psi wheel
- stormxx
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
psi wheel
arkdşlar bi konuda yardmlarnzı bekliyorum. bn psi balı yapıorum telepatiyi braz yapıorum ama psi wheelde zorlanıorum. konsantre olduqumda içimden bi ses kağıda hadi dön diyor sanki ki böyle düşününce de olmuyor zaten :) bu düşünceyi nasıl engelleyeblrm nasıl döncek bu ? şimdiden tşkkrler..
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
Re: psi wheel
bakışlarını psi wheelin tek bir noktasında topla, istersen en üst noktasında istersen uç noktalarından birinde topla.
herhangi bir noktaya bakmak enerjinin o noktaya akmasını sağlar.
herhangi bir noktaya bakmak enerjinin o noktaya akmasını sağlar.
- stormxx
enerjiyi verdiğimi düşünüorum orya ztn ama tam dönüoken yön vermye çalışınca qidio geri :)
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
- stormxx
bak yine denedim 1 saattir hiçbi qelişme yok kaqıt boyutu falan önemli değil heralde ?
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
A4 le de yapamazsın heralde
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
5 x 5 cm diye biliyorum.
- stormxx
yapan hepsiyle yapıo da şu hewes gecmeden yapsaydm şnu :) saqol ustr bi de onu deniym
-