Telekinezi nedir ve En basarili teknik (yogun istek uzerine)

telekinezi nedir, telekinezi tekniği, en iyi telekinezi tekniği, en başarılı telekinezi tekniği, telekinezi teknik

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Telekinezi nedir ve En basarili teknik (yogun istek uzerine)

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Resim

Telekinezi nedir ve En basarili teknik

simdi kardeslerim size neden telekinezide imaje yokdur anlatayim. Her sey bilincin ezberlemesi dedigimizde neyi kast ediyoruz anlicaksiniz. simdi diyelim kitap okudugunuzu dusunun (bu ve buna benzer olaylar cogunuzun basina geldi) kitap okudugunuz zaman bir arkadasiniz kardesiniz ve gelib size bir olay yada bir fikra anlatdigini var sayalim. o konusmasini bitirdiginde siz bide bakiyorsunuzki kitabin sonundasiniz bu nasil oldu???

tabiki sizin kitabi okudugunuzu beyin biliyordu ezberlemisdi. gozler kitabi okudu ama dusunce odaklanma arkadasinizin soylediklerine oldugu icin okudugunuzdan bisey anlamamisdiniz ama okumusdunuz. peki bazen sitelerde sacma sapan seyler yaziyorlar yok imaje et yapicaksin yoksa onu bir organin gibi dusun hock metodu ve s. gibi sacmaliklara gerek yok. tabiki bu calismalar sirasinda basari sagladiginizda onu bu imajeden sanicaksiniz ama yaniliyorsunuz. Simdi donelim eski caglarimiza. Alfabeyi nasil ogrendik. Ilk A Harfini diyelim. Azerbaycanda boyle ogretiliyordu.

Once A harfinin / cizgisini yaziyorduk tam 1-2 yaprak (hoca odev veriyordu ancak bunu yazin diye) sonra ertesi gun oteki cizgiyi yazdiriyordu sonrada birlesdiriyordu. ve sonra o harfi kelimelerde okutuyordu. hepsi nicindi bilinc ezberlesin diye. o zamanlarda bizler yazi yazdigimizda ne kadar hata yapiyorduk degilmi. hep harfleri karisdiriyorduk unutuyorduk. cunki bilinc ezberlememisdi. odaklanip calisiyorduk ve nehayet ki bilinc ezberledi. harfleri taniyoruz. simdi dikkat edin aklimiz havalarda olsa bile bir yazi yazarken harfleri dogru yaziyoruz. cunki bilinc harfi taniyor ve ne yazicagimizida biliyor. iste telekinezide budur. ezberlersin her yapilisda. imajeyle alakasi yokdur. her yapdginda imaje yapsanda yapmasanda fark etmez bilinc ezberlemelidir yoksa onu elin gibi degil kendin gibi dusunsende haraket etmez.

bilincin inanmasi icinde pratik yapmak lazim (A harfinin cizgileri gibi) ve her calismada bilinc ezberliyor. emin olun her calismada basari sagliyorsunuz. eger cismin dili olsa sorsan sana enerji geldimi evet der. telekinezi fitnest gibidir. her calismanda vucudun atletik gorunum kazanir. Iste telekinezi bu demekdir arkadaslar. bunun icin sitede daha teknik imaje benim teknigim gibi sacmaliklar yazmayin. cunki bu arabayla 10 km/saat hizinda gitmek ve bsikletlede ayni hizla gitmege beraberdir. neyle gidersen git o hizda gidersin fark etmez. onun icin bir daha siteye boyle seyler yazmayin lutfen
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Telekinezi nedir ve En basarili teknik(yogun istek uzeri

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

evet haklısın ama bilinçaltının ezberlemesi için 2 sayfa / yapar gibi önce bir iki teknikle başlamak iyi olmaz mı ? desem olmaz dicen neden dicem yine bişiler yazcan o yüzden en başta dediğim gibi haklısın :))
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

okuldayken ezberledigin siirde farkli tekniklermi yapardik? yoksa okuyub hafizadami tutardik?:) istedigin teknigi uydur sadece begnini yorarsin odaklan isine ve bisey dusunme.bilinc ezberlesin yap
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

konuyu sabitleyin bence
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

tmm fenomen dediğim gibi haklısın :))
Nothing Else ...

an1-
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen an1- »

sayın fenomen , merak ettiğim şudurki ; öncelikle aldım ufak bir kağıt koydum çevirmeye çalışıyorum çalışmalara başladığımın ilk günü olduğundan dolayı kımıldamıyor sanırım :) odaklanıyorum ama dediğin bilinç ezberlemesi olayını anlayamadım biraz daha açıklarmısın mümkünse
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

Saol ferdi abi anladım şimdi
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

an1- yazdı:sayın fenomen , merak ettiğim şudurki ; öncelikle aldım ufak bir kağıt koydum çevirmeye çalışıyorum çalışmalara başladığımın ilk günü olduğundan dolayı kımıldamıyor sanırım :) odaklanıyorum ama dediğin bilinç ezberlemesi olayını anlayamadım biraz daha açıklarmısın mümkünse
psi wheeli kimse 1-2 gune ceviricek diye bisey yokdur.ben kimseye sormadan 2 haftaya cevirmisdim.ne demek istedigimi anladinizmi.begin ezberlemesi icin zaman ve calisma gerekli

CyberNetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen CyberNetic »

Çok teşekkürler evet fenomen haklısın.Bişey daha var Uri geller tanırsınız oda diyordu sadece kaşığın hamur olduğunu ve eriyip büküldüğünü düşünün diyor.??
CyberNetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen CyberNetic »

Fenomen söylediklerin için çok teşekkür ederim.Şimdi ben eskiden psi wheel çevirirdim azda olsa sonra sıkıldım bıraktım bir aradan sonra bidaha başladım busefer hiç çeviremedim gene bıraktım aradan uzun zaman sonra busefer yani dün başladım.Ve çevirebiliyorum duran kağıdı 6-7 tur attırıyorum sonra bırakıyorum.Bazı önlemler aldım tam yapana kadar tam emin olana kadar kimseye söylemicem eskiden söylüyordum ve şuan yapabiliyorum.