3. göz ile ilgili...
Moderatör: Sai
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
3. göz ile ilgili...
Uzun zamndır bu soru aklımda ama herkesten farklı farklı cevaplar alıyorum. Herkesin görüşü fikirlerimi etkiliyor. Bunun için tek tek sorma yerine konuyu buraya açmaya karar verdim.
Toplam 7 tane çakraız var. Benim sorum bu çakralardan 3. göz ile ilgili. Bildiğim ya da okuduğum eski yazılardan anladıım adarıyla, bu çakranın açılması zor oladuğu kadar, açıkdıktan sonra da işler pek iyi gitmişyormuş. Yani çoğu kişide delirme gözleniyormuş.
3. göz beynimde neden 'delirme' konusu olarak yer edindi ben de bilmiyorum. Dediğim gibib belki eski okuduğum konuların birinde vardı. Hatırlamıyorum. Sorum şu, daha doğrusu sorularım.; Bu Gerçekten çoğu kişi bu çakrayı açtıktan sonra deliriyor mu? Neden deliriyor, onu ne delirtiyor? Ve 3. gözü açmayı tavsiye eder misiniz? Yorumlarını bekliyorum. :)
Toplam 7 tane çakraız var. Benim sorum bu çakralardan 3. göz ile ilgili. Bildiğim ya da okuduğum eski yazılardan anladıım adarıyla, bu çakranın açılması zor oladuğu kadar, açıkdıktan sonra da işler pek iyi gitmişyormuş. Yani çoğu kişide delirme gözleniyormuş.
3. göz beynimde neden 'delirme' konusu olarak yer edindi ben de bilmiyorum. Dediğim gibib belki eski okuduğum konuların birinde vardı. Hatırlamıyorum. Sorum şu, daha doğrusu sorularım.; Bu Gerçekten çoğu kişi bu çakrayı açtıktan sonra deliriyor mu? Neden deliriyor, onu ne delirtiyor? Ve 3. gözü açmayı tavsiye eder misiniz? Yorumlarını bekliyorum. :)
Artık aranızdayım
)

- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 3. göz ile ilgili...
Çakra konusunda tabii ki carmin rama arkadaşa danışmanı tavsiye ederim.Benim düşüncem ve edindiğim bilgiler şöyle.3.göz kafa gözü değildir.Kafa gözü 2 gözümüzdür.3.göz ise bambaşka bir gözümüzdür.Ve delirme olayına gelince.Cinler kelimesinin anlamı "gözle görülemeyenler" kafa gözüyle görülemeyenlerdir.Sen şimdi kafa gözü dışında başka bir göz ile dünyaya bakarsan kesin birşey söylemiyorum ama benim tahminimce öbür dünya varlıklarını cinler,ruhlar v.b. görme ihtimali var.Büyük ihtimallede herkes ondan deliriyo.Ama birşey daha var.3.gözü açılanlar belkide bizim psişik olaylarda uğraştığımız enerjiyi,insanların aura sını gördüğü için deliriyoda olabilirler.Yani 2 ihtimal var.
1.Enerji ve aura dışında öbür dünya varlıkları gördükleri için delirenler.
2.Sadece enerji ve aura gördükleri için delirenler.
Eğer 2.ihtimal doğruysa sen delirmezsin.Çünkü bu işle uğraşıyosun ve bilgilisin.Ama 1.ihtimal doğruysa delirme ihtimalin var.Bence 1.ihtimal çok yakın.Ama 3.gözün yanı sıra kalp gözü de diyolar.O yüzden 2 ihtimal verdim.Çünkü 3.gözün öbür varlıkları görüp göremediğini bilmiyorum.Gelgelelim kalp gözü için öbür dünya varlıkları görülebilir diyolar.Tavsiyeye gelince bence açma.Açmaya çalışma.Çünkü risk almaya değmez.O yüzden ben tavsiye etmiyorum.Benim bilgilerim bu kadar ve tekrar söylüyorum KESİN DEĞİLDİR.Sadece yakın tahminlerimdir.Daha bilgili ve kesin cevap veren birine danışsan daha iyi olur.
1.Enerji ve aura dışında öbür dünya varlıkları gördükleri için delirenler.
2.Sadece enerji ve aura gördükleri için delirenler.
Eğer 2.ihtimal doğruysa sen delirmezsin.Çünkü bu işle uğraşıyosun ve bilgilisin.Ama 1.ihtimal doğruysa delirme ihtimalin var.Bence 1.ihtimal çok yakın.Ama 3.gözün yanı sıra kalp gözü de diyolar.O yüzden 2 ihtimal verdim.Çünkü 3.gözün öbür varlıkları görüp göremediğini bilmiyorum.Gelgelelim kalp gözü için öbür dünya varlıkları görülebilir diyolar.Tavsiyeye gelince bence açma.Açmaya çalışma.Çünkü risk almaya değmez.O yüzden ben tavsiye etmiyorum.Benim bilgilerim bu kadar ve tekrar söylüyorum KESİN DEĞİLDİR.Sadece yakın tahminlerimdir.Daha bilgili ve kesin cevap veren birine danışsan daha iyi olur.
Benim bildiğim 3. gözü açtık dan sonra cinleri şeytanı filen görüyormuşsun haliyle farklı şeyler görünüyor korkudan kafayı yemek normal :D (bence)
- UsTr
Bide ben ruhsal gücü ve sezgi gücünü geliştiren taşlar takıyorum.Acaba o taşlar 3.gözü kendiliğinden açabilirmi ? Açılmasını istemiyorumda :D
taşların adını taslar-ve-enerji-grubu-f151/ foruma yazarsan yardımcı olmak isterim burayı floot yapmayalım
- Carmen25
İlk öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
Ama çoğu yerde cin ve şeytanın bizim değil, başka bir boyutta olduğu söyleniyor. Yani bildiğim kadarıyla... Peki 3. gözü bilmeden açmak ya da doğuştan açık olma ihtimali var mı? Veya açıldığını anlama ihtimali?
Ama çoğu yerde cin ve şeytanın bizim değil, başka bir boyutta olduğu söyleniyor. Yani bildiğim kadarıyla... Peki 3. gözü bilmeden açmak ya da doğuştan açık olma ihtimali var mı? Veya açıldığını anlama ihtimali?
Artık aranızdayım
)

- UsTr
Forumda bir arkadaş vardı.3.gözü doğuştan çok az açık.Gölgeler filan görüyomuş.Karanlıkta insanların auralarını görebiliyomuş.Ama adını unuttum.Yalan olma ihtimalide var.Çünkü ben doğuştan gelebileceğine inanmıyorum bunun.
- Carmen25
Hmm. Olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama auraları görmek 3. gözle mi ilgili? Yani benimde başama geliyor, az odaklansamda görüyorum ama 3. gözümn açık olduğunu hiç sanmıyorum.
En son Carmen25 tarafından 02 Şub, 16:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Artık aranızdayım
)

- UsTr
İşte onuda tam bilmiyorum.O yüzden yazdığım yazıda daha bilgili birine sormanı önerdim :D çakralar konusunda o kadar bilgili değilim.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ben de 3. gözümü düşündüğümde kaşlarımın ortasında bi gıdıklanma hissediyorum ve biraz açık olduğunu sanıyorum bi aralar açmaya çalışmıştımda ... şimdilik bi problem yok yani :))
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-