yuksek sesle uyandirilma korkusuyla kaybetme

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

yuksek sesle uyandirilma korkusuyla kaybetme

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Her kese Merebalar,arkadaslar,ben tam 5 ay bundan once telekinezi hakkinda hic bir sey bilmiyordum,ama bilmediyim halde hep ellerimi one uzatip telekinezi yapmaya calisirdim,inanirdim.olmasa bile daha cok isteyim vardi,hatta bir keresinde bir kovayi dusurmustum.ama bundan tam 3 ay once uyurken yuksek bir sesle korkarak uyandirildim ve o andan sanki,icimdeki bilmediyim bir seyi kaybetmis gibi oldum,...sizden istediyim yardim:
acaba kendime gelmem,yani eski halime done bilmem icin biseyler yapa bilirmiyim?ne yapa bilirim?
Tesekkur ederim
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: yuksek sesle uyandirilma korkusuyla kaybetme

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

önce kaybettiğinin ne olduğunu bulmakla başla
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

yuksek bi sesle uyandirildim derken?
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

yani kendimi eskisi gibi hiss edemiyorum,hayal gucumu kaybettim gibi.yukses sesle derken,ben uyurken birisi bana saka yapsin diye buyuk bir motoru calistirdi ve olan o gun oldu iste,:(
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

hayal gücünü tamamıylamı kaybettin hiç mi hayal edemiyorsun :) telkin kullanabilirsin sitede var ve imajinasyon üzerine çalış yavaş yavaş birden büyük şeyler hayal etme kolay gelsin
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

eskiden gozlerim kapaliyken kendimi istediyim yerde hiss ede biliyordum,istedim seyleri gozlerimin onune getire biliyordum,hatta ruyalarima kaldigim yerden devam ede biliyordum,2 kez uyandirilmama ragmen.ama simdi,sadece biraz hayel ede biliyorum

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Kendini öyle şartlandırma ama yine de aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsin.

https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/i ... tml?hilit= imaje
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

hmm.. ok.. anladim. ehmm arkadaslarin dedigi gibi.. imaje etmenin uzerine calis.. sanki o sekilde hic uyandirmamissin gibi dusun..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Bence sen psikolojik olarak böyle düşünüyorsun. Ben kaç kere gök gürültüsünden korkarak, Babamın yanıma geldiğinde aniden yatakta zıplayarak uyandığımı hatırlıyorum. Ve hiçde böyle bişey yaşamadım. Şöyle düşünmeyi dene yüksek sesle uyanmanın hayal gücüne yada hislere ne gibi bir etkisi olabilir ki ?Bi etkisi oluyosa bile sen böle düşünmeye çalış.Bana göre sen kendini yüksek sesle uyandırıldığın için hayal kuramamaya şartlandırmışsın.Bu konuyu araştır böyle bir hastalık filan varmı bak.Zaten yoktur bu araştırmayı yapman bile seni rahatlatır.Yada bu dediklerimi çoktan yaptıysan ve sonuç vermediyse arkadaşların dediği gibi hayal gücünü yeniden yapılandır.Yavaş yavaş küçük şeyler hayal ederek büyük şeyler hayal et.Ben kendime profesyonel hayalci diyorum :D Bikeresinde kendi hayal dünyamı kurup yaşadığımı ve dış dünyadaki hiçbişeyi umursamadığımı hatırlıyorum.Yani rahat ol zihin senin hayal gücü senin yüksek sesle uyanmanın buna etkisi olamaz bence. Hayal gücünü böyle sınırlandırma serbest bırak bir film izle filmdeki kahramanın yerine koy kendini.Bu çok etkili bir yöntemdir.Kendi macera senaryonu yaz,ben 2 saatlik hayal kurduğumu hatırlıyorum.Bu kadar yazdığımın özeti ise hayalgücü hiçbir şekilde sınırlandırılamaz yada yok edilemez.Senin yapabileceğin tek şey ise onu geliştirmektir.
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

cok tesekkur ederim,bu yazdiklarinla bana ne kadar cesaret verdiyini bilemezsin,mutlaka denicem,saol

“Yaşanan Sorunlar” sayfasına dön