Astral Seyahat Sırasında Cisimleri Hareket Ettirmek

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
ßy_kanser

Astral Seyahat Sırasında Cisimleri Hareket Ettirmek

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

Şimdi bi sorum olucak bi kaç gündür bunu düşünüyorum astraldayken cisimleri nasıl hareket etirebilirim diye en sonunda aklıma çok fantastik bi fikir geldi..
Şimdi ben psi ball ile fiziksel olarak cisimleri hareket etirebiliyorum diyelim. Astraldaykende bi psi ball yapsam ve atsam cisimler hareket eder mi ? veya astraldayken psi ball yapabiliyomuyuz ?

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ASTRAL SEYAHAT'de CİSİMLERİ HAREKET ETİRMEK

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

ßy_kanser yazdı:Şimdi bi sorum olucak bi kaç gündür bunu düşünüyorum astraldayken cisimleri nasıl hareket etirebilirim diye en sonunda aklıma çok fantastik bi fikir geldi..
Şimdi ben psi ball ile fiziksel olarak cisimleri hareket etirebiliyorum diyelim. Astraldaykende bi psi ball yapsam ve atsam cisimler hareket eder mi ? veya astraldayken psi ball yapabiliyomuyuz ?
Bütün bunları zaten chi enerjisi ile yapmıyor muyuz chi enerjisi de zaten ruhtur.Yani yapmamamız için hiçbir neden yok.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Bende sormuştum bunu birine ve bikaç şey okumuştum kimisi yapılıyor diyor kimisi yapılamaz diyor.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

ßy_kanser yazdı:Şimdi bi sorum olucak bi kaç gündür bunu düşünüyorum astraldayken cisimleri nasıl hareket etirebilirim diye en sonunda aklıma çok fantastik bi fikir geldi..
Bildiğim kadarıylar üst boyuttayken alt boyuttaki nesnelere dokunamaz veya bir psi-ball oluşturarak atamazsın birincisi psi-ball zaten nesnelere etki etmez ikincisi öncelikle bir astral seyahat yaparken psi-ball yapmayı bir denemek lazım:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
ßy_kanser

**profesyonel** yazdı:
Bildiğim kadarıylar üst boyuttayken alt boyuttaki nesnelere dokunamaz veya bir psi-ball oluşturarak atamazsın birincisi psi-ball zaten nesnelere etki etmez ikincisi öncelikle bir astral seyahat yaparken psi-ball yapmayı bir denemek lazım:)
bu konuda katılmıyorum psi ball cisimleri hareket etirebiliyor.
bknz: http://vimeo.com/3543832

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

bu tür şeylere inanmayın bunlar çoğunlukla ilüzyon şu anlık için kanıtlayamam ama psi-ball' un nesneleri hareket ettirmediğini zaten kanıtlayamazsın eğer bu tür videolara inanacaksan criss angelın bütün videolarına inanırdın sonuçta dünyada ilüzyonda çok yetenekli olan kişiler var bu arada psi-ball gerçek değildir.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
mustak96
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen mustak96 »

Şimdi öncelikle astral seyahatte küçük cisimleri hafif hareket ettirebilirsin fakat bunuda her çıkan yapamaz .
Professionel psi-ball yok mu diyorsun o zaman bu sitede işin yok . :) bende yeniyim fakat inanmadığın birşeyin parçası olmak biraz saçma değilmi ?
Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.~~~~~~~~~~~~~~~ Hz. Muhammed (sav)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

aga psi ball fırlasa bile elle fırlatılmaz ki zaten olsa olsa düşünceyle olabilir ki ben ona da pek inanmıyorum. aslındA astral seyahate de pek inanmıyorum. bence çıktığını söyleyenler ya şizofren yada rüyalarında kendilerini uçarken fln görüp çıktıklarını sanıyolar :D
pixies forever <3<3
ßy_kanser

ozina yazdı:aga psi ball fırlasa bile elle fırlatılmaz ki zaten olsa olsa düşünceyle olabilir ki ben ona da pek inanmıyorum. aslındA astral seyahate de pek inanmıyorum. bence çıktığını söyleyenler ya şizofren yada rüyalarında kendilerini uçarken fln görüp çıktıklarını sanıyolar :D
peki sen neye inanıyorsun ?
Rat4x
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Rat4x »

ozina yazdı:aga psi ball fırlasa bile elle fırlatılmaz ki zaten olsa olsa düşünceyle olabilir ki ben ona da pek inanmıyorum. aslındA astral seyahate de pek inanmıyorum. bence çıktığını söyleyenler ya şizofren yada rüyalarında kendilerini uçarken fln görüp çıktıklarını sanıyolar :D
Astral seyahate çıkan bir çok kişi var ve akılları başında ben senin şizofren oldugunden şüpheliyim..