Dokunmadan dovus psikolojik denge bozm calismasi.

Chi Energy (Dokunmadan Döğüş) Yetkili: Fenomen

Moderatör: fenomen

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Dokunmadan dovus psikolojik denge bozm calismasi.

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Oncelikle bunu belirteyim ki bu teknigi baska sitelere kopyalayan mutlaka alinti kaynagini belirtsin.zaten ben baska yerden buldum diyemezsiniz cunki direk teknigi rusca aldim ben.

Simdi A4 fotmat kagidina 3-4 cmlik bir daire karaliyorsunuz.sonra onu 3-4 metre uzaga koyub ona bakiyorsunuz.Ayaklariniz omuzlarla beraber mesafede olsun.ve el ici disari baksin.derin nefes alib verin.bacaklarda azcik bukuk olsun fazla degil azcik.sadece noktaya bakin ve hafiften ellerinizi haraket etdirin.bu sekilde 20 dakika calisin.gozunuz o noktada olsun dusunceniz vucudunuzda.yani hani dalib gidersiniz ya hayallere o sekilde noktaya dalin ama dusunceniz kendinizde olsun.kalp ritmini duymaya calisin.ve derin nefes alib vermeyi unutmayin.bu sekilde tam 3 ay sonra karsinizdaki kisiyi 5-10 dakikalik psikolojik vucudu ele gecirme calismasi yapmadan hemen etkiliceksiniz artik dovuse hazirsiniz.Bu sadece psikolojik vucudu ele gecirme teknigi ilerleyen zamanlarda chi enerjinizi maximum nasil hizli gelisdireceginizi ve sicakligin,elektrigin artirilmasi yollarini ogreticem insallah

Kaynak:telekinezi.com.tr (chi energy dokunmadan dovus)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Dokunmadan dovus psikolojik denge bozm calismasi.

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

şimdi bunu 3 ay yaparken başka teknik verirsen onu yapmıcaz mı ?
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

gordugun gibi bu teknigi gune 20 dakika soledim.siz gunde 20 dakika calisarak yirticaginizimi sandiniz? : )
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

2. okumamda anladım mesaj alındı :) sadece hayır yazsan yeterdi yorma ellerini :)
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

siz calisin ellerin yorulmasini dusunmeyin

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ferdi abi el içi dışarı baksın ve hafiften hareket etsin derken eller aşağı sarkık mı?
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

yok el ici one baksin yani sanki ucakdan bir cismi haraket etdirmek istiyorsunuz gibi.

Kullanıcı avatarı
arekkesu
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen arekkesu »

ayak ve omuzlar nasıl aynı mesafede olcak ve bacakların azcık bükük olsun diyorsun o nasıl olcak resimli veyada videolu analatımı varsa linkini atsana ben anlamadım bazı yerlerini
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

http://www.youtube.com/watch?v=Sy1jPKS8qIY bu videoda adamin durdugu gibi oluca bacaklarin sekli.ama bu uyguladigi icin ellerin birini kapamis ama siz ikisinide acicaksiniz enerjide toplucaksiniz.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

yani iki elimizde adamın sağ eli gibi olcak tamam anladım :)
pixies forever <3<3