtiyacı duydum. Elimden geldiğince ben ve bu konuda bilgili arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
Re: Telekinezi Hakkındaki Sorularınız
Telekiniti gücümü en seri biçimde nasıl geliştirebilirim
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
- Yeni Kullanıcı
avcumu bir top tutuyormuş gibi yapıp kağıt parçasına odaklanıyorum ellerim alev gibi yanmaya başlıyor ardından titremeye ama yinede kağıdı hareket ettiremiyorum ne yapmam gerekiyor?
En son MD55 tarafından 09 Haz, 19:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Sai
- Yönetici
çakralarını açarsan telekinetik gücün seri şekilde gelişir ama açtıktan sonrada çalışman şart çünkü çakra insanın içindeki enerji dolaşımıdır bunu tamamiyle aktif haline getirmen senin telekinetik gücünü arttıracaktır ama unutma ne olursa olsun çalışman şart...
- Sai
- Yönetici
@MD55 eline enerjini topluyorsun burada bir sorunun yok fakat yönlendirme konusuda sıkıntı çekiyorsun bu sıkıntıyı atmak içinde odaklanmanı geliştirmen gerekiyor ve kağıtları hareket ettirecek ve enerjini harekete geçirecek düşünceyi tam belirleyemiyorsun veya kendine tam olarak inanmıyorsun
-
- Yeni Kullanıcı
nasıl yönlendirebileceğimi tam bilmiyorum bunu anlatan herhangi bir video veya resim var mı acaba?
- Sai
- Yönetici
Herhangi bir noktaya odaklanacaksın .Bu senin odaklanma kabiliyetini geliştirecektir. Fazla odaklandığın zaman etrafta değişik renklerde ışıklar görebilirsin.Bu seni korkutmasın odaklandığın şey herhangi birşey olabilir önemli olan odaklanman.
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
Peki zaza kardeş nasıl açıcam çakralarımı ?
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- Kuklacı
İşinize karışmak gibi olmasın ama "Trans Hali"ni de öneririm.Bunun nedeni de zihninizin otomatik olarak odaklanmasıdır.
Burada açıklayarak zaman harcamak istemem.Yeni üyelerin özellikle de psi-whell çeviremeyenlerin işine yarar.İsterse-
niz bu konu:Hipnoz ve Telkinler Genel bölümünde bulabilirsiniz.
Burada açıklayarak zaman harcamak istemem.Yeni üyelerin özellikle de psi-whell çeviremeyenlerin işine yarar.İsterse-
niz bu konu:Hipnoz ve Telkinler Genel bölümünde bulabilirsiniz.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
- Sai
- Yönetici
kuklacının söylediği yolu kullanabilirsin MD55
-