Astral seyahat hakkında küçük bir soru...

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
seyahdoo
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Astral seyahat hakkında küçük bir soru...

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

dün gece gene astral denedim ve yaklaşık 5 gecedir olduğu gibi.bir dalgalanma geldi bu yaklaşık 2-3 saniyelik birşeydi.sonrasında nefes aldıktan sonra bitti.acaba birşeyi yanlış yaptığımdan dolayı mı beceremedim...
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral seyahat hakkında küçük bir soru...

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Tam olarak anlatırsan yardımcı olabilirim dalgalanmadan kastın nedir ?
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

bugün okulda gene denedim yanlız başladığım zamandan yaklaşık 5 dakika sonrasında alnımda tam 3.gözümün olduu yere bi ağrı girdi bende dayanamadım kalktım.acaba bu bir astral belirtisimi?....bu bir

ikinci olarak dalgalanma derken vücudumun hiçbiryerini hissedemez oldum ve galiba sizin astral vücud olarak tanımladığınız ruhum sanki içkiyi fazla kaçırmış bir rapçi gibi dalgalanmaya başladı yukarıdan aşşağıya... sonra nefes almamla beraber tüm belirtiler gitti...

daha yazmamı istediğin bi ayrıntı varsa yazam..???
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Astral denemedim.Ve astral konusunda pek bilgim olmasada.3 göz bölgesinin ağrımasının bir belirti olması lazım.Çünkü astral seyahatte kafadan başlayarak.Vücud kollar ve bacaklar şeklinde yavaş bir çıkış olabilir diye biliyorum.Keşke biraz daha dayansaydın ağrıya.Belki 5-10 dk sonra çıkacaktın.Sende söylemişsin sanki ruhsal bedenim içkiyi fazla kaçırmış gibiydi diye.HEr ne kadar bu konuda tecrübesiz olsamda bana göre astral seyahate çıktın çıkacaksın.Yani tam vücut kendini dışarı atıcakken bırakmışsın bence.Tabi üstadlar daha iyi ve doğru bilgi versinler.En baştada söyledim astral tecrübem yok.
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

cevabın için teşekkürler. ama o dalgalanma ile ağrı ayrı zamanlarda oldu.ikisi birlikte değildi...

yesil
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

Arkadaşlar çok kafama takılan bir soru sormak istiyorum.
astral seyehatte bedenden çıktığımızanda bedensiz varlıklar bizi tutsak alırlarmış. ve çıktığımızda bedenimize girmeye çalışlar ya da bedenimize girmemizi engellermişler. Doğrumu bu?
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
UsTr

yesil yazdı:Arkadaşlar çok kafama takılan bir soru sormak istiyorum.
astral seyehatte bedenden çıktığımızanda bedensiz varlıklar bizi tutsak alırlarmış. ve çıktığımızda bedenimize girmeye çalışlar ya da bedenimize girmemizi engellermişler. Doğrumu bu?
Yok öle bişey.Bu işlerin ilerlemesini engellemek için uydurulmuş şeyler onlar.O kadar kişi astral seyahat yapıyo bişey olmuyoda sanamı bişey olcak.Hem 2 dünya ayrıdır.Bedensiz varlıklar öbür dünyada.Biz insanlar bu dünyada.Yani astral seyahatte bu dünyada gezdiğine göre etrafında gördüğün şeyler büyük ihtimalle senin bilinçaltı varlıkların olur.Yani korkma hiçbişey olmaz.Rahat ol.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

astral seyahatte dalgalanma, titreme, kendini çıkmış hissetmen bunların hepsi çıkmadan önceki belirtiler sen bu belirtilere kapılıp ta gözlerini açmamalısın 2. olarak astral seyahat yapmak isteyenlerin geneli bu belirtileri görürler sonrası gelmez neden derseniz ? benim çoğu zaman uyardığım bir şey, bu belirtiler geldiği zaman ne heyecan ne de korkunuz olmasın gözlerinizi açmayın hiç bir şey olmamış gibi devam edin ha ben heyecanlanıyorum elimde değil diyen arkadaşlar olabilir. Size bir ipucu vereyim bunu 1 arkadaşa önerdim denedi olumlu sonuç aldı. Çok yorgun olduğunuz zaman yastığa başınızı koyup uyuyacak kadar olduğunuz zamanlar olabilir yanınıza ne gelirse gelsin ne korku ne de heyecan hissedersiniz tek yapmak istediğiniz şey uyumaktır işte böyle zamanlarda astrale çıkma olasılığınız 2 katına çıkar. bunu deneyin ilkinde veya 2. sinde çıkamaya bilirsiniz ama çoğu belirtileri göreceksiniz bunu deneyin mutlaka olumlu sonuç verir.
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

yorumlar için teşekkürler :]

bu arada dün gece gine denedim, uyuya kalmışım :S
Kullanıcı avatarı
UsTr

Gecenin 4 ünde çalar saat kurup astrale çıkmaya çalışma tekniği var.Denemenizi öneririm.Sai nin dediği gibi uykulu durumdayken 2 katına çıkar.Öncelikle gece 4 e alarm kurun.Sonra alarmla beraber uyanın.Yataktan kalkmayın.Sonra tekrar gözlerinizi kapatın ama bu sefer uymayı değil astral seyahate çıkmayı düşünün.İşe yarayabilir.Denemenizi öneririm.