(telekineziyi iyi yapamıyorum ama tarih bilgim çok iyidir ;) )
Kayıp Kıta MU
Evet hikayemiz kayıp kıta mu da başlıyor öncelikle mu hakkında biraz bilgi vereceğim;
mu kıtası insanların dünya üzerine ilk geldiği toprak parçası, burda insanlar mutluluk ve sevgi içerisinde yaşıyorlardı, taki ada korkunç bir kıyamette batana dek..
mu çok geniş bir konu burda sizlere asıl anlatmak istediğim şey telekinezinin günlük yaşamda kulanılması..
mu insanlarının teknolojiye fazla ihtiyaçları yoktu çünkü telepatiyle konuşuyorlardı bunun için sır tutmamaları ve yalan söylememeleri yeterliydi. Ha şunuda ekliyelim mu da teknoloji çok ileriydi bir telefon çok yüksek bir icat değildi onların uçakları bile vardı ama dediğim gibi asıl anlatmak istediğim şey telekinezinin günlük yaşamda kulanımı.
Düşünsenize radyasyon yok, kontür yok ve bedava konuş :)
Sadece bununlada bitmiyor. Mu da özel rahipler vardı bu rahiplere çok saygı duyuluyodu çünkü bunlar astral ve psişik konuda çok üstündüler. Örneğin: bir ağaca yoğunlaşırlardı ve dünyaya onun gözünden bakarlardı.
bkz: TEFEKKÜR
Mu günümüzde batmış durumda ama bir sürü tablet bulunmuş ve delil çok..
Bazı insanlar telekineziye gizli ilim der fakat ben bunu yanlış buluyorum telekinezi gizli değil unutulmuş bir ilimdir ve Allah'ın bize verdiği bir lütuftur bir yetenektir atalarımız bunu o kadar iyi yapıyorlardı ki gülük yaşamlarına taşımışlardı. Bizde bunu yapabiliriz önemli olan İNANMAK!
Adım: Buğra Sanağ tanıştığıma memnun oldum.
Şimdiden Teşekkürler..